Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥16 Michael Clifford

The Signs

8 jan 2016 - 19:24

1022

6

352



♥16 Michael Clifford

Image and video hosting by TinyPic

,,Ben je klaar voor de regels kitten?" Ik kijk naar Chantal die me aankijkt met haar blauwe ogen. ,,Ja daddy." Ik voel hoe de kleine mij iets harder word en probeer hem te kalmeren. ,,Okay, Regel nummer een. Je komt nooit zonder toestemming of te kloppen mijn privekamer of werkkamer in. Regel twee. Je praat nooit boos terug tegen me en vloekt niet. Regel drie. Je bent mijn kitten en ik zorg voor je. Als je ergens mee zit kom je altijd naar mij zodat we het kunnen bespreken. Regel vier. Je neemt elke straf aan die ik je geef. Regel vijf. Geen seksuele acties met iemand anders dan mij tenzij ik het heb goedgekeurd. Regel zes. Elke ochtend zal ik een outfit voor je klaar leggen en dat is ook wat je die dag draagt. Regel zeven. Als ik iets vraag verwacht ik altijd een eerlijk antwoord. Regel acht. Je mag me gewoon Michael, Mike of Mikey noemen als we bij vrienden of familie zijn of ergens in de stad. Als ik je straf verwacht ik wel dat je je straf accepteert. Dat waren de regels de uitleg van de straffen zijn vrij logisch hoe erg het is wat je hebt gedaan hoe erger de straf. Begrijp je dat?" Snel knikt Chantal. ,,Kitten een antwoord."
,,Ja daddy."
,,Goedzo. Ik heb btw iets voor je. Ogen dicht." Snel doet ze haar ogen dicht en ik haal de collar uit mijn broekzak voordat ik deze om haar nek doe. Het zwarte leer kom goed uit met haar bleke huid. ,,Open je ogen maar." Ze opent haar ogen en ik houd mijn telefoon voor haar met de voor camera aan. Op het hartje staat M Clifford Kitten. ,,Vind je hem mooi?"
,,Ik vind hem geweldig dankje."
,,Geen probleem alles voor mijn kitten. Nou waarom neem je die pet niet van je hoofd." Ik zie hoe haar ogen groot worden als ik mijn hand uitstrek om haar pet van haar hoofd af te halen? ,,Nee!"
,,Nee?"
,, Nee." Ik probeer haar pet weer te pakken maar deze keer slaat ze tegen mijn hand voordat ze van mijn schoot afgaat en naar de andere kant van de kamer loopt. Ik voel mezelf boos worden en mijn hoektanden komen tevoorschijn. ,,Nee? Luister kitten je maakt nu al een hele grote fout." Ik zie dat er bij haar ook hoektanden tevoorschijn komen. ,,Mijn pet blijf je af." Ik sta op en ga voor haar staan. ,,Als ik iets zeg hoor je me te gehoorzamen."
,,Fuck you!"
,,Wat zei je?" Ze lijkt te schrikken voordat ze me weer bang aankijkt. ,,Nou?"
,,Niks."
,,Dat dacht ik al, ga naar de strafkamer en ga daar op het bed zitten in je ondergoed en laat je buttplug in je zitten." Snel knikt ze voordat ze de trap op rent naar boven. Ik haal mijn hand door mijn haar terwijl ik nadenk over de mogelijke manier waarom ze zo boos word over haar pet. Ik hoor geklop op de deur en loop er heen terwijl de boosheid nog in me zit. Zodra ik de deur open zie ik Ashton voor me staan.,,Wow gast waarom hoorde ik geschreeuw?"
,,Die nieuwe sub van me is helemaal panisch over haar pet die ze maar niet af wil doen dus ik ze flipte hem tegen me. Dus als je het niet erg vind om een andere keer langs te komen, ik moet der ff wat manieren gaan bijleren."
,,Ah okay, succes gast."
,,Thanks. Dat heb ik nodig." We geven elkaar een snelle bro hug voordat ik de deur weer sluit en zelf de trap op loop naar de kamer waar Chantal als het goed is al klaar zit in de houding. Zodra ik binnenkom zie ik haar op de juiste manier zitten voordat ik naar de kast loop. Mijn ogen scannen erover heen totdat ik zie wat ik nodig heb. Ik houd de handboeien en vibrator achter mijn rug voordat ik naar Chantal loop die toch enigszins bang blijkt te zijn. ,,Twee regels al overtreden. Aangezien dit je eerste dag is zal het iets minder erg zijn."
,,Okay daddy, dank je daddy." Ik leg de spullen op het bed naast haar en zie haar ogen groot worden. ,,Nou laten we maar beginnen.'' Ik geef her een snelle kus voordat ik haar op haar buik leg en haar armen op haar rug plaats. Ik doe de handboeien om haar polsen voordat ik haar benen slipje uittrek, voorzichtig met de buttplug die nog in haar kont zit. De staart doe ik omhoog waarna ik deze op haar rug leg. Zo komt haar V in zicht en ik doe wat glijmiddel op de vibrator voordat ik deze in haar V stop en aanzet. De staart leg doe ik weer terug naar beneden voordat ik haar over mijn schoot leg. ,,Ik geef je tien spanks en je telt ze allemaal hardop voor me. Begrepen kitten?''
,,Ja Daddy.'' Ik knik en sla haar tien keer op haar kont en elke keer zegt ze het hardop. ,,Goede Kitten. Nou ik leg zo een trui voor je neer en ik wil dat je dat de rest van de dag als enige draagt okay?' Dat betekent dus ook geen bh.''
,,Ja Daddy.'' Ik druk een kus op haar lippen voordat ik de handboeien losmaak en de vibrator uitzet voordat ik deze er ook uit haal. De buttplug duw ik juist wat verder erin voordat ik haar nog een kus geef, opsta en de handboeien en vibrator terug in de kast leg. Daarna loop ik naar de slaapkamer waar ik een sweater van mij, die voor mij zelfs te groot is, eruit haal en deze terug breng naar de strafkamer. Daar zit Chantal op het bed en ik geef haar de trui voordat mijn ogen over haar lichaam glijden. Op haar borstkas staat hetzelfde zwarte teken als mij, wat gelijk haar hoektanden van daarnet verklaart. Ik zie hoe haar wangen rood worden voordat ze haar bh uitdoet en snel de trui over haar hoofd trekt. En geloof me die seconde dat ik haar zonder kleren zag, haar pet wel nog op haar hoofd maar dat laten we maar even zo, gaat niet zo snel meer uit mijn gedachten.

Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

Anne
Anne zei op 13 jan 2016 - 18:05:
Hmmm... geen commentaar


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 9 jan 2016 - 15:49:
oehhh nicee


LoveMichael
LoveMichael zei op 8 jan 2016 - 20:37:
awesome


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 8 jan 2016 - 20:34:
niceee


5sosxx
5sosxx zei op 8 jan 2016 - 20:27:
oehhhh