Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Vampier

I hate myself for loving you

14 juli 2009 - 3:03

946

1

445



Vampier

beigtjes xx dankje

Mijn lichaam krijgt zijn controle weer terug en de pijn mindert. Langzaam maar zekker kan ik steeds meer delen van mijn lichaam bewegen. Hij vingers, mijn tenen, mijn mond. Langzaam open ik ook mijn ogen. Wauw dat is cool ik zie alles supper goed. Wat is er gebeut? hoe kan het dat alles zo helder is? Ik ga zitten. Op mijn schoot licht een briefje. 'Vampier' staat snel geschreven. Huh, ik snap hem niet? ik sta rech op en ik kijk om me heen. Ik ben in een soort bos. Ze hebben me hier dus gedumpt. Ik kijk nog eens goed om me heen en ik zie een boom met heerlijke appels staan. Ik ren er op af. Sneller dan ik dag te zijn ben ik bij de boom. Ik pak een appel en ik neem er een flinke hap van. Gatver wat is dat vies. Opeens ruik ik iets overheerlijks. Ik ruik nog een keer het is in de buurt. Ik ren er op af en steek me tanden er in. Ik drink het helemaal leeg pas als ik het vreselijke gevoel in mijn nek niet meer heb kap ik met drinken. Ik veeg mijn mouw af en kijk naar mijn slagtoffer. Ik schrik van mij zelf nee en ik voel een schamte. Dat kan niet. Ten eerste ik ben niet, Ik kan toch niet een vampier zijn nee ik ben een monster dat ben ik. Ik ren weg van het jonge jongetje dat ik net heb gebeten. Hij licht daar dood en ik zit hier te genieten van zijn bloed. Ik pak een beetje sterke scherpe stok en ik probeer het door mijn borstkas heen te duwen. Het lukt niet de tak breekt. Ik ren weg zo hard en snel als ik kan. Ik ruik weer eens. Het is geen mens ik ruik het maar het ruikt ongeveer zo lekker. Ik ren er op af. Het is een beer. Ik bijt de bet in de rug en ik drink zijn bloed op. Dus zou ik ook op dieren bloed kunnen leven? Waar ben ik? Wat is er gebeurt ?
Dagen, weken, maanden, jaren gaan voorbij. Ik zwerf maar wat in het rond. Ik pak af en toe eens een dier en meer doe ik niet. "Hallo is daar iemand" Ik trek mijn neus op wat is dat een afgrijselijke geur. "Maya, pas op het is een vampier" "Jacob hou op ik kan wel voor mij zelf opkomen" de jongen begint te laggen nieuwschierig loop ik er op af "WOW, wat zie jij er uit, ow umh sorry ik ben Maya en dit is Jacob" Jacob doet eigenwijs zijn armen overelkaar en kijkt weg. "Jacob moet je kijken. Volgens mij heeft ze in nog geen jaren contact gehad met mensen." hij kijkt naar me. Ik kijkt terug. we houden onze blikken zo voor ongeveer een seconde. "Kom maar met mij me, bij mij mag je wel in bad" ze trekt me aan mijn arm meer naar een stad je achter de bosjes. Jacob begint te mokken en hij loopt naar een ander huis.
Maya begint mijn haar te wasen "hoe lang geleden is het dat je een mens hebt gezien?" vraagt Maya nieuschierig. "sinds 1918 ongeveer denk ik. Dat was het jaar dat ik zo afschuwlijk werd. Ik ben een monster." en ik sla mijn handen voor mijn ogen. Ze kijkt me met grote ogen aan. "Leef je dan ook van dieren" "Jep, Hoezo ook" ze schud haar hoofd "niks hoor" Ze doet allemaal schampo's in mijn haar en lotions. Daarna kamt ze me haar en geeft ze mij wat tijd om me zelf te laten douchen. Ow wat misde ik de stralen van warm water op mijn lichaam. Het laat mij evan alles vergeten.
"Ik ben klaar" roep ik naar beneden terwijl ik me in de kleren wurg die zij mij heeft gegeven. "wow, Dat staat je zoveel mooier." ze kijkt me vrolijk aan. "kom gaan we nu kijken wat Jacob van je vind" ze geeft me een knipoog. we lopen naar zijn huis toe. "Jacob" hij komt naar buiten toe. "wow wat hebbie met haar gedaan man" Maya begint te glimlaggen en Jacob kan nzijn ogen niet van me afkrijgen. Zijn ogen zijn vreselijk groot van verbazing. "Ok ik zal je inschrijven voor mijn school. Wat is je naam? Ik heet Jade Stark" ze geeft me een knip oog en loopt naar haar huis. Ik wil achter haar aanlopen maar Jacob's ogen houden mij tegen. "wat is er?" hij stop zijn hand achter zijn hoofd en bloost "Ik wist dat vampieren knap zijn maar kijk jou. Wauw" ik glimlach slapjes "Dankje" "wow is dit jou wagen? Hij is zo hip." Jacob kijkt me met nog grotere ogen aan en ik hoor bijna zijn mond open ploppen. "Ow ik hield altijd races met vienden van mij" "Ummh ja hij is van mij ik heb hem zelf opgvoerd en gemaakt het was een schroothoop." Ik lag naar hem. Hij is best cute. Zijn kopere huid raakt de mijn. "jij ben gloeiend man" hij begint te lachen "Haha dat komt omdat ik een weerwolf ben" Nu is het mijn tijd om verbaast te zijn. "Dus niet alleen vampieren bestaan nu nog ook weerwolven. Umh geweldig" Hij begint te lachen "Zou ik een ritje moge maken in je wagen?" ik heb hem waarschijnlijk geraakt"Ok, maar als je hem kapot maakt ik weet je te vinden" Ik lach en stap in zijn wagen en hij stap naast in de wagen in. Ik start de wagen en de wagen komt brullend tot leven."Geweldig" Ik zet de versnelling in zijn twee en ik ga daarna in zijn zes en ik scheur weg.


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 14 juli 2009 - 9:08:
Hoi leuk verhaal ga snel verder