Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Pijn

I hate myself for loving you

16 juli 2009 - 2:01

722

0

398



Pijn

laat een berichtje achter. xxx vn mell

Rustig zwaai ik Jasper gedag en ga ik weer naar La Push toe. "Jacob" Zech ik opgewekt en ik knuffel hem. "Hi ummh Jade zou je een eindje met me willen lopen?" "Ja tuurlijk" zech ik vrolijk. We lopen een stukje en we stoppen en gaan ergens in het bos zitten "Nou, Jade. Hoe was je dag" Ik kijk naar mij medallion. "Geweldig, Ik heb mijn verloren broer weer terug gevonden." "Ow leuk en wie is het." Ik slik even "Jasper" hij kijkt me maf aan het lijkt wel of hij iets aan het plannen is. "en hoe was jou dag?" "Niks bijzonders heb een beetje op school gezeten" Hij zit duidelijk met iets "Wat is er Jacob?" "Nouww." en hij zoent mij vol op mijn mond. Ruw gaat hij vedder en maakt knoopjes van mijn bloesje los. Ik knipper met mijn ogen en ik ren zo hard als ik kon weg en ik trek een paar bomen uit de grond. Hoe kon hij? Hoe ? Ik probeer mijn boosheid te onderdrukken. Ik kom boos en vermoeid bij de Cullens aan. "Wat is er ?" Jasper voelt vast mijn woede. Ik bal mijn handen tot vuisten en ze beginnen te trillen. "Wat is er Jade?" Jasper die nu pal voor me staat kijkt me recht in de ogen aan. Ik sluit mijn ogen "Ik Kwam aan in La Push en ik ging een eindje lopen met Jacob.." "Heeft hij je pijn gedaan?" "Ja.." Jasper maakt aanstalte om weg te rennen "Uhh nee" "Wat is er dan gebeurt zusje van me?" "Hij..Hij zoende mee." Edward stond nu ook boos op van woede. Wat heeft hij nou? "en hij.. hij trok de knoopjes van mijn bloesje open." Jasper kon niet meer luisteren blijf hier Jade ik ben zo terug. "Nee, Jasper niet doen" Ik zakte neer op mijn knieeen. Jasper pakte mij in zijn armen en legte me op de bank. "Ik laat je niet zitten zusje" "blijf dan bij me." Ik voel zijn hoofd dichter bij komen en hij geeft een zoen op me kruin en pakt mijn hand. Zijn handen trillen helemaal. "Natuurlijk alles voor jou."

Edward POV
Hoe kon hij. Ik zal zijn hoofd er af rukken. Ik ben de woon kamer uit gelopen en ik ben naar buiten gegaan. Woede gaat door mijn lichaam. Jade heeft iets in mij los gemaakt. Ik.. ik ben haar leuk gaan vinden meer dan leuk.. Ik ben verliefd op haar. Maar die Jacob. Niet om uit te staan. Hoe kan hij. Ik kan er vooral niet tegen dat Jade er zoveel moeite mee heeft. Ik sluit mijn ogen en ren naar La Push. "Zo, zo" Jacob staat me op tewachten "Wat doe jij hier bloedzuiger." "Hoe kon je, jij ziellige.. Zielige hond!!" "Kan je er niet tegen dat ze mij leuker vind" Hij laat door zijn hoofd de beelden zien van de zoen. "Pas op ik doe je nog wat." hij kan zijn lach niet inhouden. "Je weet niet wat je bij haar heb aangericht, ze is helemaal in schok."Hij lacht nog steeds "Ze komt er wel achter. Nu of later dat ze van me houdt." ik sla mijn hoofd neer "Ok, Als ze toegeeft dat ze van je houd mag je van me alles met haar doen" Die gedachte doet mij pijn "Maar zolang dat ze niet van je houdt en jij ook maar een vinger aan haar zit zonder dat ze dat wil bijt ik je vuile kop er af." Hij schrikt een beetje van mijn dreigement "Ow dus jij wilt dat ze van jou houdt. Jij vindt haar leuk" Ik vind het nog nodig om met hem te praten en ik ren weg. De gedachte alleen al dat ze mij niet zou zien staan maken mij slap. Ik zou er juist alles voor over hebben voor haar.
De weken gaan voorbij en Jade wordt weer de oude. Ze gaat veel om met Alice en Rosalie. Jasper en soms doe ik wat leuks met Jade. Ze is bij ons komen wonen. Esmee en Carilise hebben een extra kamer voor haar aangeboudt en elke minuut dat ik bij haar ben of ik haar zie word mijn verlangen naar haar sterker. Ik wil haar, maar ze is ongijpbaar. Het is vreselijk frustrend. Ik draai me om en ik luister naar de mooie klanken van mozart. Denkend aan Jade.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.