Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » When We Met-Calum Hood » 09

When We Met-Calum Hood

2 jan 2016 - 15:49

606

6

435



09

Image and video hosting by TinyPic

Nola Stefanie Hemmings

Na een uur geoefend te hebben op de gitaar, met Calums als mijn leraar, vind ik het wel genoeg geweest en loop ik terug naar de kleedkamer. Ik loop langs Chantal en Michael af die het volgens mij echt altijd gezellig met elkaar hebben. Dat ze nog geen verkering hebben snap ik niet.
Met mijn gedachtes bij Calum loop ik verder totdat ik bij de kleedkamer ben. Mijn hand leg ik op de klink waarna ik deze wil open doen, voordat een stem me tegenhoud. ,,Hey Nola!" Ik sluit de deur weer en laat de klink los voordat ik me omdraai. ,,Hey Chanti."
,,Hoe ging het leren met teacher Calum?" Ze wiebelt met haar wenkbrauwen en even heb ik het gevoel alsof ze het weet. Dat ze weet dat ik Calum leuk vind, maar daar ben Ik toch helemaal niet duidelijk in met het laten zien. ,,Wohoo aarde aan Nola?"
,,Huh whut?"
,,Ik vroeg hoe het gitaar leren en spelen ging met Calums als leraar."
,,Ow goed, maar hey ik stond net op het punt om de kleedkamer in te gaan." Ik rijk met mijn hand naar de klink maar Chantal gaat snel voor de deur staan, wat opgetrokken wenkbrauwen oplevert van mij. ,,Wat doe je nu weer?"
,,Ashton was net nog naakt aan het rondlopen en dat wil ik je niet aandoen om dat te zien. Die fout maak je maar een keer."
,,Okay en dat weet jij doordat?" Ze houd haar telefoon omhoog die net begint te trillen. ,,Okay je kan naar binnen, hij heeft in ieder geval iets van kleren aan." Ze stapt weg en ik open de deur voordat ik de kleedkamer instap. Daar word ik begroet door een shirtless Ashton en een slapende Luke op de bank. ,,Serieus mijn broertje slaapt ook altijd he!'' Ashton schiet in de lach maar aan zijn blik kan ik zien dat hij iets verbergt.

Niet lang daarna komen Michael en Calum luidruchtig binnen wat ervoor zorgt dat Luke wakker word. ,,Hey guys kunnen jullie de volgende keer niet wat rustiger doen?" Luke kreunt voordat hij opstaat en het lijkt wel of hij pijn heeft. Ik zie dat Ashton hem bezorgt aankijkt en Calum en Michael schieten in de lach, wat een klap van Chantal oplevert en een boze blik van Ashton. ,,Ey Luke?"
,,Hmm?" Hij draait zich om en kijkt mij vragend aan. ,,Gaat het wel goed met je? Lijkt alsof je pijn bent."
,,Ow euhm ik ben toen wr in de kleedkamer kwamen uitgegleden over een broek en op mijn kont gevallen."
,,Ohw verklaart een hele hoop." Ik hoor Michael het uitproesten en ik draai me in een beweging om en kijk hem aan. ,,Michael zou jij het leuk vinden om uit te glijden over een broek en dan je kont te bezeren, ik denk het niet he."
,,Dat is ook niet waarom ik lach, ik lach omdat dat hoog waarschijnlijk mijn onderbroek is geweest."
,,Het was geen onderbroek maar een gewone broek."
,,Ow dan is het Ashtons broek geweest." Nu proest Calum het ook uit en dat is eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, echt schattig. Om zijn ogen ontstaan lachrimpels en hij heeft de grootste lach op zijn gezicht. NOLA HOUD JE HOOFD ERBIJ! ,,Okay vanaf nu ruimt iedereen gewoon gelijk zijn rotzooi op zodat er geen ongelukken meer gebeuren. Zo struikelt Luke er niet over en heeft hij er ook geen pijn meer door."
,,Hey hoezo gelijk ik weer."
,,Sorry broertje maar jij bent nogal onhandig en lang, dat is niet bepaald een goede combinatie." Luke wil wat zeggen maar Michael onderbreekt hem. ,,Die pijn neemt echt niet alleen daardoor af hoor." En wat hij daarmee bedoeld heb ik geen idee van.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

LoveMichael
LoveMichael zei op 8 jan 2016 - 20:36:
geweldig


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 jan 2016 - 20:32:
awesome


5sosxx
5sosxx zei op 8 jan 2016 - 20:22:
dat broek gedoe *ligt in een deuk*


Anne
Anne zei op 3 jan 2016 - 19:18:
WHAHAHAHAHA!
Ze valt serieus over de broek van Ashton?!
Hoe genant is dat als je crush erbij staat.


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 3 jan 2016 - 3:21:
Ahahahahaha