Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » School

The one I will love { GEEINDIGT }

9 aug 2009 - 22:24

447

1

322



School

laat berichtjes achter dat zal leuk zijn ;) <3 XXXX

Johanna POV
Mijn dag was perfect begonnen. Een nieuw begin. Zonder een slaaf te moeten zijn. Komt een Vampier tegen me zeuren dat ik op zijn terein ben en dat ik niemand mag doden. WTH wat weet hij ubberhoud van mij. Niks dus.
Ik loop naar een kamertje waar een vrouw in zit. Het is niet heel erg groot maarja.
'hallo, Mvr. Hemmelten. Hier zijn uw papieren. Deze moet je door elke leraar vandaag laten invullen' ze geeft me een knipoog en we lopen samen nog het rooster en de plattegrond van de school door.
Ik kom heel saai de klas binnen gelopen. Daar zit hij dan. Die jongen ik kijk haastig de klas door. Er is alleen plek naast hem.
'Hallo Mvr. Hemmelten. Stel u zelf maar voor.
'Nou ik ben Johanna Hemmelten. Ik ben 17 jaar oud. Ik woon in een huisje hier ergens in Forks ik ban pas verhuist. Eerst woonde ik bij mijn ouders maar zij waren nogall.. Tsja.. Dat kan ik niet echt uitleggen. Dus ging ik wonen bij een vriend en dat werd niks dus zo. Ben ik in Forks terecht gekomen.' Iedereen kijkt me verbaast aan. Behalve de gene dat ik wil dat hij me aankijkt.
'Ow sorry meid. Veel sterkte. Zo te zien krijg je een plekje naast Edward. Veel plezier bij Biologie' Ik geef het briefje aan Dhr. Spek en ik loop naast de plek waar Edward zit. Ik probeer hem zo veel mogelijk te vermijden. Dat wat hij kan kan ik ook. Eindelijk is de les voorbij. Ik loop snel de deur uit.
Er komt een meisje beetje aziatisch met stijl zwart haar naar me toegelopen
'Hi ik ben Jade. Leuk je te ontmoeten. Dit meisje met de rode krullen is Britt en die met het bruine haar en sproeten is Noa' Ze schudden mij een voor een de hand
'Dit is Lex hij is de Grapigste van het stel.' Dat is dus de jonge met het halflange zwarte kapsel.. Ummh erg aantrekkelijk.
'en dit is onze O zo slimme Steven en zij er naast is Eefje.' Eefje heeft een kort stijl kapsel en steven heeft stekels.
Ze lijden mij naar de tafel en ze beginnen te praten. Alles waar ik op kan letten is Edward. Ik mag hem niet maar iets in hem trekt mij zo vreselijk aan. Zat hij maar niet op deze school.
We hebben steeds oog contact maar iedere keer voordat we in elkaas ogen kijken kijkt de een of de ander weg.
Na 2 lessen is school eindelijk klaar. Ik loop naar mijn Cadillac. Ik zie allemaal jongens er om heen staan inclusief Steven en Lex en echt iedereen krijgt grote ogen als ze mij erin zien weg scheuren.


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 10 juli 2009 - 5:32:
Hoi goed verhaal ga snel verder