Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trust is broken (PAUZE) » >33<

My trust is broken (PAUZE)

20 dec 2015 - 10:16

4552

18

543



>33<

Image and video hosting by TinyPic

>Nola<

Godverdomme, waar is Chantal?! Ik ren door de gang heen en ik kom bij de ontvangsthal. Ik ren naar de balie, waar een vrouw achter zit.
,,Is hier toevallig net een meisje langs gerend? Lang bruin haar, slank en bruine ogen?” vraag ik maar aan haar, misschien heeft zij Chantal gezien.
,,Ja, net een kwartier geleden. Ze rende naar buiten, met een jongen achter haar aan. Niet heel lang, nadat ze buiten waren, ging het hard regenen.”
,,Bedankt.” Ik loop naar de stoelen die tegenover de balie staan en ga er verslagen op één zitten. Een kwartier geleden...dan is Chantal allang al weg, samen met Michael, want over die jongen had de baliemedewerkster het over. Hoe moet ik nou aan Chantal uitleggen dat ik haar niet kwijt wil en dat ik gewoon in shock was over alles? Zij denkt nu dat ik haar nooit meer wil zien. Net nu ik bij haar een vage herkenning heb. Waarom moet ze dan ook wegrennen? Ik schrik op van het donder en de bliksem en sta meteen rechtop. Als ik ergens bang voor ben, is het wel onweer. Ik kijk naar buiten, het regent wel erg hard, ik zal nog wel even wachten met naar huis gaan. Misschien is het verstandiger om terug naar Zayn te gaan, daar voel ik me tenminste veilig. Ik wil me omdraaien en terug naar Zayn gaan, als ik twee bekende gezichten zie staan. Schuilend voor de regen, dicht tegen elkaar aan. Durf ik naar buiten? Het onweert wel en... gewoon naar buiten gaan Nola! Je moet Chantal spreken, met of zonder onweer. Met de angst in mijn lichaam, zet ik een stap naar voren, waardoor de schuifdeuren open gaan en als ik naar buiten stap, kijken twee gezichten meteen naar mij.
,,Nola.” Michael is de eerste die wat zegt. Een donderslag is weer te horen en normaal zou ik naar binnen rennen, maar ik moet Chantal spreken, dus blijf ik staan tot de verbazing van Michael en Chantal.
,,Chantal, het spijt me dat ik niks zei net, maar ik was zo in shock door alles wat er met je gebeurd is. Het is niet niks natuurlijk en aangezien ik het zelf nog niet herinner, komt het harder aan.” Ik voel dat mijn handen weer beginnen te trillen. Dit keer niet door het verhaal van Chantal, maar door het onweer.
,,Nola.” Chantal rent op me af en pakt mijn handen. ,,Gek, wat doe je buiten? Je bent doodsbang voor onweer en dan ga je naar buiten.”
,,Ik moest wel. Jij denkt dat ik je nooit meer wil zien, maar dat is niet zo en...” Weer horen we een donderslag en dit keer dichterbij. Oké, nu begin ik het toch wel eng te vinden. Nog even en ik raak in paniek, maar ik ben nu juist buiten voor Chantal. Ze moet weten dat ik juist heel veel om haar geef.
,,Oké, schat we gaan nu terug naar binnen.” Zegt Chantal en ik ben blij dat ze dat zegt, want nog langer in deze onweer overleef ik niet. Chantal slaat haar arm om mijn schouders heen en neemt me mee terug naar binnen, waar Zayn nu ook in de ontvangsthal staat.
,,Nola, ben je gek geworden? Je bent doodsbang voor onweer!”
,,Zayn, ik moest wel. Chantal denkt dat ik haar nooit meer wil zien, maar dat is niet zo.” Chantal laat me op de stoel zitten en komt naast me zitten. Zayn en Michael gaan voor ons op hun hurken zitten. ,,Kijk, natuurlijk ben ik teleurgesteld.” Ik kijk Chantal aan. ,,Je bent al vier jaar mijn beste vriendin toch?” Ze knikt. ,,En toch vertel je me niks hierover. Ik weet dat ik gezegd heb dat als je één keer zou liegen, onze vriendschap over zou zijn, dat blijft ook wel zo.”
,,Dus je wilt me niet meer als vriendin?”
,,Jawel, maar ik vind het jammer dat je me niet vertrouwd. Je hebt vier jaren achter elkaar gelogen tegen me, dat doet ook pijn bij mij. Ik had je misschien wel kunnen helpen.”
,,Snap je wel waarom ik heb gelogen?”
,,Ja, natuurlijk snap ik dat je het er niet over wilde hebben, maar moest je nou echt vier jaar lang tegen me liegen? Vind je dat zelf ook niet een beetje te veel?”
,,Het boeit je niet eens wat mijn vader mij heeft aangedaan!” roept Chantal nu boos. Ik schrik hier nu wel van. Waarom reageert ze nou zo boos? ,,Jij weet godverdomme niet eens hoe het voelt om zo behandeld te worden door je bloedeigen vader. Jij bent nooit met angst thuis gekomen. Elke dag Nola, elke dag en dan vind je het gek dat ik erover heb gelogen?”
,,Nee, dat weet ik inderdaad niet en ik zal dat ook nooit weten. Ik vind het niet gek dat je erover loog, maar ik had je misschien wel kunnen helpen. Niet op de manier hoe ik het eerder gedaan heb, maar gewoon op een manier hoe jij prettig vind.” Probeer ik, maar als ik zie dat Chantal haar schouders op haalt, word ik boos. Ik probeer haar te helpen en nu beweert ze dat deze hele situatie mijn schuld is?! ,,Weet je Chantal, ik denk dat het geen zin meer heeft. Jij geeft mij van alles wat er gebeurd is de schuld, terwijl ik er ook niks aan kan doen dat je vader een klootzak is die zijn handen niet thuis kan houden. Als jij denkt dat het mij allemaal niks uitmaakt, moet je dat lekker denken, ik ben er helemaal klaar mee!” Ik sta op en trek Zayn mee richting de uitgang.
,,Nola?” Ik draai me om en zie mijn ouders.
,,Oké, nu is het dus echt tijd om te gaan!” roep ik boos als ik mijn vader zie en zet een stap richting de schuifdeuren. Nu sta ik zo dichtbij dat de schuifdeuren al open gaan.
,,Nola, wacht!” Michael houdt me tegen. ,,Heb je dan niks over zwangerschappen gelezen? Chantal heeft gewoon last van haar hormonen. Ze bedoeld het allemaal niet zo.” Ik zie dat Chantal naar de toiletten rent, maar toch voelt dit nu even niet goed. Ik word gek van al die ruzies die wij hebben.
,,Michael, ik heb geen zin om negen maanden lang te horen dat het allemaal mijn schuld is.”
,,Luister, Chantal is nu heel snel geïrriteerd en zegt dan dingen die ze niet meent. En aangezien jij ook boos op haar bent, zegt ze nog meer dingen die ze niet meent.”
,,Je kunt me niet kwalijk nemen dat ik boos ben, Michael. Ze heeft vier jaar lang tegen me gelogen, terwijl ik haar beste vriendin ben. Ik ben op dit moment niet boos om het feit dat ze gelogen heeft, maar om het feit wat ze allemaal zegt over mij. Natuurlijk kan het me wel boeien wat er met haar gebeurd is, ik vind het verschrikkelijk en dat weet ze maar al te goed. Ik denk echt dat het beter is als Chantal en ik even wat afstand van elkaar nemen. Beter voor ons allebei, voordat onze vriendschap helemaal verpest word.” En met die woorden, trek ik Zayn achter mij aan de schuifdeuren door. Misschien moet ik samen met Zayn ergens onder gaan duiken of weg vluchten uit Nederland. Ach, doe niet zo raar. Ik moet gewoon een paar weken niets meer met Chantal doe of in haar buurt zijn. Hopelijk helpt dat en komt ze erachter dat wat ze gezegd heeft niet goed was. Ik pak Zayn zijn hand en daarna lopen we samen, hand in hand, de hoek om.

>Chantal<

Met mijn hand voor mijn mond, ren ik naar de toiletten. Snel trap ik de deur open, waarna ik een hokje in ga en heel mijn eten eruit kots. Dit is dus iets wat ik totaal niet leuk vind aan het hele zwanger zijn, het overgeven. Ik gooi alles eruit en blijf even boven de toilet hangen, want misschien moet ik straks weer overgeven. Gelukkig komt er niks meer en zodra ik weer op adem ben, sta ik langzaam op en pak wat toiletpapier waarmee ik mijn mond afveeg. Ik gooi het in de pot, waarna ik deze doorspoel en naar de wasbak loop. Snel spoel ik mijn mond om en loop de toiletten weer uit. Ik zie Michael mijn kant op komen, met een bezorgde uitdrukking op zijn gezicht.
,,Gaat het schat?” vraagt hij meteen. Ik knik en kijk naar de hal, maar ik zie Nola niet meer.
,,Waar is Nola?” Michael slikt even, waarna hij begint te praten.
,,Schat, ik weet niet zo goed hoe ik dit moet zeggen.” Ik zie dat hij het moeilijk vind dit nieuws te brengen tegen mij. Ik moet ook even slikken. ,,Nola is weggegaan. Ze vond het vreselijk hoe jij tegen haar tekeer ging en dat jij haar overal de schuld van gaf. Ze denkt dat het beter voor jullie beiden is als jullie even geen contact meer hebben.”
,,Wat...?!”
,,Ze wilde niet dat ze negen maanden lang de schuld van je zou krijgen.”
,,En dus loopt ze maar weg?”
,,Ze kan er niet tegen om ruzie met jou, haar beste vriendin, te hebben. Je kent Nola, ze kan af en toe heel erg emotioneel reageren, maar uiteindelijk komt 't wel weer goed. Toch?”
,,Kan wel, maar ze weet donders goed dat ik nu sneller geïrriteerd ben dan normaal.”
,,Dat weet ze ook en daarom denk ik dat ze dit besloten heeft. Het is natuurlijk geen excuus van haar om weg te lopen voor alle problemen, maar misschien is het wel even beter voor jullie. De laatste tijd maken jullie alleen maar ruzie.”
,,Als jij dat denkt.”
,,Denk jij van niet dan?”
,,Mikey, ik heb echt geen flauw idee.”
,,Weet je wat? Laten we naar mijn huis gaan, dan laat ik een lekker bad voor je vollopen en dan kan jij je lekker ontspannen. Even niet aan Nola denken en haar gewoon even laten. Het is haar keuze om je even niet te zien, nu moet jij even tijd maken voor jezelf en je niet teveel opwinden, dat is ook niet goed voor jou kind.”
,,Oké.” Michael slaat zijn arm om me heen.
,,Alles komt goed, schat. Ik ben er voor je, altijd no matter what! Ik hou zoveel van je.”
,,Ik hou ook super veel van jou.” Michael neemt me mee de schuifdeuren door en daarna de hoek om richting zijn huis.

Als we daar zijn en ik zijn ouders gedag heb gezegd, neemt Michael me meteen mee naar boven, de badkamer in. Hij loopt naar het bad toe en laat het vollopen met heerlijk warm water en lekker ruikende badschuim. De badkamer ruikt naar lavendel, echt heerlijk.
,,Geniet ervan schat.” Michael geeft me een kus. ,,Zie ik je straks in mijn, ik bedoel, onze slaapkamer? Dan gaan we een leuke film kijken en genieten van de avond.” Ik knik en kleed me uit. Ik voel de ogen van Michael op mijn lichaam branden en mijn wangen worden rood. Ik laat mezelf in het bad zakken en meteen word ik wat rustiger door het heerlijke warme water. Tevreden kijkt Michael naar me, waarna hij de badkamer weer uitloopt. Ik zucht diep en denk aan vandaag. Mijn aangifte, ga ik daar nog wat van horen? Moet ik bij de rechtszaak zijn? Hoe gaat het verder in zijn werking? Maar daar denk ik niet alleen aan. Ik denk meer aan mijn kind. Zal ik het houden? Zal ik het ter adoptie af geven? Kan ik aan Michael vragen of hij samen met mij het kind wil opvoeden? Moet ik mijn vader een deel van zijn of haar leven geven? Waarom al die vragen? Ik moet nu relaxen, Michael heeft niet voor niks een bad voor me laten vollopen. Ik hou echt enorm veel van die jongen, hij is altijd zo lief voor me, ook als ik dat helemaal niet verdien. Ik sluit mijn ogen en voel mijn lichaam zichzelf ontspannen.

Nadat ik een tijdje in bad gelegen heb, stap ik eruit nadat het water koud begint te worden en ik koud water liggen is nooit fijn. Ik wikkel een handdoek om mijn lichaam heen en ik ben benieuwd wat Michael allemaal gedaan heeft aan zijn slaapkamer. Hij verwent me altijd zo veel, elke keer als ik hier blijf slapen, heeft hij het bed opgemaakt en heeft hij sfeervolle kaarsjes aan. Geen kaarsjes die snel omvallen hoor, dat zou gevaarlijk zijn. Ik loop naar de slaapkamer van Michael en als ik de deur open, heb ik geen ongelijk. Michael heeft net zoals altijd het bed opgemaakt en wat sfeervolle kaarsjes aan gestoken.
,,Wauw.” Zeg ik en Michael kijkt op. Meteen staat hij op en komt naar me toe, waarna hij zijn armen om mijn middel slaat.
,,Lekker genoten in bad?” Ik knik en maak me los uit zijn armen, waarna ik naar de kast toe loop en ondergoed pak. Ook pak ik een pyjama uit de kast en terwijl de handdoek van mijn lichaam zakt, voel ik de ogen van Michael weer op mijn lichaam. Ik merk aan alles dat hij me wilt, maar ik weet niet of wij seks mogen hebben als ik zwanger ben. ,,Mooi zo. Ik wil dat het je aan niks ontbreekt. Ik wil je verwennen, omdat ik zielsveel van je hou.” Michael komt naar me toe en slaat zijn armen weer om mijn middel. Het enige wat ik aan heb, is mijn ondergoed, maar van Michael word ik vanzelf warm. ,,Ik weet misschien niet zoveel woorden om het te omschrijven, maar ik meen elk woord wat ik zeg.” Verbaasd kijk ik hem aan. ,,Je moet niet denken dat je er alleen voor staat nu je zwanger bent, want dat is niet zo. Zayn en Nola zijn er voor je en ik natuurlijk ook. Ik zal altijd aan je zijde staan, wat er ook gebeurd.” Hij trekt me iets naar zich toe, maar ook weer niet te ver, wat ik wel jammer vind, want ik zou hem tegen me aan willen. ,,Ook al is het kind niet van mij en ik het verschrikkelijk vind dat het van je vader is, ik zal toch proberen om er het beste van te maken, mocht je het willen houden, omwille van jou. Als jij toch besluit om het kind te houden, zal ik aan je zijde staan. Ik laat je niet zo makkelijk meer gaan, ik hou zo ontzettend veel van je! Ik hou van je ogen, je lippen, je gezicht, je neus, je oren, alles...en ik zou me echt geen raad weten als ik je ooit kwijt zou raken.” Tranen ontsnappen uit mijn ogen en meteen schrikt Michael. ,,Niet huilen schat, alsjeblieft.”
,,Geen zorgen, dat komt gewoon omdat ik zoveel van je hou. Het zijn tranen van blijdschap. Ik ben zo blij dat ik jou in mijn leven heb, ik hou zoveel van je.” Een glimlach komt op Michaels gezicht, waarna hij zijn lippen op die van mij legt. Blij zoen ik hem terug. Michael pakt mijn hand vast en neemt me mee naar het bed, waar hij me zachtjes op neerlegt en hij meteen naast me komt liggen. Ik kijk hem aan en zoen hem opnieuw. Hij gaat helemaal in op de zoen en gaat met zijn hand door mijn haar. Ik trek zijn shirt uit, gewoon om zijn sixpack te zien en bijt op mijn lip. Hij bijt ook even op zijn lip.
,,Oh mijn god, wat ben je toch mooi Chanti!” Weer legt hij zijn lippen op die van mij en weer zoen ik hem liefdevol terug. Net als we van elkaar genieten, gaat de deur open en staat Karen in de deuropening.
,,Michael, wil jij...?” Nu kijkt ze pas op en ziet ze ons. ,,Oh, sorry. Lieve schatten, doen jullie wel voorzichtig. Chantal is al zwanger hé, Mikey.” Ze geeft even een knipoog en meteen zie ik dat Michael zich schaamt voor de opmerking van Karen. Karen verlaat de kamer weer en beschamend kijkt Michael naar mij, niet wetend wat hij moet zeggen.

>Michael<

Beschamend kijk ik naar Chantal, die zacht ligt te lachen. Haar lach laat me smelten en ik wil haar zo graag. Ze heeft volgens mij geen idee hoe graag ik haar wil, maar ik weet niet of het wel mag en kan. Ik wil haar kind niet beschadigen of zo.
,,Volgens mij kunnen we niet eens seks hebben, aangezien ik zwanger ben.” Antwoord Chantal, zodra ze is uitgelachen.
,,Kunnen we nog wel een keer opzoeken, maar we hoeven niks te doen. Alleen je zien en je vasthouden is genoeg. Zeker hoe je er nu bij ligt.” Ik glimlach even naar haar en herinner haar er weer even aan dat ze alleen in haar ondergoed ligt. ,,Als ik bij jou ben, laat je mijn hart al wat slagen stoppen.” Haar wangen worden langzaam rood, waarna ze mij onder haar wimpers door aankijkt.
,,Mikey, ik wil eigenlijk wel iets proberen. Ik had gelezen dat dit wel kan, ondanks dat ik zwanger ben.”
,,Wat is dat dan?”
,,Dat zeg ik niet, maar mag ik het proberen?” Ik knik en Chantal verlaagt haarzelf wat, waarna ze met haar hand over mijn bult in mijn broek gaat. Oh mijn god! Wat doet ze?! Ik probeer de kreun te stoppen, terwijl Chantal de knoop van mijn broek opent en mijn broek naar beneden trekt tot aan mijn knieën. Mijn ogen worden groot, terwijl ze met haar tanden de band van mijn boxer pakt en deze ook naar beneden trekt. Mijn harde springt tegen mijn onderbuik en Chantal kijkt van onder haar wimpers naar me toe. Voorzichtig knik ik, waarna ze mijn penis met katten likjes begint te likken, voordat ze deze in haar mond neemt. Haar tong speelt met mijn penis, terwijl ze haar wangen bol maakt en meer van mij in haar mond neemt. Met haar vingers, begint ze mijn ballen te masseren en een kreun verlaat mijn mond. Mijn rug duwt zichzelf omhoog en mijn hoofd gaat meer naar beneden in het matras. Die voelt echt geweldig. Dat ze dit durft te doen. Mijn handen grijpen haar haren, terwijl ik er voorzichtig aan trek en Chantal een paar keer over mijn penis likt, waarna ze hem weer in haar mond neemt. Verschillende kreunen verlaten mijn mond.
,,Schat, ik ga komen.” Zeg ik tegen Chantal en nu denk ik dat ze haar mond van mijn penis trekt, maar dat doet ze niet. Ik kom klaar in haar mond, terwijl ik haar naam roep. Ze neemt alles in haar mond, waarna ze op staat en naar de badkamer loopt. Ik hoor haar mijn sperma uitspugen. Ik vond het geweldig en nu ik dat gekregen heb van haar, heb ik nog meer zin in haar. Ik kan het haar niet laten merken, want ik weet niet of we seks kunnen hebben, maar ik ben nu toch echt opgewonden.

Zodra ze terug is, trek ik mijn boxer weer aan en gooi mijn broek op de stoel samen met mijn shirt. Ik trek haar tegen me aan en we verstrengelen onze benen. ,,Waar heb je dat geleerd?”
,,Dat was één van de dingen die ik bij mijn vader moest doen.” Even schrik ik en kijk haar aan. Ja, ik schrik daarvan. Dat ze dat gewoon moest doen bij haar eigen vader en waarschijnlijk de sperma nog door moest slikken, doet pijn. ,,Hé, geen zorgen. Die van jou is zoveel beter.” Ik duw mijn lippen op die van haar en proef een beetje van mezelf. Oké, nu kan ik het niet langer meer onderdrukken. Ik wil haar nu!
,,Je bent van mij.” Ik verplaats mijn lippen naar haar nek en begin er kusjes te geven. Zodra ik haar sweetspot heb gevonden, begin ik te zuigen wat ik afwissel met bijten. Ik hoor Chantal naar adem happen, terwijl ze haar nek zo buigt dat ik er beter bij kan. Ik sabbel aan de zuigzoen en blaas erop, waarna ik mijn lippen wat lager plaats en nog een zuigzoen maak. Ik blijf hiermee doorgaan, totdat er een 'M' in haar nek en op haar schouderblad staat. Ik bekijk goedkeurend mijn werk, waarna ik Chantal weer aankijk. ,,Zo mooi.” Ik plaats mijn lippen weer op die van haar en verplaats ons zo dat Chantal in mijn middel zit. Haar armen liggen om mijn nek, terwijl haar vingers met mijn haren spelen. Mijn armen liggen om haar middel, terwijl ik cirkels met mijn vingers over haar rug maak. Ik voel haar handen uit mijn haar gaan, waarna ik haar nagels over mijn rug voel gaan. Gelijk krijg ik kippenvel, wat een glimlach op Chantals lippen tevoorschijn laat komen. Ze staat op van mijn middel en ik kijk haar verbaasd aan, terwijl ze nu op het bed staat.
,,Omdraaien, plat op je buik.” Snel knik ik, waarna ik op mijn buik ga liggen. Ik voel het bed aan allebei de kanten naast mij wat inzakken en dan voel ik haar op mijn kont zitten. Ik hoor wat gerommel in een van de laatjes en ik snap echt niet meer wat ze aan het doen is. ,,Gevonden.”
,,Wat heb je gevonden?”
,,Bodylotion.” Ik hoor de dop open gaan en word nog nieuwsgieriger.
,,Waarom bodylotion? Aah!” Chantal spuit het koude spul op mijn rug, waarna ze de fles op het bed gooit en ik haar handen over mijn rug voel gaan. Ze gaat naar mijn schouders die ze voorzichtig begint te kneden, waarna ze weer verder gaat naar mijn rug. Haar zachte handen masseren mijn rug en ik kan me echt geen betere vriendin wensen. Ik kreun tevreden, terwijl Chantal doorgaat. Chantal begint met de zijkant van haar handen op mijn rug te slaan en ik kreun tevreden. ,,Dit is zo goed.”
,,Blij dat je het goed vind babe.”
,,Goed? Dit is geweldig.” Chantal gaat nog door met masseren en zodra ze klaar is, draai ik me onder haar benen om, waardoor ze nu op mijn heupen zit. Mijn handen plaats ik op haar heupen en Chantal giechelt verlegen, terwijl ze zich voorover buigt en kusjes op mijn buik begint te geven. Op een gegeven moment voel ik haar beginnen te zuigen en te bijten. Weer kreun ik tevreden, terwijl ik mijn handen op haar kont plaats. Na een tijdje is ze klaar en kijk ik, voor hoever dat gaat, naar mijn borst waar een hart van zuigzoenen op staat.
,,Zo weet iedereen dat je van mij bent.” Antwoordt ze en ik druk mijn lippen in één beweging op die van haar. In één beweging draai ik ons om en houdt me wat boven haar, door me op mijn handen te steunen. Haar vinger volgt het hart en voorzichtig gaapt ze.
,,Moe?” Ze knikt en ik draai ons weer om, waarna ik haar in mijn armen trek en het dekbed over ons heen trek. ,,Ga dan slapen, kitten.” Weer knikt ze waarna ze haar hoofd op mijn borst legt en met haar vinger het hart blijft volgen.
,,Waar komt kitten eigenlijk vandaan?”
,,Je gaapte net zoals een kitten en het was schattig. Vind je het niet leuk? Want dan bedenk ik wel een ander koosnaampje voor je.”
,,Nee, ik vind het juist geweldig.”
,,Ga dan nu maar slapen, kitten.”
,,Slaap lekker, daddy.” Mijn wangen worden warmer, terwijl ik een kus op haar hoofd plant. Chantals ademhaling verlangzaamt iets, waarna ik ook mijn ogen sluit en droom over Chantal.

>Zayn<

Samen met Nola zit ik op de bank bij haar thuis. Nola heeft net Ryan naar bed gebracht en nu is ze weer terug bij mij. Nola is boos, want haar moeder is weer aan het werk. En ze vind het natuurlijk verschrikkelijk om ruzie met Chantal te hebben. Ik snap ze allebei. Nola kan weten dat Chantal sneller chagrijnig is, vanwege haar zwangerschap, maar toch had Chantal niet moeten zeggen dat het Nola allemaal niet boeit, want Nola is altijd alleen maar bezig om Chantal gelukkig te maken. Ze stelt zichzelf dan uit, zeg maar, omdat Chantal haar beste vriendin is.
,,Echt ongelooflijk!” roept Nola uit.
,,Wat is er schat?”
,,Mijn moeder. Ze is altijd maar aan het werk. Zelfs toen ik in het ziekenhuis lag. Ze geeft helemaal niks om ons.” Ik pak haar hand en trek haar op mijn schoot, waarna ik haar ondersteun, door middel van mijn armen om haar middel, sla.
,,Ze vind het gewoon moeilijk dat je vader in de gevangenis zit. Je ziet het wel vaker dat mensen zich op hun werk storten en niet rouwen.”
,,Rouwen?”
,,Je begrijpt wat ik bedoel.”
,,Ja, ik zou willen dat mijn vader dood was. Hij dacht meteen dat ik voor hem kwam, terwijl ik aangifte kwam doen tegen Chantals vader. Hij moet niet denken dat het allemaal goed is, want dat is niet zo.” Wow, Nola is echt boos en dat komt niet alleen door haar vader, maar ook door Chantal.
,,Ga je echt breken met Chantal?” vraag ik voorzichtig.
,,Helemaal breken zal ik nooit doen, ik hou van haar. Ik begin gewoon alleen met deze week of misschien wel deze hele maand. Ze heeft me pijn gedaan met haar woorden. Het enige wat ik wil, is haar helpen. Ik vind het echt verschrikkelijk wat haar vader bij haar gedaan heeft.”
,,Dat weet zij ook echt wel, het komt gewoon door de hormonen dat ze zo doet.”
,,Ik ga er niet meer over na denken. Kom je mee naar boven? Dan kunnen we nog even een film kijken.” Ik knik en lach even. Ik til haar in bruidsstijl op. Met Nola in mijn armen, loop ik de trap op, naar haar kamer. De deur doe ik dicht, door middel van mijn voet. Ik loop naar het bed en leg Nola daar voorzichtig op. Ik ga naast haar liggen en kan het niet laten om mijn lippen op die van haar te leggen. Nola glimlacht tegen mijn lippen aan en zoent me zwoel terug. We gaan helemaal op elkaar in. Het voelt heerlijk om dit te doen. Ik hou zo verschrikkelijk veel van haar! Onze tongen zoeken elkaar en spelen gelijk met elkaar, als ze elkaar gevonden hebben. Ik ga met mijn handen door haar haren, waarna ze naar beneden gaan, naar haar borsten. Zachtjes leg ik mijn hand erop en ik zie dat Nola op haar lip bijt. ,,Ik dacht dat je film wilde kijken, Zayn.” Zegt ze lachend.
,,Als jij dat wilt, wil ik dat ook. Het maakt me niks uit wat we doen, als ik maar bij jou ben.”
,,Ahw, ik hou ook van jou.” Nola legt weer haar lippen op die van mij. Mijn ogen kijken naar haar lichaam. Ik heb best wel zin, maar Nola's hoofd staat er niet naar. Nola denkt nog teveel aan Chantal. Iedereen kan zien hoe bezorgd Nola is over Chantal, alleen Chantal zelf niet. Ik ga van Nola af en trek haar tegen me aan, terwijl ik ga liggen. ,,Sorry Zayn.” Verbaasd kijk ik haar aan. ,,Ja, ik merk hoe graag je verder wilt, maar ik kan aan niemand anders denken dan Chantal.”
,,Het is al goed, zeg jij maar wanneer je er klaar voor bent. Dan gaan we nu een leuke film kijken.” Ik geef haar een kus en daarna zet Nola een film op. Ze legt haar hoofd op mijn borstkas en mijn hart gaat tekeer. Ik ben blij dat ik nu bij haar ben en dat ik haar weer vast kan houden en kan zoenen. Ik heb dit zo gemist!


Reacties:

1 2 3 4

5sosxx
5sosxx zei op 30 dec 2015 - 21:52:
verder


LoveMichael
LoveMichael zei op 30 dec 2015 - 21:50:
verder


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 dec 2015 - 21:49:
o gosh


Nynlufx
Nynlufx zei op 20 dec 2015 - 12:55:
Aaaah update XD :3


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 20 dec 2015 - 10:46:
rest lees ik vanavond wel ff