Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Holiday From Hell » Holiday From Hell [3]

Holiday From Hell

23 juni 2009 - 22:59

1372

2

169



Holiday From Hell [3]

Sam POV

Na het ontbijt lig ik op bed wat tv te kijken- Franse tv welteverstaan, iets anders kan die prehistorische kijkdoos hier niet ontvangen (hallo mensen, ooit gehoord van een satellietschotel? Digitale tv? Iéts uit de 21ste -of tenminste 20ste - eeuw?).
Wouter komt naast me staan met mijn knalroze-met-zwarte-sterretjes bikini in zijn handen. “Heel mooi, schat.. Maar niet echt iets voor jou. De kleur vloekt met jouw teint”¯ zeg ik lachend. “Ha. Ha. Ha”¯ antwoordt Wouter sarcastisch, “Ik doe dat ding niet aan - mijn kroonjuwelen zouden het me niet in dank afnemen. Jij mag die miniscule dingen om je goddelijke lijf wikkelen.”¯ “Slijmbal”¯ lach ik en gris het ding uit zijn handen. “Heeft dit hotel überhaupt wel een zwembad? Want ik heb geen zin om weer iemands pool te crashen en er vervolgens met een hark uit verjaagd te worden!”¯ roep ik vanuit de badkamer. “Sam, kom op! Dat was een eenmalige gebeurtenis! En je vond het toen net zo spannend als ik, als ik het me correct herinner!”¯ “Ja, je hebt gelijk”¯ zucht ik. Met een gelukzalige glimlach denk ik terug aan die tijd. We waren nog maar pas samen. Wouter had me mee uiteten genomen, en om de avond af te sluiten gingen we nog zwemmen. We doken in ons ondergoed in het buitenzwembad van -dacht ik- zijn ouders. Fout gedacht dus. Rond een uur of 2 kwam een bompa in zijn pyjama en pantoffels (inclusief witte sokken!), vergezeld door zijn Duitse herder en met een hark in zijn hand, op ons afgestevend terwijl hij ons de ergste verwijten naar de kop slingerde. Doodsbang greep ik naar mijn kleren en liet me door een luidkeels lachende Wouter wegleiden. Nu zie ik de humor ervan in, maar toen was ik woedend. Ik heb toen meer dan een week niet met hem willen praten.
Sammy?”¯ De vragende stem van Wouter haalt me uit mijn gedachten. “Ben je bijna klaar?”¯ “Ready!”¯ Ik kom de badkamer uit in mijn bikini en een handdoek om me gedraaid. Wouter staat me al op te wachten in een jeans en een t-shirt. “Waar is dat zwembad ergens?”¯ “Op het gelijkvloers, maar wil je echt enkel in die handdoek in de lift stappen?”¯ “Waarom wel niet?”¯, vraag ik onverschillig terwijl ik de hoteldeur opengooi en richting lift wandel, “Ik hoef me nergens voor te schamen.”¯ “Sammy, wacht-“ “Ga jij maar met de trappen!”¯ roep ik plagerig terwijl de liftdeuren voor Wouters neus sluiten. Ik leun tegen de muur en hoor Wouter gesmoord vloeken.
Als ik op het gelijkvloers aankom kijken de mensen me afkeurend aan. Twee mensen die verdacht veel op mijn vroegere buren lijken, lopen naast me door. “De jeugd van tegenwoordig kent toch geen schaamte”¯ hoor ik de man mompelen en de vrouw stemt in. Ik haal even ongeïnteresseerd mijn schouders op en vervolg mijn weg naar het zwembad. Ik zet me alvast in het bubbelbad, en 5 minuutjes later komt Wouter binnen. Hij zet zich slechtgezind naast me. “Ben je boos?”¯ vraag ik met een engelenstemmetje en ga op zijn schoot zitten. “Op jou kan ik niet lang boos blijven”¯ fluistert hij zacht en drukt zijn lippen op de mijne.

Tabii POV

“Ik heb genoeg”¯ laat ik weten en sta demonstratief op van de tafel. “ik ga nog een beetje slapen”¯ ik loop naar de lift toe. Bah, wat een idee; om 9 uur ontbijten. En als het aan ma en pa ligt sta ik elke dag op om 7 uur zodat we om 8 uur 30 kunnen gaan ontbijten. Het is vakantie, en dan moet je nog zo vroeg opstaan. Ik loop langs de mee, en ga dan naar de lift. Bezet receptie en zie een folder liggen over diepzeeduiken. Ik gris hem snel, en hij hangt nog ergens tussen het 12de en het 13de verdiep. Niet van plan op de lift te staan wachten besluit ik de trap te nemen, goed voor de lijn. Ik ren de trap op terwijl ik het foldertje dat ik net heb meegenomen lees. Misschien kan ik mams en paps nog wel overtuigen dat lekker te gaan doen. Dan hoeft papa zijn creditcard niet mee te nemen, en kan ik eens kijken of de stad hier net zo saai is als het hotel.
“Verdomme, waarom ligt onze kamer ook op het bovenste verdiep”¯ hijg ik als ik net de trap van de 7de verdieping op ben. Ik blaas even uit tegen de muur en loop daarna verder. “nog maar 16 verdiepingen te gaan”¯ spoor ik mezelf aan. “pas op, pas op!”¯ roept een jongen die naar beneden loopt. Ik heb het te laat gezien en ik botst knal tegen hem op aangezien de trap niet breed genoeg is om te ontwijken. Correctie, HIJ heeft het te laat gezien en knalt tegen MIJ op. “kijk uit je doppen, hooligan”¯ schreeuw ik boos en loop door. “ik? IK moet uitkijken?”¯ herhaalt hij boos. “jij bent degene die met een boekje in zijn onhandige poten de trap op loopt en niet uitkijkt!”¯ schreeuwt hij hysterisch. “ach rot op, loop naar de maan!”¯ roep ik terug en loop verder naar boven. Domme mensen ook.
Ik laat me lachend op bed vallen. ‘jij bent degene die met een boekje in zijn onhandige poten de trap op loopt en niet uitkijkt.’ Mompel ik lachend met zo’n laagstemmetje. Stiekem toch wel een beetje benieuwd waar hij o zo dringend heen moest. Ik spring een paar keer op ‘mama en papa terrein’, want het bed is me officieel onteigend. Papa vond dat hij thuis al genoeg op de sofa moest liggen, en mama is gewoon ronduit verwaand, dus moet ik het uitklapbare zetelbed warm houden. Niet dat ik er dan weer zo van baal, ik baal meer van het feit met wie ik de kamer moet delen. Ik rol een paar keer om, voor ik concludeer dat ik me VERVEEL. Lui vis ik mijn gsm uit mijn zak en begin te typen; ‘hay, raad eens, tabii zit in het ongelooflijk interessante Zuid-Frankrijk *sarcasme*. Meer zelfs, ze verveeld zich. Wat doe je? -groeten Tabiibabii, hab’ dich lieb’ “Sammy,en… verzenden”¯ mompel ik. Ik loop uit pure verveling naar de badkamer waar ik de hele inhoud van de roze beautycase uitkieper op het randje van de wasbak, waar bij gevolg alles vanaf dondert, en begin in de spulletjes te rommelen. “vandaag geen emo, vandaag smeer ik mezelf gewoon een en al sexy make-up aan”¯ denk ik luidop, en neem daarom de rode lipgloss vast, die ik vastberaden op de rand van mijn lippen zet.
Ik schrik op van een zoemend geluid. Gsm. “verdomme”¯ vloek ik luidop als ik doorheb dat de ten dood opgeschreven sms’er [tenzij Bill Kaulitz] ervoor gezorgd heeft dat een fel rode streep mijn gezicht ontsierd van de bovenkant van mijn lip tot de zijkant van mijn neus. Ik neem een stuk wc-papier en veeg mijn neus af. Ja, met een stuk WC-PAPIER. Ik neem mijn gsm vast en lees het sms’je luidop. “hay, dat treft. Sammy is ook in Frankrijk. Idee van Wouter. Een verrassingsreis. Begon goed, aangezien Sammy vanmorgen geen koffie kreeg, terwijl ze geeneens heeft mogen uitslapen tot 11 uur, en vervolgens stomme Franse programma’s heeft moeten kijken. Dat noem ik geen vakantie! Het enige dat meeviel was de zwempartij van vanmorgen.. Wat heb jij al gedaan? Xx heb je graag. Sammy”¯ ik gniffel. “1. Nekmassage na nachtje autoslapen [was het maar waar] 2. Het hemelbed onteigend door strontvervelende ouders 3. Tegen klojo gelopen in het trappenhuis 4. VERVELING 5. Make-up verpest als gevolg van vervelende stalk sms’jes van grote bommabadpakken zwemmers. Wat doe je NU? Xxx Tabii”¯ ik doe de deksel oplaag en ga op de wc zitten, aangezien de badrand te smal is voor mijn super sexy achterwerk. ‘zoem zoem zoem’. Ik moet toch echt eens die zoemfunctie vinden en afzetten, denk ik in mezelf. Dit is hoogst irritant. Met dat goede voornemen open ik het nieuwe bericht. “Sammy en Wouter zijn bezig- [de rest van het bericht is niet aangekomen.]”¯ “BEZIG.”¯ Herlees ik luidop. Ik baal over de rest van het bericht, maar aan de andere kant bedenk ik dat ik helemaal geen behoefte heb details te kennen. De gedachte alleen al. “bezig? O.o.”¯ besluit ik uiteindelijk toch maar terug te sturen.


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 26 juni 2009 - 15:50:
dadelijk zitten ze nog in het zelfde hotel,
of staat dat al ergens en ben ik het vergeten,
snel verder sgat,

xx


hilfxmir
hilfxmir zei op 23 juni 2009 - 23:09:
ik wist dat ik niet de enige op aarde was...


die zo dubbezinnig is
snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!