Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Killer Inside Me » 06

The Killer Inside Me

3 jan 2016 - 18:40

226

3

203



06

Image and video hosting by TinyPic

Ashton Fletcher Irwin

Ik jog de trappen van de flat op voordat ik bij mijn en Ariana's appartementje aankom. Ik open de deur, stap naar binnen en draai me om om de deur opslot te draaien. De grendels doe ik er ook op voordat ik het gordijn ervoor schuif en me omdraai. Een koekenpan zit recht voor mijn neus en ik schiet in de lach terwijl Ariana de koekenpan naar beneden laat zakken. ,,Sjeez Ash ik dacht dat je een of andere gekke inbreken was. Normaal roep je altijd als je terug bent."
,,Oeps sorry vergeten, had verwacht dat je al zou liggen te slapen. Een ding, een koekenpan gaat je echt niet helpen in zo'n geval."
,,Bij tangled hebt het wel."
,,Dat is een disney film!"
,,Dus? Een koekenpan doet echt heel veel pijn hoor."
,,Disney is fantasie er is echt niet zo iets als een pan dat je beschermt tegen een inbreker daarvoor kun je beter een. Auw!"
,,Zie je een pan is goed zag, wie heeft er nu gelijk? Ik en de Disney films." Ik schud mijn hoofd terwijl ik de zijkant waar de pan me heeft geraakt vasthoud."
,,Nou mevrouwtje koekenpan haal dan maar eens een nat washandje voor me om de bult iets minder te krijgen." Gelijk laat ze de koekenpan vallen voordat ze wegrent en even later terug komt met een nat washandje in haar handen.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 jan 2016 - 20:32:
whahahahahahahah


5sosxx
5sosxx zei op 8 jan 2016 - 20:23:
niceee


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 4 jan 2016 - 18:43:
Duhh, Ariana en Disney