Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Siënna » Capteren

Siënna

12 juli 2016 - 17:29

1828

0

228



Capteren

Wij zitten nog steeds op de grond, naast elkaar en hij heeft mijn hand nog vast. Ik voel hoe hij kleine achtjes op mijn hand tekent met zijn vinger.
‘Begrijp je nu waarom ik bang ben?’ Vraagt Tom en kijkt mij aan. Mijn tranen zijn opgedroogd. Ik zit wat voor mij uit te staren, ik begrijp het niet.
‘Siënna?’
‘Ja?’
‘Snap je wat ik bedoel? Zeg aub iets.’
‘Neen, ik snap niet wat je bedoelt. Ik snap niet waarom jij beslissingen in mijn plaats wilt nemen?’
‘Ik wil geen beslissingen in u plaats nemen en geloof mij, ik wil niets liever als bij u zijn maar het gaat een hel zijn en ik zie u veel te graag. Ik wil niet dat jij dat moet meemaken.’
‘Mag ik nog mijn eigen keuzen maken?’
‘Natuurlijk Si, maar zij gaan heel u leven ondersteboven keren. En als de fans het weten dan komen de haatmails en tweets en wat dan ook binnen. Ze gaan verschrikkelijke roddels over u verspreiden. Als je ooit iets fout hebt gedaan geloof mij zij gaan het vinden en op het internet zetten. Mensen die voor uw huis kamperen en journalisten die uw ouders en vrienden lastigvallen…’
‘Oké, ik snap je punt. Stop nu maar.’ Onderbreek ik hem. Ja, natuurlijk heb ik daar al over nagedacht en ik weet dat het niet gemakkelijk ga zijn maar kunnen wij daarom niet gelukkig zijn?
‘Dus jij zou liever compleet miserabel verder leven?’ Vraag ik dan. Oké, is misschien niet echt mooi van mij maar daar komt het op neer, toch? Gaan we dit doorstaan als een koppel samen of gaan wij allebei in een hoekje kruipen?
‘Neen, natuurlijk niet, ik wil alleen… ik wil je beschermen Si. Ik wil niet dat zij u pijn doen. En geloof mij het gaat pijn doen. Je bent één keer met Bill op restaurant geweest en ze hebben daar al een heel verhaal rond verzonnen.’
‘Kijk Tom, ik kies jou. En voor je iets ga zeggen, ik weet dat als ik een serieuze relatie met je wil dat ik de pers er ook moet bijpakken. Ik weiger te geloven dat de pers en de fans ons uit elkaar zou krijgen.’ Ik zie hem twijfelen.
‘Tom, je bent niet perfect en laat me je de spanning besparen, ik ben ook niet perfect. Maar de vraag is of wij perfect voor elkaar zijn. En ik wil dat heel graag met jou ontdekken. Wij geven dit een kans, wij geven ons een kans en we zien waar we uitkomen. Wat denk je daarvan?’
Nu moet hij glimlachen, draait zijn hoofd in mijn richting en leunt naar voor om een kus op mijn lippen te drukken. Volgens mij is dit een ja.
‘Ik weet dat wij perfect zijn voor elkaar Si.’ Ik leun nu ook wat naar voor en geef hem een kus terug.
‘Dat is dan afgesproken, kom je nu mee eten aub? Voor er niets meer van je overblijft.’ Ik kijk hem aan met opgetrokken wenkbrauwen. Uiteindelijk moet hij toch bezwijken onder mijn blik en stemt in.
‘Ik hou van je ogen. Als je mij zo aankijkt dan kan ik je niets weigeren.’ Zegt hij uit het niets als wij de trap afgaan.
‘Ha! Goed om te weten. Kan ik altijd in mijn voordeel gebruiken.’ En ik geef hem een knipoog. Ik weet dat ik over mijn uiterlijk niet mag klagen. Donkerblauwe ogen met stukjes goud rond mij pupillen, de ogen van mijn vader. Het enige dat ik van hem heb geërfd. Voor de rest lijk ik volledig op mijn moeder.
Benden aangekomen, kijkt Bill verrast op.
‘Ah, jij hebt hem zo ver gekregen dat hij komt eten.’
‘Bill, ik sta hier hé, je moet niet in derde persoon over mij praten.’
‘Ja, dat zijn we duidelijk niet gewoon meer hé.’ Ik kijk naar Tom en hij knikt naar mij.
‘Wat is er?’ Vraagt Bill onmiddellijk, die jongen ziet ook alles hé.
‘Well, Bill, Tom en ik hebben het één en het ander uitgepraat en wij hebben besloten om…’
‘Om een koppel te vormen!’ Roept hij opeens voor ik nog iets kan zeggen. Tom en ik kijken naar elkaar en ik schud met mijn hoofd. Ongelofelijk.
‘Ja dus, ik wist het. Jullie zijn ook gewoon gemaakt voor elkaar. Dit moeten wij vieren. Gaan we uit vanavond?’ Tom kijkt mij aan.
‘Oké, laten wij uitgaan maar, minder alcohol. Ik ben net hersteld van de vorige keer.’
‘Deal! Oh, ga leuk worden.’ En hij loopt de keuken uit. Rare jongen!

Als ik voor de spiegel sta te draaien, komt Tom binnen.
‘Wow, heel mooi Si.’
‘Ja? Ik ben niet zeker. Is mijn rok niet wat te kort?’
‘Hmmm, naar mijn mening kan je rok niet kort genoeg zijn..’ En ik zie zijn pretoogjes oplichten. Hij komt naar mij toe, pakt mij vast en legt zijn hooft op mij schouder.
‘Wij zijn een mooi koppel. Al zeg ik dat zelf?’ Ik moet lachen. Tom heeft een zachte kant en als je hem niet goed kent dan zou je nooit denken dat hij zo kwetsbaar en emotioneel kan zijn. Ik draai mij om en leg mijn ramen rond zijn nek. En leg mijn voorhoofd tegen het zijne. Onze neuzen raken elkaar aan en ik voel hoe hij zachtjes streelt.
‘Weet je wat ik mij net bedenk?’ Vraag ik met een speelse blik in mijn ogen.
‘Wat?’
‘Dat je helemaal van mij bent.’ Hij moet lachen, trekt mij nog wat dichter tegen zich aan en ik voel zijn zachte lippen. Geloof mij als ik zeg dat de wereld stil staat op dit moment. Ik voel zijn adem verzwaren als de kus heviger en heviger wordt. Zijn handen zoeken een weg naar mijn billen en ik voel hoe hij hoger en hoger klimt. Alsof hij niet zeker is hoe ver hij mag gaan. Ik moedig hem nog wat aan door mijn lichaam nog wat dichter tegen het zijn aan te drukken. De temperatuur stijgt met de second en voor ik het goed en wel door heb ligt mijn vestje op de grond. Mijn handen zoeken een weg onder zijn T-shirt. Ik kan mijn gevoelens niet meer onder controle houden. Mijn lichaam verlangt naar hem met elke vezel. Ik voel hoe Tom zich ook niet meer kan bedwingen. Hij onderbreekt de kus en kijkt mij doordringend aan alsof hij toestemming vraagt. Ik knik. Voor geen geld van de wereld wil ik dat dit nu stopt. Hij pakt mij op en automatisch slaag ik mijn benen rond zijn lichaam. Zijn geur is bijna hypnotiserend en ik zoek mijn weg van zijn lippen, naar zijn kaaklijn om te eindigen in zijn nek. Ik voel warme adem tegen mijn wang als hij een kreun niet kan onderdrukken. Zijn lippen die naar de mijne zoeken. Wij vallen op het bed en voel zijn handen onder mij rok gaan naar mijn billen en dan net iets hoger. Zijn ruwe handen op mijn huid en ik voel een rilling door mijn lichaam gaan. Puur genot en passie.
Wij stoppen allebei abrupt als er geklop op de deur te horen is.
‘Ik wil niet weten wat jullie daar binnen aan het doen zijn maar het is tijd om te vertrekken dus… schiet op.’ En hij bonkt nog is hard op de deur.
‘Oh fuck off Bill.’ Hoor ik Tom zeggen en ik kan het niet laten om te lachen. Hij laat zijn hoofd naar achter vallen. Ik druk nog een kus op zijn lippen, sta dan recht, trek mijn rok naar beneden en loop naar de deur.
‘Hey Bill, wij komen zo naar beneden.’
‘Ja, dat dacht ik al, haast je ik wil niet nog is naar boven komen. Jullie kunnen vanavond nog verder doen. Ah, en ik zou nog is in de spiegel kijken als ik van jou was.’ Hij wacht niet meer op mijn antwoord en loopt naar beneden. Als ik inderdaad in de spiegel kijk, zie ik dat mijn lippenstift over heel mijn gezicht uitgesmeerd zit. Ach, ja het was het waard. Ik draai mij terug naar Tom, hij leunt op zijn ellebogen en kijkt mij aan.
‘Ik ga mij klaarmaken dan voor hij terug op de deur komt bonken.’
‘Siënna?’
‘Ja?’
‘Ich liebe dich.’ Dit raakt mij meer dan ik had gedacht. Gevoel van geluk borrelt in mij op en ik kan het niet laten om naar hem toe te gaan en te fluisteren.
‘Ich liebe dich auch.’ Vervolgens loop ik naar de badkamer en ik voel de ogen van Tom mij achtervolgen.

Aangekomen in de club, voel ik mij niet echt op mijn gemak. Ik heb het gevoel dat iedereen naar ons gaapt. Ik probeer wat afstand van Tom te houden. Wij hebben afgesproken dat wij in het openbaar wat discreet gaan zijn. Een zeer gespierde man in een strakke zwarte T-shirt brengt ons naar de VIP ruimte. Een lach kan er duidelijk niet van af. Ik loop achter Tom en Bill aan en ik zie al wat mensen enthousiast naar Bill zwaaien. Tom draait zich naar mij om en doet een overenthousiast meisje na die een luchtkus naar Bill werpt. Tom is duidelijk niet voor al dat overdreven fake gedoe. Aangekomen aan hun tafeltje stelt Bill mij voor aan de rest. Tom die aan de andere kant van het tafeltje zit, geeft mij nog een knipoog voor hij met de rest begint te praten.
‘Hey, jou heb ik hier nog niet gezien.’ Hoor ik een jongen naast mij zeggen, ik ben zijn naam al vergeten.
‘Ja ik ben hier op vakantie.’
‘Ah leuk en van waar ben je dan?’
‘Ik woon in België.’
‘België? Geen idee waar België ligt.’
‘In Europa.’
‘Ah, nog nooit geweest en geschiedenis was nooit mijn sterkste vak op school.’ Wat heeft geschiedenis daar nu weer mee te maken? Die jongen is echt niet snugger. Ik kan een lach niet onderdrukken.
‘Je bedoelt aarderijskunde?’
‘Ja, juist, amai ik ben geen goede indruk op u aan het maken.’
‘Geeft niet hoor. Ik ga even een luchtje scheppen.’ Ik zie hoe Tom ons in het oog aan het houden is en ik hoop dat hij de hint door heeft.
‘Oh, zal ik even meegaan?’
‘Neen, is niet nodig, maar toch bedankt.’ Ik draai mij rap om en loop richting de achterdeur, voor hij nog iets kan zeggen.
Het duurt niet lang of ik zie Tom richting mij lopen.
‘Zou het opvallen als wij naar huis gaan.’ Vraagt hij al lachend.
‘Ik denk het wel.’ Hij pakt mij vast en geeft mij een knuffel.
‘Jack maakte een opmerking over uw benen en serieus ik moest echt moeite doen om niets te zeggen.’
‘Hahaha… Tom toch, wees toch blij uw vriendin valt in de smaak.’
‘Mijn vriendin is mijn vriendin en de rest moet geen opmerkingen maken over haar benen of een ander lichaamsdeel.’
‘Amai, zo jaloers, dat had ik nu niet in u gezien. Gelukkig dat ik alleen oog heb voor jou.’ Ik geef hem rap een kus en laat hem terug los.
‘Ik ga naar binnen voor zij iets door hebben.’ Ik draai mij om als hij mij terug naar zich trekt en een lange kus op mijn lippen drukt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.