Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥14 Calum Hood

The Signs

27 dec 2015 - 18:00

646

7

227



♥14 Calum Hood

Image and video hosting by TinyPic

Mijn Master heeft me naar mijn kamer gestuurd om me om te kleden, en dat is waarom ik nu voor de spiegel sta in een shirt, van Ashton, wat een beetje over mijn schouders hangt en een paar witte over die knie thight hoogte sokken. Ik probeer mijn spiegelbeeld mooi te vinden maar ik ben niet mooi. Mijn ogen glijden verder over de spiegel en ik kijk vol afschuw naar mijn spiegelbeeld. Ik pook in mijn buik en ik voel het vet wat zich onder mijn huid bevind. De outfit die ik me zo'n tien minuten geleden nog zo schattig vond staan wil ik nu gelijk uittrekken. Kom op Calum je bent een jongen die zijn niet cute! Je hoort normale kleren te dragen en geen meisjes kleding. Je lijkt wel een baby.
Ik wil me gewoon mooi voelen.
Calum jongens zijn niet mooi en zeker niet zo'n raar wezen als jou. Je hebt twee gekke oren op je hoofd staan en je krijgt elke maand wel een keer een dikke vacht. En dan ben je een monster. JIJ ZAL NOOIT MOOI ZIJN CALUM HOE GRAAG JE HET OOK ZOU WILLEN!
Genoeg, genoeg! Tranen stromen over mijn wangen en ik begin aan mijn oren te trekken terwijl ik door mijn knieen zak. Met wilde rukken probeer ik de oortjes, die ik eerst altijd zo schattig vond, van mijn hoofd te trekken wat alleen maar meer pijn veroorzaakt. ,,Calum?" Van schrik kijk ik op naar Ashton die naar me toe komt gelopen. Ik verwacht dat hij boos op me is maar in tegendeel heeft hij een blik op zijn gezicht die ik niet helemaal kan plaatsen. Het is een mix tussen bezorgdheid en bewondering. Hij tilt me op in zijn armen en neemt me mee naar zijn kamer. Dat hij me kan dragen verbaast me aangezien Ik mezelf zo dik vind, wat ik ook ben daar niet van. In zijn, eigenlijk onze, kamer aangekomen gaat hij op het bed zitten en neemt me op zijn schoot. ,,Waarom huilde je?" Zijn stem klinkt bezorgd wat mijn hart enigszins laat smelten. ,,Calum?"
,,Haat mezelf." Antwoord ik met een klein stemmetje terwijl ik aan de zoom van het shirt begin te frummelen. ,,Waarom zou je jezelf haten pup?"
,,Dik en ben niet normaal."
,,Ten eerste je bent niet dik, denk eerder Iets te dun om eerlijk te zijn. En hoezo zou je niet normaal zijn?"
,,Ik draag kleding die voor meiden bedoeld zijn en gedraag me als een baby."
,,Als jij je zo mijn voelt in die kleding. Je draagt het in ieder geval beter dan welke meid die ik ooit heb gezien." Mijn wangen worden rood en Ashton plaats een kus tussen mijn oortjes in. ,,Hoe kom je aan deze?"
,,Zo gemaakt."
,,Huh? Zijn ze nep dan want dan zien ze er heel echt uit."
,,Nee zijn echt. Ben een halve hybrid dus halve puppy."
,,Ahw."
,,Niet ahw. Is iel. Jij zal me wel vast niet meer willen nu je weet wat voor freak ik ben, wat ik ook wel begrijp want je kan zo veel beter krijgen. En..." Ik word onderbroken door zijn zachte lippen die zich op mijn lippen bevinden. Eerst verstijf ik voordat mijn lippen mee bewegen met die van hem. ,,Ik wil niemand anders dan jou. Je bent prefect."
,,Dankje Master, jij bent ook perfect." Ashtons kuiltjes worden zichtbaar wat me ze laat pokken terwijl mijn hart sneller begint te kloppen. Opeens legt hij me met mijn rug op het bed neer en trekt zijn kleren uit voordat hij een joggingbroek aandoet, naar de tv loopt deze aanzet samen met de dvd speler voordat hij onder het deken gaat liggen en me tegen zich aandrukt. ,,Welke film wil je kijken?"
,,Heb je iets van Disney?"
,,Ofcourse babyboy." Mijn wangen worden nog roder terwijl Ashton door de lijst heen gaat.
Niet veel later lig ik in zijn armen, onze benen verstrengeld, frozen te kijken terwijl ik met de nummers meezing.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 30 dec 2015 - 21:52:
zo cute


LoveMichael
LoveMichael zei op 30 dec 2015 - 21:50:
kan het alvast friday zijn?


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 dec 2015 - 21:49:
cuteeeee


Anne
Anne zei op 30 dec 2015 - 17:57:
Haha nice!
Frozen *Let it go, let it go!*


xCalPal
xCalPal zei op 28 dec 2015 - 13:52:
Awhh Cal is such a babe

x