Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vrienden, Terug om te gaan! <-- afgerond » 15

Vrienden, Terug om te gaan! <-- afgerond

29 april 2016 - 11:43

2104

1

222



15

‘Een Amerikaan die niet kan voetballen!’ Er werd gejuicht en ik tik met mijn vuist tegen die van Tom aan. ‘Nice!’ roep ik terwijl de rest van de groep een shotje naar binnen werkt.
We zijn aardig op dreef. Tom krijgt het spel onder de knie en we hoeven niet ieder rondje meer te drinken. Onze groep is groter geworden met toeschouwers. Georg en Faith hebben zitten genieten bij het zien van de vier shotjes die Tom in het begin achtereen naar binnen moest atten. Het lastigste van het spel is dat we in de juiste taal moesten blijven communiceren. Tom en ik gaan met zijn tweetjes vaker over op onze eigen moedertaal en Miles begint met een steeds zwaarder Schots accent te praten. Hilarische miscommunicatie.
Ik laat me onhandig op de bank naast Tom ploffen en pak het volgende shotje aan. Whisky is er niet voor gemaakt om te shotten, maar dat maakt hier niets uit. Er wordt over mijn hoofd geaaid en ik kijk omhoog naar de bruine ogen van Bill. ‘Red je het nog?’ vraagt hij terwijl ik giechel. ‘Ik ben tipsy. Vermaak je je nog?’
Bill grijnst en knikt. ‘Als je me zoekt, ik zit aan de bar met een paar meiden. Pas goed op jezelf en Tom.’
Hij loopt naar de bar en bestelt daar nog een wijntje.
‘Tom, volgende vraag!’
Tom blijft kijken naar Bill bij de bar en ik zwaai voor zijn ogen om hem weer bij het spel te brengen. Hij draait zich om en hijst zichzelf wat beter op de bank. Juist… hij heeft weer die starre houding.

‘Oh man.’
Miles begint te boeren en de groep joelt.
‘Trek je het niet meer?’ plaag ik hem terwijl ik mijn shot glas aan Tom geef om deze voor, hopelijk, de laatste keer bij te vullen.
Miles trekt wit weg en staat op. Hij steekt zijn duim op naar de groep die nog harder begint te joelen en klappen. Vervolgens spurt hij richting de wc’s. Ik draai me lachend om naar Tom. ‘We did it!’
We geven een vrij scheve high-five aan elkaar. Best logisch na alle drank. Whisky op bier valt behoorlijk zwaar, maar we hebben ons goed staande weten te houden.
‘Maf kind dat je bent!’
Faith hangt over de bank en slaat haar armen om mijn nek heen. Haar dreads kriebelen in mijn nek.
‘Tijd om te dansen!’ roept ze terwijl ze me van de bank af probeert te trekken.
‘Ah kom op Faith! Ik heb al moeite met overeind blijven staan. Laat staan dansen!’
Ik laat me evengoed meetrekken naar de kleine open ruimte in de kelder. Faith gooit het geluid van de stereo installatie hoger en zet een gek dansje in. Normaal gesproken hou ik me in met dansen, maar de goede dosis alcohol gooit mijn ingetogenheid overboord. Er is toch geen crew waar ik me netjes voor hoef te gedragen. Ik ben in mijn vertrouwde omgeving waar er niet bekritiserend naar me gekeken word. Ik kan mezelf even los laten gaan en dat voelt goed.
‘Komen jullie ook mee doen?’
Faith trekt zonder te verblikken of te verblozen een aantal meiden aan de bar mee de dansvloer op. Eerst wordt er verlegen geweigerd, maar zodra de eerste overstag is, volgt de rest. We doen maffe dansjes en springen mee op de muziek.
‘Bill! Kom mee doen dan!’
Ik trek Bill die alleen is achtergebleven bij de bar van zijn barkruk af. De zanger doet ongemakkelijk lachend met me mee. Gustav sluit zich ook aan en doet met Faith mee met gekke bewegingen maken. De altijd rustige drummer heeft zo af en toe zijn maffe kanten. Die kan ik zeker waarderen!
‘Doet me denken aan het schoolfeest,’ roept Bill in mijn oor.
In de derde klas hadden Tom, Bill en ik een echt schoolgala gehad. Op die avond hadden we met zijn drietjes ook staan dansen en dat was de avond waarop Bill en ik officieel een relatie kregen. Ik draaide een pirouette met Bill zijn handen vast. ‘Behalve dan dat we nu oud genoeg zijn om drank te drinken,’ antwoord ik.
‘Echt raar om je dat horen te zeggen.’
Ik haalde lachend mijn schouders op. ‘We zijn geen vijftien meer hè?’
Bill slaat zijn ogen omhoog. ‘Gelukkig maar! Ik heb de tijd van mijn leven zo!’

Tom:
‘Dus ik zeg, dan moet je ook de plug goed aansluiten.’
Ik luister naar de gesprekken tussen een paar gasten naast mij op de bank. We hebben het over mengpedalen en stomme fouten die we wel eens gemaakt hebben. Ik heb moeite met me concentreren op het gesprek en hou me wat afzijdig. Van tijd tot tijd glijden mijn ogen naar de groep dansende mensen en ik voel steken in mijn maag bij het zien van Milou en Bill. Ze lijken veel plezier te hebben. Milou beweegt haar heupen en schouders op de maat van de muziek en haar blonde, wilde haar deint met haar mee. Ze heeft een grote glimlach op haar gezicht zoals ik die ken van vroeger. Hier is ze weer helemaal haarzelf. Mijn ogen volgen haar bewegingen en ik merk dat ze zich naar me toe draait. Onze ogen ontmoeten elkaar en ze wenkt me. Ik trek mijn wenkbrauw omhoog en Milou komt naar me toe gelopen.
‘Dansen jij!’ beveelt ze terwijl ik onhandig omhoog wordt getrokken naar de groep dansende mensen. Met moeite blijf ik recht staan in de groep. Milou giechelt en pakt mijn handen vast. Ik heb al snel het ritme te pakken en ik laat me leiden door haar. In mijn hoofd rinkelen allerlei belletjes. De roes van de drank heeft de overmacht om er iets mee te doen.
Faith pakt Milou van me over en ik kom naast Georg staan die me aan stoot. ‘Sinds wanneer is Milou zo’n sexy dame,’ zegt hij klappend wanneer de twee meiden samen tot op hun hurken zakken en weer omhoog komen. Ze moeten beide hard lachen en blijven met hun heupen draaien. Ja, wanneer is het me gaan opvallen?
‘kijk je uit?’ zeg ik tegen haar wanneer ik haar op vang wanneer ze over haar eigen voeten struikelt. Ik heb mijn handen om haar middel en onhandig krabbelt ze omhoog via mijn borstkas. Ze lacht onschuldig. ‘Sorry!’ roept ze terwijl ze haar handen om mijn middel vlecht. Ik dans mee op haar ritme en weet niet goed waar ik naar moet kijken. Milou is alleen maar aan het lachen. Ze heeft haar ogen gesloten en draait zich half om. Haar rug staat tegen mijn borstkas aan en één hand heeft ze om de mijne gesloten.
‘Anders val ik,’ zegt ze in mijn oor. Wat moet ik hier mee! Dit is geen hint, toch? Ik schud mijn hand los en leg die op haar schouder. Ze kijkt me wazig aan en glimlacht. Ik ben me heel erg bewust van haar lichaam tegen het mijne.

Milou:
‘Milou! Zullen we weer naar het hotel gaan?!’
Georg wijst op het horloge van Faith. Het is laat zat en ik ben goed bezopen. Nee echt, ik kan redelijk goed tegen drank, maar ik ben nu echt goed aangeschoten.
‘Jack, John, Miles! Wij moeten weer gaan!’ roep ik terwijl ik de jongens onhandig omhels.
‘Bedankt voor de toffe avond,’ zeg ik tegen ze.
‘Je laatste avondje hier,’ zucht Jack.
‘Ik kom morgen nog lang!’ zeg ik tegen hem. ‘en vergeet de diploma uitreiking niet.’
‘Die vergeten we zeker niet. We gaan voor je juichen!’ roept John.
Ik pak mijn jas uit de nog grote geworden stapel en sla die onhandig over mijn schouders. De anderen staan al te wachten bij de deur.
‘Room service!’ roep ik voor een laatste keer.
‘Tot uw dienst!’ klinkt er massaal terug.
Ik sluit de kelder deur achter me en draai me om naar de rest. Ook deze avond brengt me weer een stukje dichter bij mijn afstuderen. Ik ga die gasten missen.

‘Je bent wel goed bezig hè?’
Voor de zoveelste keer struikel ik voorover en weet Tom me net aan weer op te vangen. Hij is de hele avond al aardig voor me. We hebben het drankspel gewonnen en ik heb hem de dansvloer weten op te trekken! Georg had me een duwtje gegeven in de richting van Tom die op dat moment relaxt op de bank had gezeten en ik had getwijfeld of ik hem kon meetrekken. Ik was bang voor een boze reactie. Georg had gezegd dat Tom niet moest mokken en dat ik hem gewoon mee moest sleuren. Dit resulteerde in veel gelach en in gezellig samen dansen.
‘Ik ben gewoon heel vrolijk en klunzig,’ antwoord ik hem.
Tom rolt met zijn ogen en steekt een sigaret op. We lopen achteraan in de groep. De metro’s rijden op dit tijdstip niet meer, dus moeten we te voet naar ons hotel. De kans dat we fans tegen komen is heel klein. Vanuit mijn ooghoek kijk ik naar Tom. Hij knijpt zijn ogen samen tegen de rook van zijn sigaret. Een paar plukken zwart haar zijn uit zijn knotje ontsnapt en hangen langs zijn gezicht. Hij kijkt me aan en voor de zoveelste keer haken mijn voeten achter een stoeptegen en duikel ik voorover. Tom grijpt mijn hand en trekt me terug voor ik val. ‘Echt, Milou,’ mompelt hij.
Evengoed trekt hij een mondhoek grijnzend omhoog. Ik grijp Tom zijn hand beter vast en wacht tot hij die weer los schudt. Tot mijn verbazing blijft hij mijn hand vast houden en vrolijk loop ik achter hem aan.

‘We hebben het gered!’
Faith gooit haar handen in de lucht bij het zien van het hotel. Tom blijft voor de deur nog staan om zijn sigaret op te roken en de rest loopt naar binnen. We geven elkaar een knuffel en wensen elkaar welterusten.
‘Ik slaap vanavond weer bij Georg,’ knipoogt Faith naar me.
‘Ik ga de extra sleutel al halen,’ zeg ik tegen haar.
Ook van Bill krijg ik een dikke knuffel. ‘Onwijs gezellig. Eindelijk eens een avond waarop we niet op onze status hoefde te letten.’
Ik knijp hem ongeveer fijn en probeer mijn gegiechel in te houden. Bill woelt door mijn haar en loopt achter Gustav aan naar de lift. Zelf loop ik, zo recht als ik kan, naar de receptie van het hotel toe. Ik heb moeite om niet al te beschonken over te komen en de vrouw achter de balie kijkt me inschattend aan.
‘Hoort bij mij,’ antwoordt Tom achter me die een hand op mijn schouder legt. De vrouw achter de balie verontschuldigd zich en overhandigd mijn kamersleutel.
Ongemakkelijk staan we naast elkaar in de lege lift te wachten tot we bij de juiste verdieping zijn.
‘Dank je,’ mompel ik terwijl ik me vast houd aan een van de muren van de lift.
‘Geen probleem,’ antwoord Tom kortaf.
Een belletje rinkelt en de deuren van mijn etage gaan open. Ik stap naar buiten, maar wodt teruggetrokken aan mijn arm door Tom. Ik draai me om en kijk recht in zijn ogen. Alles in mijn hoofd slaat op hol. Die ogen! Ik voel een warmte de overmacht in mijn lichaam krijgen en mijn ademhaling versnelt. Ik word de lift weer terug ingetrokken en terwijl de deuren achter ons sluiten duwen we ruig onze lippen op elkaar. We raken verstrengeld in een wilde zoen en ik voel mijn eigen handen over zijn lichaam glijden. De liftdeuren gaan weer open en al zoenend strompelen we naar buiten. Ik word aan mijn arm meegetrokken naar een kamerdeur die achter ons dicht valt. Met mijn rug word ik tegen de deur aan geduwd en Tom’s lippen kussen mijn nek. Ik kreun zacht en grijp met mijn handen in zijn inmiddels al helemaal losgeschoten haar. Ik hoor hem zuchten en ik zoek zijn lippen weer op. We plagen elkaar al zoenend en ik duw hem tegen de muur aan. Onhandig trek ik zijn shirt uit waarna ik zijn gezicht in beide handen neem om hem weer te zoenen. Alles is één grote roes in mijn hoofd en ik geniet van alle gevoelens die door mijn lichaam vliegen. Ik word in de richting van het bed geduwd en enkele tellen later voel ik het zachte matras in mijn rug. Tom hangt over mij heen en we kijken elkaar enkele seconden zwijgend aan. Ik laat mijn hand zacht over zijn gespierde buik gaan die zwaar hijgend op en neer gaat. Weer zoent hij me in mijn nek en ik kreun luid van genot. Tom reageert heftig door mijn handen bij elkaar te houden en met zijn vrije hand over het blote stukje huid tussen mijn shirt en broek te strelen. Ik krom mijn rug en bijt in zijn schouder. Ook hij kreun en de lust, in combinatie met drank, nemen de overmacht.


Reacties:


Eleonora
Eleonora zei op 18 aug 2016 - 9:49:
oh spannend, ik lees snel verder