Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trust is broken (PAUZE) » >34<

My trust is broken (PAUZE)

20 dec 2015 - 23:02

3750

5

417



>34<

Image and video hosting by TinyPic

>Nola<
>De volgende ochtend<

Geïrriteerd open ik mijn ogen. Die stomme wekkerradio ook altijd! Ik geef hem een enorme dreun en sta toch alvast op. De ogen van Zayn kijken me aan, nou ja één oog, aangezien het andere oog nog dicht is.
,,Waarom doe je hem uit en ga je toch uit bed.” Ik wacht een paar minuten en wijs dan met mijn vinger in de lucht. Aan de andere kant van mijn kamer gaat de twee af, wat snel volgt door een derde boven op mijn kast. Net zoals de vorige keer. ,,Hoe weet je dat?” Zayn gaat rechtop zitten en slaat zijn armen om me heen.
,,Mijn moeder heeft dat gedaan. Zij denkt dat ik te laat kom op school anders.”
,,En je moeder die is zeker alweer aan het werk?” Ik knik.
,,Ja, ik moet eerst Ryan naar school brengen en daarna als een speer naar onze school toe.”
,,Vanmiddag haalt je moeder Ryan dan weer op?”
,,Zal wel niet. Ga er maar vanuit dat wij Ryan op moeten halen.” Zayn trekt een wenkbrauw op en ik kijk hem verbaasd aan.
,,Wij?”
,,Ja, wil je niet met me mee dan?”
,,Jawel, maar het klonk zo lief.”
,,Ahw.” Ik geef hem snel een kusje op zijn wang en sta op.
,,Jeetje, je bent wel echt wakker hè 's ochtends.” Zayn ploft weer naar achteren in mijn bed. Ik loop weer naar hem toe en ga boven hem hangen met mijn lichaam, terwijl mijn handen zich op het matras plaatsen. Ik leg mijn lippen even op die van hem en geef hem een zwoele zoen.
,,Ik ben niet wakker, maar ik moet oké en trouwens jij moet ook opstaan.” Ik ga van het bed af en loop mijn badkamer in. Daar ga ik onder de douche, kleed ik me aan en doe mijn make up op. Daarna loop ik terug naar mijn slaapkamer, waar Zayn net zijn haren nog even doet. ,,Goed je bent klaar, dan gaan we nu kijken of Ryan al wakker is.” Ik trek Zayn mee naar de kamer van Ryan, die nog donker is, wat betekend dat Ryan nog niet wakker is. Ik open zachtjes de deur en loop naar zijn bed toe. ,,Ryan?” Ik leg mijn hand op zijn schouder en schudt even heen en weer.
,,Hmmm...” Zegt Ryan alleen maar en kijkt me met één oog aan.
,,Opstaan, je moet naar school. Mama is weer aan het werk en dus brengen Zayn en ik je.” Ryan knikt en staat op. Ik vind het zo zielig voor hem, dat zijn eigen moeder niet eens tijd voor hem heeft. Ze brengt hem nooit naar school. Ja, heel af en toe haalt ze hem op, maar dat is het ook. Zayn en ik lopen alvast naar beneden en maken het ontbijt, dat geeft Ryan even de tijd om wakker te worden en zich aan te kleden.
,,Heb je een beetje zin in school?” Zayn kijkt me aan en ik haal mijn schouders op.
,,Vandaag is de eerste dag dat ik Chantal moet negeren.”
,,Je moet natuurlijk niks.”
,,Jawel, voor mezelf. Ik heb het gezegd, dus dan moet ik het ook doen.”
,,Maar je mist haar nu al.”
,,Dat weet ik, maar zij mag mij ook wel een keer missen. Ik heb niet echt het idee dat ze mij mist namelijk of dat ze het erg vind als we geen vriendinnen meer zijn.”
,,Natuurlijk mist ze jou ook.”
,,Tja, dat zal ik vanzelf wel merken.”
,,Nola, ik ben er.” Ik draai me om en Ryan staan netjes aangekleed voor ons.
,,Mooi zo, nou eet snel even je boterham, dan kunnen we gaan. Ik moet namelijk ook op tijd zijn voor school.” Ryan knikt en gaat zitten, terwijl hij meteen een hap neemt van zijn yoghurt. Samen met Zayn ga ik tegenover hem zitten en eet ook wat. Na een half uurtje, staan we op en lopen het huis uit, op weg naar de school van Ryan.

,,En we zijn nog op tijd!” roep ik, terwijl Zayn en ik het schoolplein op komen lopen. Meteen zie ik Chantal staan samen met Michael, Henry en Sam. Normaal gesproken zou ik meteen op haar af rennen, maar nu doe ik dat niet. Chantal ziet me en even hebben we oogcontact, maar niet voor lang want ik wend mijn blik af. Joey ziet ons ook en komt meteen naar ons toe gelopen, samen met Liam.
,,Hé Nola.” Joey omhelst me even, waarna ik Liam ook omhels.
,,Heb je ruzie met Chantal en Michael?” Ik knik.
,,Chantal geeft mij ergens de schuld van, terwijl ik helemaal niks gedaan heb.”
,,Waarom praat je het dan niet uit met haar?”
,,Dat heb ik al zo vaak geprobeerd Liam, ik heb zelfs buiten gestaan met onweer voor haar.”
,,Oeh, dan ben je wel ver gegaan aangezien je doodsbang bent voor onweer.”
,,Klopt en ik zou het weer doen, alleen niet meer voor Chantal, want dat waardeert ze toch niet. Waarschijnlijk vind ze dit helemaal niet erg.”
,,Oordeel je nou niet te snel?” Joey kijkt me aan. Ja, hij is ook vrienden met Chantal, ik kan het hem niet kwalijk nemen dat hij het even voor haar opneemt. Ik schud mijn hoofd.
,,Het is mijn beslissing geweest, het moet gewoon even zo. Misschien dat het over een week weer over is en anders over een maand.”
,,Een maand?!” Liam kijkt me verbaasd aan. ,,Jij wilt Chantal een maand negeren?”
,,Ja, totdat ze beseft wat ze gezegd heeft en dat wat ze gezegd heeft pijn doet bij mij.”
,,Kan jij haar wel een maand negeren? Jullie zijn, uhm...ik bedoel waren elke dag bij elkaar.”
,,Ja, voordat ze met Michael kreeg.”
,,Vind je Michael niet goed genoeg voor Chanti?”
,,Dat zeg ik toch niet, Joey?! Ik herinner me gewoon weer dat Chantal hem voortrok.”
,,Je herinnert je de avond weer dat Chantal geslagen werd?” Zayn kijkt me aan. Ik knik.
,,Ja, vannacht in een droom zag ik alles wat Chantal ook vertelde.”
,,Dus je weet dat wij je beste vrienden zijn?” Alle drie de jongens kijken me nu aan.
,,Uhm...ik weet dat Michael, Zayn en Chantal mijn beste vrienden zijn. Maar ja, het maakt Chantal toch niks uit of ik het me weer herinner of niet.”
,,Ze zal het fantastisch vinden schat. Als jij haar weer 'Chanti' noemt, springt ze een gat in de lucht.” Ik trek een wenkbrauw op.
,,Geloof je het zelf? Sorry, maar Chanti is nu gewoon ontoerekeningsvatbaar. Het boeit haar allemaal niet.” Net als Zayn nog iets wil zeggen, gaat de bel. Snel loop ik naar de ingang van de school. Ik heb helemaal geen zin om over Chantal te praten.

>Chantal<

Nola loopt naar binnen, als ze mij gezien heeft. Ze meende het dus echt van het negeren. Het verdriet in mijn ogen, uiten zich en meteen slaat Michael zijn armen om me heen, als teken dat hij er voor me is. Heel lief, maar ik wil Nola. Ik snap dat ze boos is, maar ik kan er niks aan doen dat de hormonen van zwangerschap zo heftig zijn of zal dit nog woede zijn van het feit dat ik tegen haar gelogen heb?
,,Ik word hier nou niet echt vrolijk van.” Zeg ik tegen Michael.
,,Nola draait heus wel weer bij.”
,,Ja, maar ik kan haar niet missen. Ze is mijn allerbeste vriendin, ik heb haar nodig.”
,,Hé.” Michael gaat voor me staan en kijkt me aan. ,,Nola heeft jou ook nodig. Ik weet zeker dat zij hetzelfde over jou denkt. Misschien is deze afstand voor haar goed, ik bedoel, jij weet ook dat ze je vader bedreigd heeft met een mes.”
,,Zo, zo, dus Nola bedreigde je vader met een mes. Goed om te weten.” We draaien ons om en zien Drew staan. Wtf?! Zit hij ons nou te bespieden?
,,Wat doe jij hier?!” roep ik uit.
,,Ik zit hier ook op school, kleintje. En nu kan je me vast wel vertellen waar Nola is, zodat ik haar mee uit kan vragen.”
,,Jij blijft uit haar buurt!”
,,Heel lief hoor Chantal, maar dat werkt niet.”
,,Valt die malloot jullie lastig?” Drew draait zich om.
,,Ah, als we daar Zayn Malik niet hebben, het vriendje van Nola of moet ik zeggen 'ex-vriendje'?” Niet begrijpend kijk ik Drew aan. Waar heeft hij het over? Nola heeft toch weer met Zayn of ben ik verkeerd geïnformeerd.
,,Ik weet niet wat je van plan bent, maar dat kan je uit je hoofd zetten. Nola is gelukkig met Zayn.” Zegt Michael, waardoor Drew begint te lachen. Hij richt zich op Zayn.
,,Let op mijn woorden Zayn, Nola word de mijne en er is niks wat je er tegen kan doen!”
,,Jij blijft bij Nola uit de buurt!” Zayn duwt Drew, waarna Drew weer terug duwt, wat overgaat in een echt gevecht. Jongens zijn zo raar! Waarom vechten over een meisje? Zayn heeft toch al met Nola, waarom moet hij dan vechten?
,,Meneer Malik en meneer Andersen, wat heeft dit te betekenen?!” De directeur komt tussen beiden. Waarschijnlijk heeft iemand hem geroepen.
,,Gewoon een onenigheidje.” Beweert Drew. De woede vult weer mijn lichaam. Een klein onenigheidje? Een hele grote, zal hij bedoelen! Drew wilt Nola en zo te zien wilt hij daar alles voor doen.
,,Helemaal geen klein onenigheidje, jij moet met je poten van haar afblijven!” roept Zayn en probeert hem weer te slaan, maar de directeur houdt ze tegen.
,,Naar mijn kantoor, allebei!” Als Drew of Zayn niet bewegen, kijk de directeur ze één voor één aan. ,,Naar mijn kantoor, nu!” roept hij kwaad. Zayn en Drew lopen nu zwijgend met hem mee. Die gaan zo'n straf krijgen en het ergste is nog dat Nola niet eens weet dat ze aan het vechten waren voor haar. Van mij krijgt ze het niet te horen, aangezien ze me negeert. Dan hoort ze het waarschijnlijk wel van de directeur, of ze hoort een leugen van Drew als hij terug is en Nola aanspreekt. Tja, de vraag is of Nola wel wilt dat hij bij haar in de buurt komt, aangezien ze weer weet dat Zayn haar vriendje was en niet Drew.
,,Die krijgen grote problemen.” Zeg ik tegen Michael, waarna hij knikt.
,,Wij ook, als we niet naar binnen gaan, de les begint zo.” Michael slaat zijn arm om mijn schouders en samen lopen we naar binnen. Het maakt mij niet uit of ik te laat in de les kom, het gaat mij alleen maar om Nola. Het feit dat ze me negeert, doet pijn. Zal het nog goed komen tussen ons of heb ik het nu echt verknalt?

>Michael<

Met een glimlach denk ik terug aan wat Chantal en ik gisteravond gedaan hebben. Haar ogen bleven me maar aankijken, terwijl ze haar mooie lippen om mijn penis had. Oh, wat had ik graag meer met haar willen doen. Dan zou ik naar de seksshop gaan en allerlei dingen kopen om te gebruiken. En dan kon ik alles doen, want dan is Chantal niet zwanger en hadden we het huis voor ons alleen, aangezien mijn ouders er niet zijn. Ja, als ik toch de dingen kon doen die ik wil doen bij Chantal...een lichte zucht verlaat mijn mond. Ik zal eerst uit bed gaan, nadat ik haar een kus gegeven had en een ontbijtje gemaakt voor haar. Dan zou ik een briefje neerleggen bij haar ontbijt en daarna naar de seksshop. Daar zou ik dan een butt plug kopen, een met een kitten staart, een paar handboeien en een grote fles lube. Natuurlijk zou ik wel onherkenbaar rondlopen, aangezien ik niet herkent wil worden door klasgenoten. Ook zou ik een vibrator meenemen, een garter belt, een nieuw paar kattenoortjes en een color met een kitten erop. Chantal is natuurlijk wel mijn kitten, dus moet ze ook zulke dingen krijgen. Alhoewel een paar thight sokken en een sexy bh ook moet, aangezien ze er dan prachtig uitziet en ik daar nog meer opgewonden van raak. En dan als ik thuis kom, zou Chantal aan het ontbijt zitten en mij verbaasd aankijken en vragen waar ik heen moest. Ik zou haar de cadeautjes geven en het tasje van de seksshop, min de handboeien, vibrator en de butt plug. Zodra ze alles uitgepakt heeft, zou ze me in een knuffel trekken en kusjes te geven over mijn hele gezicht, waarna ze haar lippen op mijn mond zou plaatsen. Natuurlijk zou ik haar terug zoenen, terwijl ze op mijn schoot zou gaan zitten. Ze zou haar lippen even van de mijne afhalen en dank je wel zeggen, wat helemaal niet hoeft, aangezien ik haar wil verwennen. Chantal zou de spullen pakken en naar boven rennen. In haar outfit zou ze dan naar beneden komen en mij verleiden. Ik zou een kus in haar nek, terwijl ik haar op mijn schoot trek. Ik plaats de butt plug in haar schoot en ze verstijfd als ze ziet wat het is. Als ze weet wat het is, wilt ze het dolgraag uitproberen. Chantal gaat op haar buik liggen en doet haar kont omhoog. Ik doe haar skaterskirt wat omhoog, waardoor haar pretty ass in view komt. Ik plaats een kus op allebei haar billen, waarna ik wat lube op mijn vingers stop en mijn vinger in haar kont stop. Chantal kreunt en al snel zitten er drie vingers in. Chantal blijft maar kreunen en ik doe wat lube op de butt plug. Ik haal mijn vingers eruit en doe de butt plug erin. Chantal kreunt weer en zodra ik zeker weet dat de butt plug er goed in zit, laat ik Chantal opstaan en haar kitten staart aan me zien. Ik voel mijn penis hard worden en ook Chantal merkt het terwijl ik op mijn lip bijt. Chantal gaat in mijn schoot zitten en wikkelt haar benen om mijn middel, terwijl ze me begint te zoenen. Ik voel haar voeten bewegen en ze stopt met zoenen, waarna ze achter me kijkt. Chantal staat op van mijn schoot, pakt de handboeien en vibrator in een hand, waarna ze een van mijn handen pakt en naar boven loopt. Ik heb een heel goed uitzicht op haar kont en ik bijt in mijn lip om niet te gaan kreunen. Chantal lijdt ons naar haar slaapkamer waarna ze me de vibrator en handboeien geeft. Ze duwt me op het bed en trekt haar shirt en rokje uit, waardoor ze in haar ondergoed overblijft en mijn ogen scannen haar hele lichaam. Hier en daar heeft ze nog steeds littekens van wat haar vader haar heeft aangedaan en het doet pijn als ik hier aan moet terugdenken. Dan zegt Chantal opeens dat ze alle spullen wilt gebruiken. Mijn ogen worden groot terwijl Chantal mijn shirt en broek uitdoet en me begint te zoenen. In een beweging draai ik ons om en hou met een hand haar armen boven haar hoofd. Ik pak de handboeien en doe deze om haar polsen. Ik trek haar slipje zo goed mogelijk naar beneden, zonder haar butt plug uit haar kont te halen en ik ben echt blij dat haar slipje achter open is. Zelf doe ik ook mijn boxer uit, waarna ik wat lube op de vibrator doe en deze in Chantals pretty hole stop. Ik duw hem zover mogelijk naar binnen en Chantal kreunt waardoor mijn harde nog meer pijn doet. Ik zet hem op de hoogste stand en krabbel wat daar boven. Ik vraag of ze het zeker weet. Chantal knikt, waarna ze mijn penis begint te likken. Al snel heeft ze heel mijn penis in haar mond en begin ik luidkeels te kreunen...
,,Micheal Clifford, let jij ook op net zoals iedereen?” Ik schrik op uit mijn gedachten, terwijl ik zie dat Chantal verbaasd naar me kijkt. Zelfs Nola kijkt me raar aan. Omg, het was voor iedereen duidelijk dat ik diep in gedachten was. Wat zal Chantal wel niet denken?! Michael, denk ergens anders aan! Ik voel dat ik een erectie heb en die moet weg, voordat Chantal het ziet. Denk aan iets wat totaal niet sexy is.
,,Ja, sorry mevrouw.” Zeg ik snel tegen mevrouw Jones. Ik doe zo erg mijn best om aan iets te denken wat niet sexy is. Ik weet het! Mijn oma, ze is een lieve dame, maar opwindend is ze niet. Ik richt mijn blik vooruit, zonder naar Chantal te kijken. Ik blijf denken aan mijn oma en merk dat mijn erectie al wat minder word. Nu durf ik wel weer naar Chantal te kijken en draai mijn gezicht. De verbaasde blik die ze net had, is weg en nu kijkt ze alleen nog maar teleurgesteld naar Nola. Ze mist haar echt en ze baalt dat Nola haar negeert. Moet ik niet iets doen zodat het weer goed komt?
,,Meneer Clifford, ik waarschuw je niet nog een keer!” roept mevrouw Jones nu wat bozer.
,,Waar ben je nou met je gedachten?” Chantal kijkt me aan.
,,Het is niet belangrijk.” Zeg ik snel. Ik wil niet dat Chantal ooit te weten komt, wat ik fantaseerde. Ten eerste zou ze me uitlachen en ten tweede zou ze zeggen dat ik gek ben en dat zoiets nooit, maar dan ook nooit zou gebeuren. Ik richt mijn blik op mijn schrift en begin de notities van mevrouw Jones over te schrijven. Jippie, huiswerk!

>Zayn<

Oh mijn god! Ik weet precies wat Michael net had. Hij had fantasieën over Chantal en kreeg daardoor een erectie. Ik herken het door zijn blik. De moeite die hij had om ergens anders aan te denken. Ik heb het ook wel eens gehad toen ik fantaseerde over Nola en mij, maar nog nooit in de les. Hoe gênant is dat?! Ik kijk naar Nola en zie dat haar blik gericht is op Chantal. Ze mist haar echt, maar is vastberaden. Chantal moet eerst beseffen dat wat ze tegen Nola gezegd heeft, echt niet kan. Nola bedoeld het goed. Het zal wel door haar zwangerschapshormonen komen. Ik ben echt benieuwd of Nola het volhoudt en hoelang Chantal het negeren accepteert. Wie zal de eerste zijn die bezwijkt? Ik weet hoeveel die twee van elkaar houden, ik geloof niet dat het zo blijft. Nola schrijft alles over wat mevrouw Jones zegt en richt haar blik op haar schrift.
,,Schat, kan jij dit wel?” verbaasd kijkt Nola me aan. ,,Chanti negeren, jullie zijn wel beste vriendinnen en...”
,,Het zal wel moeten,” onderbreekt Nola me. ,,zij moet beseffen dat wat ze zei niet goed was. Ze kan mij onmogelijk overal de schuld van geven.”
,,En het liegen?”
,,Ja, daar zit ik ook mee. Ik heb haar echt alles verteld over mijn leven en wat doet zij?! Zij verzwijgt een heel groot iets. En het ergst vind ik nog dat ik er honderd keer naar vroeg, of ze geslagen werd, aangezien ik de blauwe plekken raar vond. Ze stond gewoon elke keer te liegen! Liegen, dat doe je toch niet tegen je allerbeste vriendin?!” Ik schud even mijn hoofd. Ik begrijp haar woede wel, maar was zij niet degene die Chantal niks vertelde over haar vader, die zogenaamd dood was?
,,Schat, jij had ook een ding verzwegen voor haar.”
,,Dus het is nu allemaal mijn schuld?”
,,Nee, dat zeg ik niet, maar...”
,,Zayn, wat wil je nou eigenlijk zeggen?” Nola's stem verheft zich en mevrouw Jones legt boos haar krijtje neer. Iedereen heeft zijn aandacht nu op ons gericht. ,,Dat het allemaal mijn schuld is wat er met Chantal gebeurd is? Dat onze ruzie allemaal door mij komt? Dat ik haar eerder over mijn vader moest vertellen? Natuurlijk had ik het eerder moeten vertellen, maar als ik dat gedaan had en mijn moeder kwam erachter had ik echt een probleem en dat zou voor jullie ook niet goed zijn uitgepakt!” Ik heb spijt van wat ik heb gezegd, ook al weet ik niet wat ze bedoelde met en dat zou voor jullie ook niet goed zijn uitgepakt.
,,Nola Henderson, genoeg drama en neem gewoon deel aan deze les.”
,,Ja, dááág! Denkt u nou echt dat ik nog langer hier wil zijn?” Nola kijkt nu weer naar mij, maar niet liefdevol. ,,Dat mijn allerbeste vriendin mij overal de schuld van geeft is al erg genoeg, maar dat jij, mijn eigen vriendje het nog met haar eens is... Echt ongelooflijk!” Kwaad pakt Nola haar rugzak in en verlaat de klas. Meteen pak ik ook mijn spullen in en ren achter haar aan.
,,Nola!” roep ik en pas in de kantine kan ik haar tegenhouden. ,,Ik geloof je, ik ben het niet eens met Chantal. Het is raar dat ze je overal de schuld van geeft.” De tranen gaan over Nola's wangen en ik trek haar meteen in een knuffel.
,,Ik haat dit echt zo.” Snikt ze. ,,Ik haat het om met haar ruzie te hebben, maar ze laat me geen keus. Elke keer als zij zich klote voelt, reageert ze dat af op mij.”
,,Dat is niet goed, dat weet ik ook...” Ik ga er verder maar niet op in en hou haar alleen maar vast. Ze gaat uit mijn armen en gaat op het muurtje zitten.
,,Normaal zou ik nu naar Engeland gaan, ik was toch al van plan om daar te gaan wonen, dus waarom nu niet? Ik kan het niet, ik kan niet in haar buurt zijn als ze zo onredelijk doet.”
,,Je kunt niet naar Engeland, ten eerste zit je nog op school en ten tweede, wat moet ik zonder jou? Jij bent mijn alles.”
,,Zayn, ik hou van Chantal, ik gun haar alles. Maar ik mag mijn mening niet uiten bij haar. Toen ik erachter kwam dat ze verkracht werd door haar eigen vader, wilde ik er met haar over praten, meteen al... maar zij rende weg voor mij en vertelde het twee seconde later wel allemaal aan Michael. Ze verkoos haar vriendje boven mij, dat doe je toch niet?!” Het is duidelijk dat het liegen van Chantal haar het meeste dwars zit. Even trek ik haar weer in een omhelzing. Na ongeveer twee minuten, staat Nola op. ,,Sorry, maar ik ga nu echt even wat eten want anders val ik flauw.” Ik knik en sta ook op. Ik zie in de verte Chantal en Michael aan komen lopen.
,,Nola Henderson?” Nola en ik draaien ons om en er staan twee agenten voor ons.
,,Ja, dat ben ik.”
,,Draai je om.”
,,Wat?”
,,Draai je om, je staat onder arrest wegens een poging tot moord.” De agenten doen handboeien bij haar om en ik raak in paniek. Shit, wat moet ik nou doen? Maar lang kan ik er niet over nadenken, want mijn vriendin word al de school uitgevoerd alsof ze een of andere crimineel is!


Reacties:


5sosxx
5sosxx zei op 30 dec 2015 - 21:52:
verder huphup


LoveMichael
LoveMichael zei op 30 dec 2015 - 21:51:
o m g


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 dec 2015 - 21:49:
all that smut!


Nynlufx
Nynlufx zei op 21 dec 2015 - 0:58:
Ik haat Drew. Little shit zei het tegen de politie en heeft het vast allemaal verdraaid verdorie


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 20 dec 2015 - 23:35:
Wait!
Heb ik die smut ook geschrevem?!
Waar the fack haal ik dat vandaan?!