Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Zwemmen

I hate myself for loving you

16 juli 2009 - 2:04

681

0

378



Zwemmen

http://1.bp.blogspot.com/_J1J4Wdu4jeU/Sa12FjvjzfI/AAAAAAAARNE/5qQL0UzjE4s/s400/brande_roderick5.jpg De bekinni XD xxx vn mell

Ik en Jasper waren samen gaan jagen. We hadden het weer over mij en vroeger gehad. Rustig lopen ik en Jasper naar het huis van van de Cullens "Zijn jij en Alice al getruidt" vraag ik aan Jasper. "Nee hoezo?" 'Julie zijn zo leuk bij elkaar en julie zijn nu al weet ik al hoelang bij elkaar" Mooi zo dat geeft hem wel wat om over te denken ik vind het zo vreselijk dat hij medelijden heeft met mij. "Hij loopt naa zijn kamer toe en ik ga zitten in de woon kamer "Hoi Edward" "Hoe weet jij?" hij kijkt achter zich en dan weer naar mij. "Ik ben ook een vampier weet je nog." Ik kijk naar hem zijn perfecte lichaam staat voor me. Ik kan niet anders dan er naar staren. "Ik vroeg me af of we konden gaan zwemmen."Ik lag lief naar hem. "Ok, Lijkt me leuk ik pak me zwemkleren wel even." en hij rent naar zijn kamer. Shit ik heb geen zwemkleren en ik ren naar Alice haar kamer. Ik kijk in haar kleren kast.Ik trek er een bikini Umh te te. Hoe kan je hier nou in zwemmen en ik gooi het op haar bed en ik kijk veder. hoe kan dat nou weer het enige bikini zijn die ze heeft en ik kijk nog een ker in haar kleren kast.Niks niks en nog eens niks." Ben je al klaar?" "Neej nog niet. Nog heel even" En ik wring me in de bikini. Wat een rot ding. Ik trek er mijn zomer jurkje over heen die Ik met Alice en Rosalie heb gekocht en ik doe mijn medillion weer om "Klaar" en ik loop naar buiten. Edwardt is heel even verbluft maar daarna lopen we naar buiten toe. "Ok waar wil je zwemmen." "Ik weet een heel mooi meertje." en ik loop met hem er naar toe. Voordat we er zijn stop ik mijn handen voor zijn ogen. Gewoon om hem een beetje te plagen. Ik loop naar de plek toe met hem voor mij.

Edward POV
Ik ben benieuwd waar ze me heen lokt. Ik ruik een keertje. Er hangt een apparte geur. Ik ben hier nog nooit eerder geweest dat is zekker. Ik ruik nog een keer. Dit keer ruik ik de overheerlijke geur van Jade. Zij.. zij laat mij voellen net als of ik niet op de aarde ban maar in de zoette hemel. Ze haalt haar handen weg voor mijn ogen. Wat is het hier mooi het is een grot en er is een meertje dat vreselijk helder water heeft dat glinsterd door de grot. Het water is zo fel dat het gewoon schijnt. De grot is gewoon grijs achtig zwart maar er hangen allemaal kristallen. "Wow het is hier.. gewoon prachtig." Ze trekt haaar jurk uit. Ik kijk naar haar lichaam.. nu is het perfect. Ik trek ook snel mijn kleren uit en samen springen we in het water. Het water is lauw het is niet echt war maar dat kan ook komen doordat mijn lichaam een paar graden warmer word in de buurt van Jade. "Dus je vindt het mooi." Zecht ze plagerig en bijt op haar onderlip." Uhu" ik kijk haar nu reht in de ogen aan. "Goed zo." en ze duikt onderwater. Ik duik achter haar aan. We zwemmen nog wat rond en praten nog wat. "Edward..." begint Jade "Ja wat is er?" "Ik vind je echt heel erg leuk en.." Het duurt mij allemaal te lang en ik zoen haar vol op de mond. Ze zoent terug. Ik wil meer, meer van haar. Ik kan niet genoeg krijgen en ik bijt zachtjes op haar onderlip. Het werkt en zij opend haar mond zodat ik mijn tong in haar mond kan stoppen een oase van smaken gaat door mijn tong naar mijn mond. Zij klemt haar armen om mijn nek en ik mijne om haar middel. We spartelen nog wat in het rond.. zoenend. Ik haal mijn lippen van de hare "Dat was alles wat ik wilde horen. Ik vind jou ook helemaal geweldig." en zij zoent mij weer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.