Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » het begin

The one I will love { GEEINDIGT }

9 aug 2009 - 21:03

329

0

311



het begin

laat een berichtje achter <3

Johanna POV
'NEE!' Ik ren en ik ren maar ik kom nergens. Niet voor uit niet op zij. Hij heeft me bijna. 'REN NOUW!!' schreeuw ik tegen mijn benen. De wezens komen dichterbij. Als ik de Adem van een wezen in mijn nek voel. krijg ik de rillingen over mijn lichaam. De adem is zo koud en ijzig. Ik kijk om maar ik zie niets. Als ik weer voor me kijk voel ik een pijnscheut door mijn lichaam. Alles word verlicht er is een enorme harde schreeuw. Ik schrik wakker.
Het is veselijk donker. Ik stap uit mijn bed. Mijn koude voeten raken de gond en er gaat een rilling door mijn lichaam. Er is weer een enorme schreeuw. Ik schrik weer. Opnieuw gaat er een rilling door mijn lichaam. Deze rilling is ijzig hij voelt net aan als de adem in mijn nek van mijn droom. Ik ren naar mijn vader en mijn moeders kamer. Te laat. 'REN JOHANNA!!! REN VOOR JE LEVEN!!' Schreeuwt mijn vader mij toe. Mijn ogen worden blind van verdriet. Ik ren zo hard als ik kan richting de deur. Te laat. Ik voel de ijzige koude adem in mijn nek.
'Hallo prinsesje' ik hoor gelach.
De trannen rollen over mijn ogen. Dit is het dan. Mijn einde.
Ik voel Tanden in mijn nek. Mijn tanden knarsen en mijn haren staan overeind.
De tanden gaan door mijn huid. Er gaat een onvermijdelijke en vreselijke pijn door mijn lichaam. De pijn die Ik nog nooit gevoeld heb. De pijn is zo vreselijk en zo pijnlijk. Ik krimp in elkaar.
'Goedzo, laat hun leven. Laat Cornelis op haar ouders letten neem haar mee'
Alles woord wazig voor mijn ogen en vaagt weg. Dit is het dan mijn leven is voorbij.. Er gaan schokken door mijn lichaam..... zo pijnlijk dat kan je je nog geen eens voorstellen.
Dit is de ware hell. Ik zal alles alles doen om uit deze situatie te komen. Mijn leven zal nooit meer het zelfde zijn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.