Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Ouderwets

I hate myself for loving you

16 juli 2009 - 23:44

487

0

399



Ouderwets

laat een berigtj agter ;) xx vn mell

Jade POV
Ik zag hoe Jasper naar Alice kijkte. Het zei alles over hun. Ze zijn gemaakt voor elkaar. De glinstering en de liefde dat er vanaf spatte. Dat is ware liefde, maar ze hebben ook veel meegemeekt. Ik zoen Edward op de lippen. Ik wil meer van hem, maar zijn het alleen de verleidingen die ik zo leuk aan hem vind of zijn geweldige lijf of zal het ook ware liefde zijn? Zouden we ook zoveel mee moeten maken om zo van elkaar te kunnen houden? Edward zoent me nu vol op mijn mond en hoedt het vast. Zou hij echt van mij houden ? Het lijk een grote droom voor mij. Zal ik ooit wakker moeten worden ? "Hallo wij zijn er ook nog hoor!" Rosalie komt geiriteerd door ons naar beneden. Ik ga van Edward af en hij gaat naast me recht op zitten. Hij tildt me op en neemt me mee naar zijn kammer. Ik lig naast hem op zijn pas gekochte bed "Jade" Ik draai me naar hem toe "Ja, sgat." en ik geen hem een kusje "Ik ben nogal ouderwets.." "Zo ben ik ook" "Ik zat er aan te denken. om een regel te stellen." "en wat is je regel dan?" ik kijk hem nieuwschierig aan "Nou ik ben nog maagd en.." "Ik owk.." hij zucht een beetje opgelucht "Nouw ik zat er aan te denken.. Geen seks voor het huwelijk" "Dat vind ik een goeie" en ik zoen hem op zijn mond "Dus je gaat aankoord?" "Tuurlijk" Het gaat alleen moeilijk worden. Ik wil hem. Ik wil hem zo graag. Ik zoen hem weer op zijn lippen. Het gaat heel moeilijk worden.
"We gaan jagen" Ik kan wel wat bloed gebruiken. Ik trek Edward mee aan zijn armen "Kom dn gaan we jagen" "Alles voor jou" Hij geeft me een zoen in mijn nek en rent dan achter me aan naar het bos. Edward kom op me afgesprongen en begint me te kietelen"How Edward" Ik lach. Ik draai me om en kietel hem terug.Shit hij kan er tegen. "Nouww je bent gemeen" Hij begint ook te laggen. "Edward ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb" hij slaat zijn armen nu om mij heen "Ik ben ook blij dat ik jou gevonden heb." Hij zoent me."Gaan we vandaag nog een dier vangen?" Zeg ik uitdagend naar hem."Ok dan, wie het gtootste dier vangt" hij rent al weg . Haha hij gaat nog spijt krijgen.
Het is onder tussen al een week geleden en Alice en Jasper zijn weer net thuis.
"We moeten naar school." De vakantie is net voorbij."Pff geen zin ik ga morgen weer" Roep ik naar beneden. Edward kom naar me toe gelopen "Ik ga wel vandaag" "Oke" en hij zoent me op mijn mond en gaat dan naar school. Ik ren naar buiten toe het is tijd dat ik het weer bijleg met Jacob. Hij heeft al lang genoeg geleden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.