Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » Herhaling

The one I will love { GEEINDIGT }

10 juli 2009 - 0:51

381

0

312



Herhaling

laat een berigt agter ;) thanks

Edwad POV
'Alice, stap nouw in' Ik adem zwaar door mijn neus
'rustig broetje, ik weet dat het moeilijk voor je is, maar dit is de enigste plek waar we nog heen kunnen. Je weet toch dat in de andere steden nog mensen zijn die ons kunnen herkennen. Kom op, het is ook moelijk voor mij en de rest van ons.'
Hoe kan zij ooit voellen wat ik voel. Ik verafschuw me zelf ik weet dat zich zelf zou opofferen voor ons. Ik wist dat ze het zou doen dat was nog het egste.
'Edward we zijn klaar je kan weg rijden.' zecht alice nog altijd zo onschuldig.
Nu is het dan zo ver. Een dag zonder Bella een dag niet geleeft en dat wod extra moelijk voor mij ik leef heel lang al niet meer. Snel rij ik naar school.

Na een tijdje zijn we er. We stappen uit. Ruik jullie het ook. Er is een andere vampier. Ik ga er op af, gaan julie maar alvast. Ik loop op de geu af en ik zie een Cadillac. WOW. Daar staat een meisje bij.
'wat doe jij hier' zeg ik om haar een beetje afteschrikken ik heb geen zin in nog een vampier hier.
'Ik ga naar school dat zie je toch' ze kijkt me bloed sirieus aan
'ben je niet van plan een massa moord te plegen' Ze heeft erg makelijke gedachten maar niet helemaal persies leesbaar.
' nee, tuurlijk niet. Ik ben al blij met een dak boven mijn huis. Het leek me wel handig om wat bij te leren' zei ze met een klein glimlagje. Ik weet het niet maar ik haaat haar nu al. Ze is zo... zo. Tsja. Ik weet niet. onuitsataanbaar. Iets in haar trek me aan.
'mooi, ik hoop dat je geen foute zet doet. want dat is je einde. Wij houden je in de gaten'
Ze lijk wel overdonderd. Ze pakt haar boeken en loopt nijdeg naar binnen toe. Wat is er met me aan de hand. Zij mag niemad pijn doen. zij is het kwaad. Maar toch heb ik medelijden met haar. Ze heeft iets zieigs overhaar.Ik weet het nietaar gedachten zijn ook niet supper te lezen. Het lijkt wel of zij mij laat zien wat ze wil laten zien. Ik schud mijn hoofd en ik loop richting mijn les.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.