Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Will I Ever See You Again? {PUNK5SOS&1D} » 09

Will I Ever See You Again? {PUNK5SOS&1D}

18 jan 2016 - 10:04

964

4

481



09

Image and video hosting by TinyPic

Nola Payne

Vol ongeloof kijk ik naar Michael en Luke. Dat ze serieus zo dom zijn had ik nooit verwacht. ,,Dus ik dacht dat ik haar zag maar ze kan het nooit zijn geweest."
,,Michael ben je serieus zo dom?! Natuurlijk had ze het kunnen zijn! Als jij Jace zou zijn en als je Chantal naar buiten zou laten gaan zal je haar toch eerst ook laten transformeren waardoor je haar niet meer herkent? Nou? Dat is dus precies wat Jace gedaan heeft! En jij bent zo dom om het te geloven? Ik dacht dat je om haar gaf?!"
,,Dat doe ik toch ook!"
,,Als je echt om haar gaf was je er allang achter gekomen dat die Alex Chantal is en die Johhnie Nash. Maar nee jij bent weer te dom om dat door te hebben!"
,,Nola vind je nou nier dat je een beetje overdrijft?" Ik kijk naar Ivana die mij een blik geeft van je bent gestoord. ,,Hou jij je er nu eens buiten Ivana, het enige waar jij om geeft is je sex met David."
,,Hou mij en Davids sexleven er buiten ja! Waar we het nu over hebben is dat jij panisch reageert over Michael en Luke die Chantal dachten te hebben te zien. Ik vind gewoon dat je een beetje overdrijft met je reactie. En trouwens jij was er niet eens bij dus je weet niet eens hoe die twee eruit hebben gezien."
,,Jij wel dan? Nee dus hou je bek dicht Ivana en bemoei je met je eigen zaken."
,,Whatever Nola dat jij over iets achter moet denken. Maar k blijf tenminste bij de werkelijkheid." Daarna draait ze zich om en loopt ze weg. Serieus wie denkt ze wel niet dat ze is. Een beetje mij belachelijk maken, alleen maar omdat ik en Zayn verkering hebben. Natuurlijk weet ik dat ze me niet mag, dat is meer dan duidelijk maar kom op ze gaat echt veel te ver. ,,Weetje ergens heeft Ivana wel met een ding gelijk."
,,Wat Niall ga jij nou ook nog zeggen dat ik onzin praat?!"
,,Nee dat zeg ik niet ik bedoel dat Ivana gelijk heeft over het feit dat we niet weten hoe die twee eruit zagen. Dus eigenlijk kunnen we nu niet heel veel dan door blijven zoeken. Maar ik zweer je Jace gaat eraan."
,,Kijk dat laatste hoor ik graag. Dus wie gaat er weer mee zoeken?" Iedereen stemt in behalve David wat mij geen ene kut uitmaakt. Hij is toch alleen maar het schoothondje van Ivana.

Na een paar uur zoeken hebben we nog geen spoor gevonden van Chantal. Wel zijn we Nash tegen gekomen maar toen we hem achtervolgde zijn we hem kwijt geraakt. Nu zitten we met zijn alle bij een of ander pizza restaurant te wachten totdat onze pizza's gebracht worden. Ik tuur uit het raam en zie opeens een groepje jongens voorbij lopen met een meisje. Ze komen het restaurant binnen en ik volg het meisje met mijn ogen. Er is iets aan haar houding wat me twijfels oproept. De bleke huid en het figuur kloppen voor Chantals plaatje maar de rest het klopt niet. ,,Babe waarom zoeken jij en de rest niet alvast een tafel uit terwijl ik alvast bestel voor jullie?"
,,Okay." Wacht die stem! Het groepje loopt langs of af en ik volg het meisje. Uiteindelijk zitten ze aan de tafel tegenover ons en ik kijk het meisje recht aan. Ik stoot Rachel aan die naast me zit en gebaar naar het meisje. Zij kijkt voordat haar ogen groot worden. ,,Michael vertel nog eens hoe die Alex van vanmiddag eruit zag." Het meisje kijkt op voordat ze op Michael vallen daarna kijkt ze naar de jongen die nog in de rij staat voordat ze naar hem loopt. Ze zegt iets tegen hem waarna hij ook naar ons kijkt. Niet veel later staan de andere jongens ook op voordat ze zich bij het meisje en de jongen sluiten. Net als ze weglopen komt onze pizza eraan en als ik wil opstaan om ze achterna te gaan zijn ze al verdwenen.

Ivana Malik

Ik zweer je Nola is echt gewoon gestoord bezig nu. Hoe ze terkeer gaat tegen Michael. Niet normaal. ,,Michael ben je serieus zo dom?! Natuurlijk had ze het kunnen zijn! Als jij Jace zou zijn en als je Chantal naar buiten zou laten gaan zal je haar toch eerst ook laten transformeren waardoor je haar niet meer herkent? Nou? Dat is dus precies wat Jace gedaan heeft! En jij bent zo dom om het te geloven? Ik dacht dat je om haar gaf?!"
,,Dat doe ik toch ook!"
,,Als je echt om haar gaf was je er allang achter gekomen dat die Alex Chantal is en die Johhnie Nash. Maar nee jij bent weer te dom om dat door te hebben!"
,,Nola vind je nou niet dat je een beetje overdrijft?" Ze kijkt me aan terwijl ik haar aankijk met een je bent gestoord blik. ,,Hou jij je er nu eens buiten Ivana, het enige waar jij om geeft is je sex met David." Gaat ze dit nu serieus gebruiken, ze is nog zieliger dan ik dacht dat ze was. ,,Hou mij en Davids sex leven er buiten ja! Waar we het nu over hebben is dat jij panisch reageert over Michael en Luke die Chantal dachten te hebben te zien. Ik vind gewoon dat je een beetje overdrijft met je reactie. En trouwens jij was er niet eens bij dus je weet niet eens hoe die twee eruit hebben gezien."
,,Jij wel dan? Nee dus hou je bek dicht Ivana en bemoei je met je eigen zaken."
,,Whatever Nola dat jij over iets achter moet denken. Maar k blijf tenminste bij de werkelijkheid." Ik draai me om voordat ik naar mijn kamer loop. Ik heb het echt helemaal gehad met Nola, gewoon hoe ze elke keer weer doet.


Reageren=Melding
Geen Reactie=Geen Melding[


Reacties:


xHiimacookie zei op 27 jan 2016 - 21:51:
*Pakt Pizza op en doet het in iemands tas* Ik leave mijn Pizza niet. *Rent achter jongens aan en springt op eentje zijn rug* Laat Chantal gaan of ik slag je weer met een stoel!


Anne
Anne zei op 24 jan 2016 - 20:40:
Het enige wat Nola wilt is Chantal vinden, meer niet...


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 19 jan 2016 - 21:46:
Oh guys jullie kunnen zo stom zijn soms he


1Dzayn
1Dzayn zei op 18 jan 2016 - 15:28:
ik wil Nola slaan (: