Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » The Signs » ♥17 Chantal Miller

The Signs

15 jan 2016 - 18:37

625

6

290



♥17 Chantal Miller

Image and video hosting by TinyPic

Michael geeft me een sweater en ik doe snel mijn bh uit voordat ik de trui nog sneller over mijn hoofd heen trek. Ik voel Michaels ogen op me branden terwijl mijn wangen rood worden. Ik sta op en voel de staarr tegen mijn benen gaan. De handsopenningen van de trui zijn veelste groot wat me sweaterpaws geeft. Ik voel me nu echt een kitten. Wacht ik ben ook een halg kitten, ik heb oren om het te bewijzen. ,,Zin om een film te kijken kitten?" Ik knik terwijl ik mijn sweaterpaws over mijn mond duw terwijl ik gaap. Michael geeft me een lieve glimlach voordat hij me op tilt en en zijn armen heeft in bruidsstijl. Mijn wangen worden rood terwijl ik mijn gezicht probeer te verbergen in zijn borst.

Niet lang nadat de film is opgezet begin ik steeds moeier te worden. ,,Kitten ga anders een dutje doen als je zo moe bent."
,,Wil niet weg van Mikey."
,,Dan ga je toch slapen hier tegen me aan." Ik knik voordat ik mezelf helemaal tegen hem aanleg en mijn ogen sluit.
Niet veel later voel ik mezelf wegdrijven in een slaap.

,,Kitten?" Ik hoor Michael binnenkomen en ik giegel terwijl ik mijn outfit bekijk. De collar die ik van Michael heb steekt donker af tegen mijn lichte huid. In mijn kont zit een witte staart en ik heb witte klauwtjes om mijn handen. In mijn V zit een vibrator die op zijn hoogste stand staat en er zitten klemmetjes om mijn tepels die verbonden zijn aan een koortje wat aan mijn collar vast zit. Aan mijn collar zit ook nog een lijn. Ik voel mijn hoektanden een beetje tegen mijn lippen drukken voordat ik mijn blij sterker zie worden. Snel doe ik een paar handboeien om mijn enkels en om mijn polsen voordat ik in mijn kitten positie naast het bed ga zitten. Michael komt binnen

Ik schiet wakker van iemand die aan mijn oren zit. Ik zie dat het Michael is en schiet gelijk in de stress. ,,Hey hey rustig. Is dit de rede waarom je je pet niet af wou doen?" Ik knik kort terwijl ik naar mijn handen kijk die met de onderkant van de sweater spelen. Michael begint me achter mijn oortjes te krabben en in een impuls begin ik te purren. ,,O my gosh zo schattig!"
,,Je vind me geen freak?"
,,Nee het is juist ultra schattig. Die pet zet je echt niet meer op binnen hoor." Ik voel mijn wangen beginnen te gloeien voordat Michael zijn lippen op die van mij drukt. Ik zoen hem terug terwijl mijn gedachtens terugschieten naar mijn droom. ,,Kitten je moet me wel een ding vertellen." Ik trek een wenkbrauw vragend op. ,,Waarom was je net allemaal je kont aan het bewegen over mijn D?" Ik begraaf mijn gezicht in mijn handen terwijl ik mompel: ,,Droom."
,,Droom, wat voor droom kitten?" Ik schud mijn hoofd voordat ik mijn hoofd in zijn nek begraaf. ,,Kitten?"
,,Soort van als mijn straf die je me gaf." Ik zie Michaels ogen groot worden. ,,Euhm eh zullen we anders maar gewoon naar bed gaan om te slapen? Het is namelijk al best laat." Ik knik voordat Michael me in zijn armen neemt en op zijn heup zet. Niet veel later legt hij me in bed en kleed zich uit, voordat hij onder de dekens gaat liggen en zijn armen open houdt voor mij. Snel ga ik tegen hem aan liggen en plaatst een kus op zijn borst, nek en uiteindelijk op zijn lippen voordat ik mijn ogen sluit terwijl onze benen verstrengelen. En misschien heb ik een nogal naakte droom met Michael gehad, misschien zijn handen op mijn kont gevoeld en misschien zijn kleine Michael tegen me aangevoeld en zijn kreunen misschien ook wel gehoord.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding


Reacties:

1 2

LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 19 jan 2016 - 18:34:
cutiess


5sosxx
5sosxx zei op 17 jan 2016 - 18:42:
cute af


LoveMichael
LoveMichael zei op 17 jan 2016 - 18:40:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 jan 2016 - 18:37:
cute


Anne
Anne zei op 16 jan 2016 - 23:21:
Cute!!