Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Legende

I hate myself for loving you

15 juli 2009 - 22:39

730

0

394



Legende

laat unu berigthu agter xxx vn mellll

Uitgeput ga ik in de auto zitten. Je zou denken dat ik niet moe kan worden maar een dag met Alice en Roslie shoppen neemt al je energie. "Jade, J kan niet de kleding menemen naar La Push" Rosalie kijkt sireus door de achter uit kijk spiegel en ziet mijn verwaring."Sorry maa anders gaat het vreselijk stinken en kunnen we weer op nieuw shoppen. Nou bij nader inzien" Ik zie haar uit denken hoe we nog een keer kunnen shoppen "Nee alsjeblieft niet. Nemen jullie het maar mee maar hoe ga ik me dan omkleden" "Gewoon bij ons" Zecht alice eigewijs "We zijn er" Ik stap uit bij de rand van La Push. Ik zwaai hun nog een keer uit en loop dan naar La Push. Jacob springt voor mijn neus. "Jacob laat me niet meer zo schrikken" en ik begin te giegelen "We houden een kampvuur voor familei en zo" "ow leuk" ik trek een slap glimlachje "Jade, stop jij bent familie. wij willen dat je komt" Hij trekt me mee aan mijn arm naar het strand. De vlammen van het enorme kampvuur verwarmen mijn lichaam "JADE" en Quil gooit zijn armen om mij heen. "Ok hallo Quil, Embry, Seth?" ik kijk zijn kant verbaast aan "Je hebt zekker besloten dat je niet meer gevaarlijk voor mij bent."en ik vlieg hem om zijn armen. Shet begint te blosen "Nee, ik ben ook blij om jou weer te zien." Hij schud mij van zich af. Leah springt uit de boom "Damm!! Praise the lord. My wish came true. Its raining girls." Zecht Embry " Well than she has to move cause I have wished for a Caddilac." Zecht Jacob schaterend. Leah geeft Embry en Jacob een klap voor hun kop en iedereen ligt in een deuk. Jacob komt voor me staan en schuift een pakje in mijn handen. "Toe nou maak nou open" Zegt Jacob opgewonden. Ik trek het lint er voorzichtig van af. "Wauwie wat mooi" en ik vlieg Jacob om de nek. Het is een armbandje met allemaal wolven er omheen. Allemaal in hun eige grote en kleur. "Eej het is niet alleen van Jacob" Zegt Quil beledigend en ik vlieg hem ook om de nek en de rest volgt er na "Dankje wel allemaal. Echt bedankt. Ik moet er bijna van huilen" Iedeen begint te lagen. Een gevoel van geluk overstroomt mijn lichaam. "Billy wilt ons een een Legende vertellen" Iedereen gaat trou om het kampvuur zitten en luisterd aandachtig naar Billy die begint het te vertellen:
"Er was een tijd waar er moedige krijgers waren. De geesten krijgers die veranderde in vorm van de wolf. Er gingen verhalen en legendens over deze wonderlijke wezens rond zoals deze.
Er was eens een jonge man genaamt Noel hij was erg dapper, maar dapper te zijn ben je er niet gelijk. Hij liep op een dag door het bos heen. Hij werd geachtervolgt door een meisje dat duidelijk smoor op hem was. Hij merkte haar niet op. Op het midden van het pad zag hij een beeldschone vrouw staan ze had lang haar dat net tot haar heupen hing ze had niks aan en stond daar half naakt. De jongen dag dat hij een droom beleefde. De vrouw maakte de jongen nog wilder door sierlijk te gaan bewegen. De jongen kwam dichter en dichter bij. Tot op adem afstand. Hij raakte haar heupen aan en toen keek hij naar haar ogen. Hij schrok en toen hij zach dat zij bloed rode ogen heeft en naar haar toe hapt. Ze bijt hem in zijn arm. Het meisje was woest op de vrouw die Noel bijte en sprong op haar af. Halverwege veranderde ze in een Wolf. De vampier schrok en ron weg. Het meisje Rent haar achter na en haalt haar op onmenselijke snelle wijze in. Ze weet dat ze de vampier moet verscheuren en verbranden. Ze doet wat ze weet en scheurt de Vrouw uit elkaar en verbrand haar. Ze rent terug naar Noel. Hij is niet meer te redden. Ze valt overhem heen en vermoordt haar zelf. Ze wilt niet leven zonder haar liefde en samen leven ze nu voort in het geestenrijk." Iedereen is geraakt door het verhaal. Ik voel me er slecht door. Het lijkt net alsof vampiers slecht zijn, maar het varhaal raakt me wel en ik ga weg om te jagen en de rest gaat naar bed.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.