Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥15 Ashton Irwin

The Signs

1 jan 2016 - 16:45

723

7

330



♥15 Ashton Irwin

Image and video hosting by TinyPic

Ik kijk toe hoe mijn baby boy meezingt met de frozen nummers terwijl hij in mijn armen ligt. Het verdrietige wat hij toestraks had is gelukkig weg. Ik zeg het je eerlijk, om hem zo te zien brak mijn hart. Dat hij zo over zichzelf denkt doet me pijn, hij is prachtig. En ik vind het juist geweldig dat hij zich kleed hoe hij zich fijn voelt. En zijn oortjes zijn zo schattig, ik bedoel kijk naar hem. Het shirt dat hij aan heeft, het is eigenlijk mijn shirt maar als hij het wil dragen zeg ik geen nee, is veel te groot. Het komt bijna tot zijn knieen en laat zijn shouders en sleutelbeen, waar ik zuigzoenen op zou willen laten, zien. Zijn zwart/bruine haar, wat een beetje door de war staat door het liggen, waar een paar donkerbruine oortjes uit komen. En de witte over de knee thighs sokken staan zo goed bij zijn wat getintere huid. Kortom hij is zo prachtig. ,,Master?"
,,Hmm babyboy?" Calum draait zich om mijn armen waardoor hij nu op me ligt en mijn handen op zijn kont liggen. ,,Heb je nog meer Disney films?"
,,Ja in het kastje waar de tv opstaat." Calum slaakt een gilletje voordat hij zich van het bed laat rollen, met een Klein plofje op de grond komt en opstaat waarna hij richting de tv rent. Hij buigt zich naar voren waardoor het shirt omhoog kruipt en ik zijn zwarte kante slipje zie. Mijn ogen worden groot en ik slik de brok in mijn keel weg terwijl de kleine Irwin graag ook een kijkje zou willen nemen. ,,Calum heb je al iets gevonden wat je wilt zien?" Ik hoor mijj stem trillen en bijt op mijn lip. ,,Nop, wacht big hero six!" Calum springt blij op en neer wat een lach op mijn gezicht brengt voordat hij de dvd in de dvdspeler stopt en zich weer in mijn armen plaats. Zijn kont recht op mijn dick, en het helpt niet echt dat hij nog wat beweegt met zijn kont. Een klein kreuntje verlaat mijn mond wat hem gelijk laat stoppen met zijn kont bewegen.
Zodra immortals komt zingen Calum en ik allebei mee. En wow Calums stem is ook al zo mooi, hoe hij zingt raakt me echt en ik denk dat dat zo bij meerderen wel zou zijn.
Zodra big hero six is afgelopen zet ik de tv uit en zie dat Calum in slaap is gevallen. Ik pak mijn telefoon en zie dat het vier uur in de middag is. Calum slaapt rustig en voorzichtig maak ik me los van hem waardoor hij een kussen begint te knuffelen. Ik doe snel wat kleren aan en schoenen en leg een klein briefje in de keuken voor Calum waarna ik de kamer uitga en de gang afloop. Niet veel later sta ik voor Michaels deur en klop daar aan. Ik hoor wat geschreeuw en iemand die de trap op rent. Ik klop nog een keer en niet veel later opent Michael de deur en ik kan zien dat hij razend is. ,,Wow gast waarom hoorde ik geschreeuw?"
,,Die nieuwe sub van me is helemaal panisch over haar pet die ze maar niet af wil doen dus ik ze flipte hem tegen me. Dus als je het niet erg vind om een andere keer langs te komen, ik moet der ff wat manieren gaan bijleren."
,,Ah okay, succes gast."
,,Thanks. Dat heb ik nodig." We geven elkaar even een snelle bro hug voordat hij de deur weer dicht doet en ik richting Luke's kamer loop. Daar klop ik ook aan, daar zijn geen geluiden te horen en er doet ook niemand open.
Daarom sta ik niet veel later weer in de keuken en pak het briefje op, wat ik verfrommel voordat ik het weggooi en terug naar de slaapkamer loop waar Calum nog vredig ligt te slapen. Ik trek mijn kleren uit en doe weer een joggingbroek aan voordat ik weer in het bed ga liggen en Calum in mijn armen neem. Hij beweegt even en ik ben bang dat ik hem wakker heb gemaakt. Dat is gelukkig niet zo aangezien Calum zich juist meer tegen em aanduwt en rustig door slaapt. Ik druk een kus op zijn voorhoofd voordat ik zelf ook mijn ogen sluit en het kleine beetje slaap wat ik heb me laat overnemen.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 8 jan 2016 - 20:35:
cuties


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 jan 2016 - 20:31:
ahw


5sosxx
5sosxx zei op 8 jan 2016 - 20:21:
cuteeeeee


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 4 jan 2016 - 18:47:
Schattigg!! <3


Anne
Anne zei op 3 jan 2016 - 19:16:
Michael ben je boos op Chantal vanwege een hoed?!
Ben je nou echt serieus?!
Wtf?!
Dude, als je haar ook maar iets aandoet, doe ik JOU wat!
Wat een loser op dit moment zeg!!