Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » what if there is no hope » Gevangen deel 19

what if there is no hope

9 juli 2009 - 14:53

413

1

150



Gevangen deel 19

laat een berichtj achter :P oww en dis ng niet de actie :P

Elise POV
Ik bal me vuisten en ik wil ze allemaal omslaan. Ik ben toch zo sterk dat hebben ze net gezecht, Maar waneer ik mijn vuist opsteek in een fractie van een seconde houd een van de vampiers hem tegen. Ik zucht... 'gedachte lezer' zeg ik spugend naar hem. Was Bella hier maar.
'juist en ik hoop dat je het niet erg vind. Er is geen uit weg meer. Als je zo aardig bent en ons een hoop moeite wilt besparen. Zou je zo vrijgevend zijn en hier gaan willen zitten.' Een van de vampieren houd een ijzere stoel naar voren 'nooit!' nooit van mijn leven. ga ik mijn leven zo makelijk opgeven als ik er nog voor kan vechten. Dit is mijn einde niet; Dat kan niet, Dat hoort niet.
'ja wel schat kom en ga zitten' de vampier word boos waneer ik nog steeds niet van plan ben om te gaan zitten. 'NU! Anders gaan er erge dingen gebeuren.' 'nee, je hoort mijn gedachte toch! NOOIT VAN MIJN ZIELIGE LEVEN!!' zielig is mijn leven echt. Ik ben rechtstreekse afstameling van die eerste vampier. Ik heb net Niek terug gevonden, terwijl ik ook Jason leuk ben gaan vinden en nu ben ik hier om dood te gaan op een of op een andere manier. Owww wat een zooitje heb ik er van gemaakt.
Dan doet een vampier wat ik nooit had gedacht. Hij haalt Bella naar voren en Edward. De andere zijn dus Ontsnapt. Wacht, De vampier hier is ook een gedachte lezer.
Ik heb er met Alice op geoefend dingen te verberen voor Edward. Echt zo lollig, hij weet nog steeds niet wie al die leuke vormpjes in zijn overhemden heeft gemaakt. Edward kijkt me boos aan. Oepss. Wacht Bella is hier!!!!
'Alice, O nee Alice en Edward nee. Waarom hun.. Alles behalve hun. Laat hun gaan ' Ik geef ze snel een knipoog en Edward krijgt een lach.
Edward, die ene vampier die bij de raam staat weet van Bella's gave hij is ook een gedachte lezer. Goed dat julie gekomen zijn. Ik had Bella net nodig. Als je dit heb gehoord hoest dan. Het is dood stil. Kut heeft het wel geholpen. Zal ik hetnog een keer denken? How Edward dit is niet het moment voor grapjes. Ik kijk zuur ' Laat ze gaan !!!' Wow wat kan ik een goede sence zetten en Edward hoest. Wow supper, eindelijk . Ok het is tijd om dit zooitje dat ik heb gemaakt op te ruimen.


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 14 juli 2009 - 9:08:
snel verdeR