Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Busted on loving my married, best friend. [Th] » Busted on loving my married, best friend. [Th] -003-

Busted on loving my married, best friend. [Th]

16 aug 2009 - 11:49

300

7

456



Busted on loving my married, best friend. [Th] -003-

part three.

Wie zegt dat het zal overleven dankzij deze achterlijke trouw. Wie zegt dat Ashley hiermee akkoord zal gaan, dat ik hier blijf wonen? Wie zegt dat ik nu op dit moment me hier uit zal redden door een leugentje om bestwil?



“Faith.” Zegt Bill zacht. Ik voel hoe er een vinger onder mijn kin wordt geduwd en me dwingt naar Bill te kijken. “Vertrouw je me?” Vertrouw ik hem? Ja toch? Hij is mijn beste vriend. Ik vertel hem alles, dus dat betekent toch dat ik hem vertrouw? Ik denk niet dat Bill al mijn geheimen zal doorvertellen. Tien seconden heeft het stil gelegen. Bang kijkt Bill me aan. “Tuurlijk vertrouw ik je.” Zeg ik met een flauwe glimlach erbij gepropt. “Waarom wil je dan niet zeggen wat er is?” Vraagt hij bezorgd. “Misschien kan ik helpen? Je weet maar nooit.” Ik zucht. Tuurlijk kan hij helpen, het enige wat hij hoeft te doen is een andere bruid zoeken, die me veel beter ligt dan Ashley, maar wat moet ik dat beslissen?


Ik kan niet zeggen met wie Bill moet trouwen. “Gewoon, ik voel me niet zo lekker.” Zeg ik moe. “O oké. Hopelijk ben je op de trouw niet ziek.” Glimlacht Bill me toe. Én daar gaan we weer. Die beroemde trouw. Kan niemand een keer denken aan iets anders dan die kut trouw. “Hmmm..” Klinkt mijn antwoord. “Ik denk dat ik naar mijn kamer ga, even in bed liggen. Ik ben wat moe.” Zeg ik dan even later om uit deze dodelijke stilte te ontsnappen. “Oké. Veel beterschap.” “Dankje.” Al wat minder depressiever dan daarnet, begin ik de trappen te beklimmen. Op naar mijn kamer. Met mijn klamme handen doe ik mijn kamerdeur open en schrik als ik zie wie er op me wacht in mijn slaapkamer.. Ashley.


Reacties:

1 2

Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 14 aug 2009 - 19:52:
Aaaaaaahshley! Ok, sorry, ik gga snel verder lezen


AutumnLeaves
AutumnLeaves zei op 19 juni 2009 - 16:04:
Ik vind ze goed zo. Als je eens weinig tijd hebt, leest zoiets snel. En je hebt inderdaad gelijk, hoe korter, hoe beter, hoe spannender je het kunt maken en hoe meer deeltjes. Moest ik van jou zijn, dan zou ik het zo laten.
En ik wil meeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

<3


hilfxmir
hilfxmir zei op 19 juni 2009 - 15:12:
ik wil de deeltjes heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
lang!!
snel verder!!!!!!!!


ElkeBEAST
ElkeBEAST zei op 19 juni 2009 - 15:08:
I don't care
Zolang je deeltjes er maar zijn!
Mwuahuahua
Ik ben zoooooooo blij dat je me waarschuwt; ik krijg nooit mail van FanFiction Tenzij ik 'n reactie heb of 'n gb bericht en je staat nogtans gevinkt bij mail krijgen als deze persoon blalabla.

HIJS GEWELDIG

VERDER POEPIE <3

hvj.x


Vespertine
Vespertine zei op 19 juni 2009 - 15:02:
Eh. Dat was niet de bedoeling, om zo'n lap tekst te kweken. T.T