Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » what if there is no hope » het begin deel 1

what if there is no hope

30 juni 2009 - 17:34

248

0

175



het begin deel 1

Altijd zal ik van je houden ik wil je nooit - nee nooit meer kwijt want wat er tussen ons gegroeid is dat trotseert de eeuwigheid

]Elise POV

Mijn eerste dag op school is nu al een totale ramp ik weet niet waar ik de borstel gelaten heb. mijn is echt een groot vogelnest als ik mijn haar niet heb geborsteld. Ik heb vandaag een leuk wit zomerjurkje aan mijnn lievelings jurk. Ik ga naar de hoogere school echt heel leuk ook mijn beste vrindin Jane gaat er naar toe. Als ik eindelijk klaar ben met aan kleden loop ik naar de metro toe. Ben ben ik klaar voor de eerste school dag.

Niek POV

leuk eerst dag school .na aandringen ging ik ook naar dezelfde school als Tess dus ook de zelfde school als Elise. maar het is een nieuw begin dus het zal best wel leuk worden.

Elise POV
De eerste dag school was echt heel leuk ik heb allemaal nieuwe mensen ontmoet. Onderweg in de metro naar huis komt Niek naast me zitten echt niemand kan tippen aan zijn schoonheid.. hij is zo cute. als hij zitte zeg ik snel 'hoi' tegen hem hopelijk niet te snel dan klink het zo obdringerig. Hij zegt 'hoi' terug. 'ik glimlag een beetje 'heb je wat te doen vanmiddag?' vraagt hij. 'neej niet echt,hoesow?' 'nouw...ummh ja ik vroeg me af of je met mij ja naar me huis wil komen om ummh te gaan chillen' ' ja dat wil ik wel cool' 'oke tot 6 uur op het pleintje achter je huis. ik moet hier uitstappen. doei' 'oke doei' te gekkk... ik ga naar zijn huis toe. echt zo leuk.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.