Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » what if there is no hope » black out deel 16

what if there is no hope

7 juli 2009 - 16:30

296

1

159



black out deel 16

brichten zijn welkomee

Elise POV
Ik kan niks meer zien alleen mijn gehoor geeft zich nog toe aan mijn zwakheid. Ik voel niks meer. Dit lijkt wel het moment als in het begin van mijn transformatie naar vampier. Ik voel niks meer alleen maar pijn. Ik kan niet dood gaan niet op deze manier maar ik verlang er wel naar met heel mijn hart.
'Wat is er met haar aan de hand?' hoor ik zacht Niek zeggen 'ze heeft een soort van Black out of zo iets ik heb het nog nooit eerder gezien' Zegt Carilise zacht terug 'er moet toch iets te doen zijn, we kunnen niet met twee problemen tegelijk zitten' zegt Alice onrustig ' rustig Alice, Emmet, Jesper en Edward zijn Jason aan het helpen het is gewoon een questie van tijd voordat Elise weer wat beter is en julie kunnen helpen' 'we zijn nergens zonder Elise we hebben een spoorzoekker maar die wil maar niet mee helpen.' Ik schrik bij de gedachte dat Jason in gevaar is. waar zouden ze een spoorzoekker voor nodig hebben? Wat is er met mij aan de hand? wat gebeurt er met mij?
Na een tijd bewusteloos stil te liggen van de pijn voel ik dat mijn lichaam weer op gang komt.Ik probeer worstelend uit deze positie te komen. Na een poosje zijn mijn hersenen weer in contact met mijn lichaam en kan ik weer bewegen.' Jason, wat is er aan de hand met hem?' 'rustig Elise je hebt een beetje rust nodig. Jason een soort van een vampier geworden en nu word hij achterna gezeten door een vampier. Dat is de korte samevatig. Doe maar rustig aan volgens Alice is hij nog veilig.'zegt Carilise 'wat was dat met mij?' 'we weten niet wat het was, ik heb het nog nooit gezien'


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 7 juli 2009 - 17:49:
Verder