Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » De bruiloft

I hate myself for loving you

21 juli 2009 - 2:23

931

1

583



De bruiloft

laat een berichtje achter

10 uur- make-up en kleding
Jasper POV:
"Jasper schiet nouw op ik wil je ook nog zien!!!" Ik trek mijn pak aan dat Jade in mijn handen had geschoven. Ik sta een paar minuten gewoon versteldt in de spiegel naar mezelf te kijken. Het zit perfect. Mijn zusje is zekker niks voor niks mijn zusje. Ik loop vol zelf vertrouwen naar beneden toe." Ow Jasper hij staat je zo goed!!" Esmee, Rosalie en Jade staan allerdrie zowat te springen. "Hij staat je echt goed, broertje." Emmet geeft me een elleboog en knipoogt. Ik krijg een knuffel van Jade en dan gaat ze weg naar Alice samen met Rosalie. Esmee gaat mijn haar doen. Deze dag kan niet meer kapot.
Alice POV:
"Alice" Jade en Rosalie komen uit de auto gerent. Met vreselijk veel tassen. Zoveel tassen heb ik nog nooit bij elkaar gezien en dat ik heel wat voor mij. Jade duwt me een paar tassen in mijn handen "Trek aan" Ik luister aandachtig en loop naar mijn hotelkamer en ik kleed me om. Als eerst haal ik een heel sexy lingerie setje er uit. http://www.pabo.nl/shop2/fullimage.php?bild=http://shopbilder.comonline.net/pics/laudert/Internet_images/groot/50917-02-a-PBI.jpg&Nr=235509170000&kategorie=0&cid=204&mid=1760
Wauw het staat me echt goed het lijk wel gemaakt voor mij. Ik zou wel willen weten wat Jasper er van zou denken. Ik trek mijn gartner er bij aan en pak dan de jurk uit een andere enorme tas. "Rosalie, Jade ik denk dat ik julie hulp nodig heb." en ze komen aangelopen. Ze helpen mij met de jurk aan trekken. Rosalie trekt de touwtjes aan op mijn rug. "Wauw Alice" Zeggen ze bijden in koor. Ik sta zelf ook versteld het is zo mooi. Wauw hier is mijn lingerie setje bijna niks bij en dat zecht egt wat. "Dankje wel allerbij" en ik geef ze allerbij een enorme knuffel. "en je haar is nog geen eens gedaan en je ziet er nu al beeldschoon uit." Rosalie duwt me op de stoel en begint aan mijn make-up en haar en Jade doet mijn nagels en sieraden.

13 uur Familie ontvangen
Jade POV
"Hallo blij dat u er bent" Ik schud Tanya en de clan de hand en ik verwelkom iedereen. Wow wat kennen ze veel mensen. Goed dat Esmee dit geregeld heeft. Ik had maar 2 mensen kunnen bedenken... Denk ik.. Iedereen zit. Uit eindelijk. Ik ga op mijn plek staan net als de rest. Rosalie, Esmee en ik zijn de getuigen van Alice. Cailise, Emmet en Edward die van Jasper. Ik vond het wel grappig. We staan allemaal op een trede. Ik tegenover Edward en Esmee tegenover Carilise enz.. Ik heb een rode loper laten leggen en de bruids klokken rinkelen en het gaat beginen.

14 uur Ceremonie
Alice POV
Wauw de auto stopt. Ik stap uit en sta voor een enorm mooi groot kasteel. De bruids muziek begint. Ik loop de rode loper stap voor stap af. Na een meter zie ik Jasper ik wil naar hem toe rennen maar die verdoemde sluier houdt me tegen. Hij is prachtig. Bij iedere bank dat ik voorbij kom staan de mensen op. Ik zie iedereen staan. Eindelijk sta ik naast Jasper en kan ik weer voor het eerst in lange tijd in zijn ogen kijken. De ceremoniemesteres zecht haar woorden. De getuigen teken de acte en alleen Jade blijft op haar plek staan. Ik kan niet wachten tot het ja woord gedeelte. "Jasper Cullen neemt U Mary Alice Brandon tot U wettige egtgenote?" "Ja graag" en hij schuift de ring om mijn vinger .een gevoel van geluk overstroomt mijn lichaam "Mary Alice Brandon neemt U Jasper Cullen tot uw wettige echtgenoot?" "Ja maar al te graag" en ik schuif de ring om zijn vinger. "Dan verklaar ik U nu tot man en vrouw. U mag nu de bruid zoenen" Ik zoen hem en ik wou dat deze zoen nooit zou op houden. Jade begint te zingen. Wat heeft zij een mooie stem zech.

The words have been drained from this pencil
Sweet words that I want to give you
And I can't sleep
I need to tell you
Goodnight

When we're together, I feel perfect
When I'm pulled away from you, I fall apart
All you say is sacred to me
Your eyes are so beatiful (veranderd het was blue
I can't look away
As we lay in the stillness
You whisper to me

Amy, marry me
Promise you'll stay with me
Oh you don't have to ask me
You know you're all that I live for
You know I'd die just to hold you
Stay with you
Somehow I'll show you
That you are my night sky
I've always been right behind you
Now I'll always be right beside you

So many nights I cried myself to sleep
Now that you love me, I love myself
I never thought I would say this
I never thought there'd be
You
(Evanescence-You, http://www.youtube.com/watch?v=8eDmYGXHzdQ)
Ik voel me zo blij, Het was zo mooi.

16 uur- Foto's maken
Alice POV
Hier kan ik geen verslag hier van maken.Pfff het duurt heell lang dat moet ik je wel zeggen XD

17 uur - feest.
Alice POV
Ik om hels iedereen en bedank ze allemaal en je zal gewoon schrikken als je wet hoeveel peper en zout zetjes we nu hebben XD en we eten dat nog geen eens. -.- "Ow, Jade, Rosalie en Esmee et was zo perfect het is zo perfect. echt bedankt. Bedankt voor alles" Ik om hels ze. Ik ben zo blij met ze. De avond verloopt heel gezellig. Je zoou moeten zien hoe Emmet zit te stuiteren. Haha zo grappig. Aan het einde stappen ik en Jasper in de auto naa onze huwelijks nagt en daar ga ik jou niks over vertellen -.o


Reacties:


leeuwinx
leeuwinx zei op 16 juli 2009 - 23:20:
geweldiggXD