Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » This Is Me-> Michael Clifford//5SOS » 18.

This Is Me-> Michael Clifford//5SOS

4 jan 2016 - 9:06

676

5

206



18.

Image and video hosting by TinyPic

Michael

Bedenkelijk kijk ik naar Clarissa terwijl ze zingt. Haar stem het lijkt gewoon te veel op die van Clary, of Clarissa liegt over dat Clary haar nicht is of het is Clary. ,,Niet slecht maar je stem doet me aan iemand denken. Je weet honderd procent zeker dat je Clary's nichtje bent?" Haar ogen worden groot en dat is gewoon nog een teken dat ze iets verbergt. ,,Nou." Hier komt het, ze is Clary natuurlijk.,,Als je gaat zeggen dat je Clary bent kun je nu vertrekken." Ze kijkt bang en voordat ze iets kan zeggen onderbreekt Ashton me. ,,Michael." Serieus! Ik geef hem een boze blik terwijl hij me een blik geeft van niet doen. ,,Wat Ashton het is zo." Ik zweer je soms word ik zo gek van hem, hij is echt zo'n vader figuurtje en arg dat is gewoon iets wat ik haat. ,,Clary is mijn tweelingzus maar Clary woont bij onze oom en tante." Gelijk draai ik mijn hoofd weer terug naar dat van Clarissa. ,,En dat is de waarheid?"
,,Dat is de waarheid."
,,Goed Clarissa, ik geef je het voordeel van de twijfel maar als ik er maar achter kom dat je liegt lig je eruit en hoeven we nooit maar dan ook nooit meer iets van je te horen." Ze slikt moeizaam, maar kom op na alles wat er is gebeurd kan ik geen Clary gebruiken voor de komende tijd. Na die zoen in het park, ik weet niet. Als ik bij haar in de buurt ben wil ik haar of het liefst zoenen en de andere keer wil ik haar vol schelden. En dan nu Clarissa, er is iets aan haar wat me vraagtekens bij haar laat zetten.

Zodra we er zijn gooi ik mijn rugzak op de grond voordat ik mijn gitaar in mijn handen pak. We laten Lost Boy, ons eigen nummer aan Clarissa horen en terwijl ik zing denk ik terug aan Clary. Dit nummer is ook eigenlijk voor Clary geschreven door mij, maar dat hoeft niemand te weten. ,,Laat maar eens zien wat jij kan." Clarissa knikt voordat ze Lukes gitaar over pakt en wij op de bank tegenover haar pakken. Ze begint te spelen en al snel begint ze te zingen. Terwijl ze zingt denk ik terug naar waar ik de tekst eerder heb gehoord en ook hier kom ik weer uit bij Clary. Weer gaan mijn gedachtes terug naar Clary naar hoe het vroeger was. Vroeger waren we de beste vrienden en toen kreeg ik met Melissa denk ik dat het was. Haar aartsvijand. Uiteindelijk bleek het zo te zijn dat die meid alleen maar verkering met me had om Clary te grazen te nemen. Maar toch heb ik nooit mijn excuses aangeboden aan Clary. Mijn leventjes was eigenlijk wel okay zonder Clary aan mijn zijden en de doodse blikken die we elkaar gaven. Maar na die zoen in het park, dingen zijn veranderd en ik weet niet of het een goede verandering is. Wacht eens even Clary heeft hoever ik me kan herinneren geen tweeling zus, al hoewel Jace haar wel eens Clarissa heeft genoemd. Godverdomme hoe zagen Clarys ouders er ook alweer uit?! Clarissa stopt met zingen en spelen en het enige wat ik kan doen is haar van top tot teen aankijken. De rest begint te klappen voordat ze verschillende songteksten aan Clarissa geven. ,,Als je minimaal de eerste twee voor de eerst volgende repetitie kan oefenen dan kunnen we nu gewoon nog wat gamen." Clarissa knikt en ik zie nu pas dat haar haren lila plukken hebben. Net zo als wat Clary opeens had. Bij Clary maakt mijn hart weer een sprongetje en ik zou toch echt willen wensen dat ik dat kan stoppen. Na alles wat er is gebeurd kan ik niet verliefd worden op Clary of Clarissa. En zelfs al helemaal geen kleine gevoelens krijgen. Ik word wakker uit mijn gedachtes en zie Clarissa's fel blauwe ogen me aankijken. Dezelfde felle blauwe ogen als die van Clary vroeger. Wacht maar Clarissa en Clary ik kom er nog wel achter.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


LoveMichael
LoveMichael zei op 8 jan 2016 - 20:36:
snel verder


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 jan 2016 - 20:33:
he knows it


5sosxx
5sosxx zei op 8 jan 2016 - 20:23:
spannendddddddddd


Anne
Anne zei op 6 jan 2016 - 23:27:
Hij is erachter...althans hij is close bij de waarheid.
Spannend, ga verder xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 4 jan 2016 - 18:25:
Oehh spannendd