Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vrienden, Terug om te gaan! <-- afgerond » dankwoord

Vrienden, Terug om te gaan! <-- afgerond

7 mei 2016 - 12:30

274

1

198



dankwoord

Ja, dit is echt het einde van dit verhaal. Allereerst wil ik jou, de lezer, bedanken voor het volgen van deze fanfiction. Het heeft bijna 8 jaar geduurd voor ik met een tevreden gevoel dit verhaal kon afsluiten.

Ik ben met dit verhaal begonnen in de tijd dat Tokio Hotel zo ongeveer de grootste fanbase had. Inmiddels is het fandom afgezwakt in Nederland en hebben andere bands de eer om een fandom te creëren. Het was dan ook verwarrend om na zoveel jaar weer verder te gaan met dit verhaal. Ik moest weer even terug in mijn 'fanhuid' kruipen en inmiddels is mijn liefde voor de band weer opgeborreld.

In het begin van 'vrienden', wilde ik heel erg trouw blijven aan de feiten van de band. Bij 'vrienden, weer terug om te gaan', ben ik juist gaan focussen of het verwerken van kleine details. Dit verhaal moest los van Tokio Hotel te lezen zijn en ik denk dat dit aardig gelukt is.
Het is een groot verhaal geworden met meerdere locatieveranderingen en een enorme groei in karakters. Ook daar bedank ik je voor, want mijn schrijfstijl is ook meegegroeid met de lezers.

Dankzij het schrijven over een band heb ik één belangrijk punt geleerd voor mijn schrijfstijl. Ik ben gek op het schrijven over muziek en het schrijven van chick/ladlits.
Dus een klein geheim: Er komt een vergelijkbaar verhaal als dit aan. Zonder Tokio Hotel, maar met de muziekervaring.

En dan nu echt het einde. Ik heb eerlijk waar moeten huilen bij het lezen van mijn laatst geschreven zin. Dit zaadje heb ik mogen ontkiemen en op laten groeien tot volwaardige plant. (Biologe hè

Bedankt voor het volgen/lezen/genieten.

Fin.


Reacties:


Eleonora
Eleonora zei op 18 aug 2016 - 12:04:
Heel veel succes met het schrijven van je nieuwe verhalen!! Je doet dat goed.