Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Busted on loving my married, best friend. [Th] » Busted on loving my married, best friend. [Th] -001-

Busted on loving my married, best friend. [Th]

16 aug 2009 - 11:48

251

5

267



Busted on loving my married, best friend. [Th] -001-

Part One.

Faith is de naam. Ik ben drieëntwintig jaar oud en sinds mijn negentiende heb ik samen met dé Tokio hotel twins een villa gekocht waar we nu nog steeds in samen wonen. Tom is enkele maanden geleden al getrouwd met Brooke, één van mijn beste vrienden. Jammer genoeg krijg ik nu net te horen dat Bill ook al verloofd is met Ashley. Maar.. echt vertrouwen doe ik het niet. Ashley mag ik gewoon niet. En ik denk niet dat ik in dit huis langer zou mogen wonen. Zou jij het willen dat je mans beste vriendin doodleuk bij je woont?


Hier sta ik dan. Triestig. Doen alsof ik heel blij ben. Speciaal voor hem, mijn beste vriend, Bill Kaulitz. Waarom gedraag ik me zo jaloers? Toen Brooke en Tom enkele maanden geleden trouwden was ik toch ook niet zo jaloers? Misschien komt het gewoon omdat ik niet mijn beide beste vrienden kwijt wil. Want sinds Tom getrouwd is, heeft hij minder tijd voor mij. Straks hebben ze allebei geen tijd meer voor mij en heb ik geen beste vrienden meer. Maar Brooke heb ik wel. Zij is een pracht kind. Maar vertrouw ik Ashley wel? Nee, zij lijkt mij echt een bitch. Iemand die alleen met hem omgaat voor het geld. “En? Wat vind je er van? Wil je Ashley’s getuige zijn?” Hoor ik Bill vrolijk praten.


Ik zet mijn allerbeste glimlach op en knik enthousiast. Bah, ik wil alles behalve haar getuige zijn. Maar ik doe het voor Bill.


Reacties:


AutumnLeaves
AutumnLeaves zei op 17 juni 2009 - 15:04:
Ooeeh, leeuk (;


hilfxmir
hilfxmir zei op 16 juni 2009 - 19:20:
verder!!!!!!


ElkeBEAST
ElkeBEAST zei op 16 juni 2009 - 9:19:
Oehh ik ben 'n prachtkind Ö
Naaaaajz sweeterd <3

Verder !!

xx


Sweetlady
Sweetlady zei op 16 juni 2009 - 7:09:
snel verder


Vespertine
Vespertine zei op 15 juni 2009 - 21:12:
...ik ben nu best wel benieuwd naar Ashley. 8D