Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Break The Rules (punk 5sos) » 06

Break The Rules (punk 5sos)

6 jan 2016 - 19:32

1175

4

385



06

Image and video hosting by TinyPic

Chantal

Terwijl ik door de lege gang loop naar mijn eerste les, ik had me verslapen, stop ik gelijk als mijn ogen op een gezicht met felrode haren vallen. ,,Moet jii niet naar je les ofzo?"
,,Mhe geen zin. Dus ik ga naar het plein. Zin om mee te gaan?"
,,Nee ik moet echt naar mijn les."
,,Kom op wees eens niet zo braaf. Je bent nu toch al te laat, kun je net zo goed de eerste hele les skippen of niet dan."
,,Ik weet niet."
,,Kijk dat is wat ik soms niet snap, je leeft niet. Niet meer ga weer leven, zoals je vroeger was van mij apart." Vroeger.
Doen wat niet mocht, vaak haren verfen. Sinds dat ik mijn beste vriend ben verloren ben ik niet meer wie ik was. Michael heeft gelijk leef weer zoals vroeger.
,,Okay. "
,,Okay?"
,,Okay ik skip samen met jou."
,,Yass!" Michael trekt me in een knuffel voordat we naar buiten lopen. Mijn handen zitten in mijn zakken en ik kijk voor me uit. Opeens gaat Michael op een bankje zitten en gebaart dat ik naast hem moet gaan zitten. Ik plof naast hem neer en niet veel later bied hij een van zijn oortjes aan. Deze neem ik aan en stop hem in mijn oor, waarna ik gelijk begroet word met een nummer wat ik al te goed ken. Ik begin mee te zingen en al snel kijkt Michael me aan. ,,Mama we all go to hell Mama we all go to hell." Michael kijkt me nog even aan voordat hij in zijn tas begint te frunniken. Niet veel later haalt hij er een pakje sigaretten uit, haalt er een uit en zet deze tussen zijn lippen. Hij houdt het pakje voor mijn neus en ik schud mijn hoofd nee. ,,Kom op wat zei ik nou over leven?"
,,Ik rook niet."
,,Probeer er eentje. Alsjeblieft voor mij?"
,,Ugh goed." Ik pak er een uit het pakje en houd deze tussen mijn vingers. Kom op Chantal eentje is niet zo heel erg, je bent het gewend. Michael houd de aansteker voor mijn neus en ik zet de sigaret tussen mijn lippen voordat ik hem met de aansteker aansteek. Al snel proef ik de vertrouwde smaak weer op mijn lippen en tong en het voelt goed. ,,Ik dacht dat je zei dat je niet rookt."
,,Doe ik ook niet."
,,Die ga je niet menen, je rookt niet alsof je nog nooit hebt gerookt."
,,Ik zeg toch ook niet dat ik nog nooit heb gerookt ik zei dat ik niet rook."
,,Verklaard een hoop denk ik, anyways ik moet eig nog nieuwe haarverf halen, zin om mee te gaan?" Ik knik waardoor Michael een glimlach op zijn gezicht krijgt.

Niet veel later zitten we in zijn auto terwijl Destroya van My Chemical Romance door de speakers knalt. Aangekomen bij Targer doet Michael zijn muts van zijn vest over zijn hoofd voordat hij mij een vesr geeft. Snel trek ik deze aan waarna ik de muts ook over mijn hoofd doe. ,,Waarom eigenlijk de muts over je hoofd?" Michael ritst mijn vest dicht voordat hij spreekt en mijn rugzak aangeeft terwijl hij zijn eigen rugzak pakt. ,,Er werkt daar iemand waar ik zeg maar niet bepaald bevriend mee ben."
,,Ow." Michael begint te lopen en snel loop ik achter hem aan. Bij het haarvak aangekomen kijkt hij om zich heen voordat hij wat verschillende pakjes in zijn rugzak duwt. Mijn ogen worden groot voordat hij zich naar mij omdraait. ,,Ik denk dat deze kleuren je wel zouden staan." Snel duwt hij ze in mijn rugzak voordat hij naar het drank gedeelte loopt, wat flessen in zijn en mijn rugzak doet voordat er ook nog heel wat pakjes sigaretten in onze tassen verdwijnen. ,,Ik denk dat we wel kunnen gaan." Chantal wees niet zo'm watje, voel je dan niet dat je leeft? Waarom pak je zelf ook niet nog wat? ,,Michael kunnen we nog even ergens langs?"
,,Sure." Ik neem hem mee naar de make-up en kleding. Snel pak ik een paar skaterskirts samen met bands shirt voordat ik ze meeneem naar de pashokjes en daar de kaartjes eraf haal voor ze in mijn tas verdwijnen. Daarna loop ik terug naar de make-up en vul mijn zakken met wat make-up. ,,Hoi, kan ik jullie misschien ergens mee helpen?" Michael vloekt even onder zijn adem terwijl ik me naar de medewerker richt. ,,Nou eigenlijk, wat is het verschil tussen dit merk en dit merk behalve de prijs dan."
,,O gosh dat zou ik echt niet weten, ik kan misschien een collega halen die verstand heeft van make-up."
,,Graag." De medewerker loopt weg en Michael kijkt me aan alsof ik gestoord ben. Ik pak juist zijn hand voordat ik hem meesleur naar de zonnebrillen, daar twee vanaf haal en de kaartjes/beveiliging eraf haal voordat ik er zelf een op zet en er een aan Michael geef. ,,What the fack doe je?"
,,Vertrouw me nu maar en houd je hoofd naar beneden." Michael doet wat zeg terwijl ik hem meesleur naar de uitgang. Zodra we buiten staan laat ik Michaels hand los en begin Ik te rennen naar de auto. ,,Blijf daar niet zo staan!" Gelijk komt Michael mijn kant opgerent voordat hij de auto opent en erin stapt. Hij opent de deur voor mij waardoor Ik ook snel kan instappen. Snel daarna scheuren we weg.

Aangekomen op de kamer heb ik pas door dat we onderhand al de halve dag zijn. Dan kan dat laatste halve dagje er ook nog wel bij. We ruimen alle spullen op voordat Michael me aankijkt. ,,Klaar voor een andere haarkleur?"
,,Zeker."

Na ongeveer een uur zijn mijn bruine haren nu paars en loop ik rond in alleen een shirt van Michael. Niet dat het me iets boeit aangezien ik en Michael toch de enige twee hier zijn. Er word op de deur geklopt net als ik een sigaret van Michael wil aannemen. ,,Ja?" Als ik zie wie er in de deuropening staat vergaat mijn blijere gevoel. ,,Chantal Lisa Horan Payne hoezo ben jij naar geen enkele les geweest vandaag mevrouwtje?!"
,,Hoi paps."
,,Niks hoi paps, wie is dat?"
,,Dit is Michael mijn kamergenoot en vriend. Michael dit zijn mijn vaders Liam en Niall."
,,Sinds wanneer zijn je ouders leraren op school?" Ik heb nu pas door dat Michael een sigaret in zijn handen heeft en nog voordat ik het weet staan Niall en Liam binnen. ,,Luister mevrouwtje, ik weet niet waar het opeens vandaan komt maar ik ben er niet blij mee. Eerst kom je de hele dag niet opdagen op school, dan zijn je haren opeens paars en loop je rond in alleen een shirt?! Dit gedrag hebben wij je niet geleerd jongedame."
,,Dus ik mag niet mezelf zijn?"
,,Dit is niet jijzelf, dit is iets heel anders."
,,Ga! Ik hoef jullie nu echt niet meer te zien!"
,,Wij zijn nog niet uitgepraat jongedame!"
,,Ow dat zijn we wel." Ik duw ze de kamer uit voordat ik de deur voor hun hoofd dichtknal. Michael houd een sigaret voor me die ik dankbaat aanneem. Een trekje en ik vergeet zo al mijn zorgen. En laten we het erop houden dat later de flessen drank ook zijn opengegaan.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 jan 2016 - 20:33:
BREAK THE RULESSSSSSSS


5sosxx
5sosxx zei op 8 jan 2016 - 20:24:
NICEEEE


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 7 jan 2016 - 19:57:
Oei oei Chantal gaat de verkeerde kant in..


Anne
Anne zei op 6 jan 2016 - 23:30:
Super