Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Jacob

I hate myself for loving you

17 juli 2009 - 1:39

608

0

375



Jacob

leave a berugtju --@ lollies @-- xx vn mell (-.-eb hem 3 keer over nieuw moeten doen mijn vomp doet raar. eerste keer viel me comp uit. tweede keer ( nu nog steeds) laad de pagina niet goed derde keer is wel gelukt XD) hope you'll like it

"JACOB"roep ik en ik ren naar hem toe. "Ow Jade begijp dat ik het nooit zo had bedoelt. Ik..Ik wist niet dat je zoveel pijn zou hebben. Dat je er zo onder zal lijden. Ik heb je heel erg gemist." Trannen rollen over zijn wangen. "How Jacob Ik heb jou ook vreselijk gemist." en ik vlieg hem om zijn armen. Hij veegt met de rug van zijn hand zijn tranen weg. en legt zijn armen om mijn middel. "Jacob. ik heb je zo gemist." en ik houd zijn lichaam nog dichter tegen mij aan. "We gaan zo een race houden" "Ow leuk." "Ik wil dat je mee gaat doen je bent de beste racer die ik ken" Hij heeft ook een goede geugen. Dat is minstens een half jaar geleden. Dat hij mij heeft zien rijden. "Ok." hij trekt me mee naar de rest. Onderweg stopt hij. "Je hebt de arband nog." "Ooit omgedaan nooit meer afgedaan." De lach is weer helemaal terug op zijn gezicht. "We zijn er" roept hij. Ik kijk voor me "Wauw wat een gave bak" er staad een vreselijk mooie cadillac voor mijn neus "Hij is voor jou" Zecht Jacob en Embry geeft er een klopje op "Dat geloof ik niet.. echt??" "Umhum." en ik vlieg Jacob om zijn nek. "Eej wij hebben er ook aanmee betaalt hoor!!" Zecht Embry jaloers en nu vlieg ik ook de rest om hun nek... "Dankje, eccht te gek" "Vind je hem mooi?" "Of ik hem mooi vind!! Ik ben er helemaal weg van hij is beeldschoon." en ik vrijf met mijn handen langs de pas gespote rode lak. "We hebben hem met zijn alle omgebouwd enz." "Hij is gewoon geweldig. Hebben jullie dit voor mij allemaal gedaan?" "We miste je, heel erg en we wouden je net gaan halen maar je was ons voor en kwam hier heen." Ik spring in de wage. Het is een oude klassieker een echte Convertible uit '65.
http://farm4.static.flickr.com/3550/3454195951_151ef9e6d6.jpg?v=0 (Dis de wage De wage die k later oowk krijg XD vndrr )
"Laten we gaan racen "zecht Embry en iedereen springt in zijn eige wagen. Maya staat voor ons met een vlag. "3...2...1..klaar voor de start" ze laat de vlag vallen"Af" en weg zijn we. De wagen trekt vreslijk snel op. Ik zit ongeveer in het midden van de rest. Zachtjes druk ik het pendaal in, want deze wage heeft bruute kracht en daar moet je voor zichtig mee zijn. Makkelijk hou ik iedereen bij. Ik druk nog een beetje het gaspendaal in en ik haal iedereen in. Ik hou van de wind in mijn haar.m De snelheid van de wage. De wage zelf. Op het moment dat ik voor iedereen ben zwaai ik sarcasties naar hun en druk ik de pendaal voledig in en ik haal de finish voordat ook maar iemand er in de buurt is. Na een tijdje komt de rest over de finish. Iedereen kijkt eerst naar de wage en dan naar mij "WOW, jij kan rijde!! en deze wagen hefft een kracht jonge!!" Iedereen is het met Quil eens. Maya houdt mijn handt omhoog. "De winnaar is Jade" en iedereen begint te juigen. "Weet je ik weet een Evenement en die is er nu, Mischien kan Jade nog meedoen" Iedereen is het nu alweer met Quil eens en Jacob trekt me mijn wagen in en de rest volgt al snel. Quil gaat achter de stuur zitten. Het is maf maar deze wage is zo groot dat we er allemaal in passen. Niet alllemaal op de bank.... maar het past wel . Quil laat de wagen brullend tot leven komen en we zijn onder weg naar het evenement..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.