Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Races

I hate myself for loving you

17 juli 2009 - 2:58

670

0

374



Races

Wow ik bn echt verslaaft hier aan dit verhaal -.- en ik ga nog lang niet stoppe wnt k zit nog boem vol iedeeen... laat weer een berichtje achter :P worrd k vrolijk vn xx vn mell

"We zijn er, ik ga gelijk kijken of ik Jade in kan schrijven." en Quil loopt naar de inschrijf balie. Iedereen kijkt hun ogen uit en ze houden nu al een race wie er het eerste bij de ijskraam is...pff stelletje wolfen. "Hallo" een grote stevige man nog gespierder dan Emmet komt voor me staan. "Hallo" "Wat kom jij hier doen Ukie." Ik leun tegen mijn wagen "Racen" "We houden niet van nieuwelingen." "Kan je niet tegen een uitdaging?" "Een race jij en ik" "Goed waar voor." De man kijkt om zich heen "Een mooie rit heb je daar." Ik kijk naar mijn wagen ik kan er niet om wedden. Maya knikt naar me.. Maf "Mooie rit heb jij daar" Ik knik op teggen zijn grote Jaguar XJ.
http://autoblog.nl.msn.com/image-gallery?file=Jaguar/XJ_2010/jaguar_xj_2010-01.jpg (Deze wage is nog niet uit maar mijn vader wilt em ik en me pa zijn een stelletje auto liefhebbers )
"Mooie wage heb jij daar" Hij knikt en schud zijn hand uit. Zonde twijfels. Die man vergist zich goed in mij. "Ik regel het wel effe zet jij je wage maar alvast neer. De mijne word voor me neer gezet" De man regel het en na een tijdje stapt hij in. Het word om geroeppen. "De race tussen Rodericez en Jade gaat zo beginnen wilt u uw plaats in nemen voor deze opmerkelijke race. Dank U" Ik zie de pack geschrokken staan. Quil slaat zich zelf voor zijn hoofdt. Dus deze man heb ik vast ook een beetje onder schat. "Op uw plaatsen." De lichten van de stoplicht spingt op oranje. Ik druk mijn gaspendaal voledig in en mijn rem ook zadat mijn wagen een oorverdovend geluid maakt. De gast in de Jaguar doet het dus ook. De lichten springen op groen en ik laat mijn rem los. De Jaguar trekt snel op dat weet ik en hij haalt me al snel in. Dat gaat hem niet voor lief nemen en ik laat mijn wagen brullen en ik houw hem al snel bij. De eerste bocht ging heel gemakkelijk ik stond voor dus ik kan de bocht uitername goed nemen. Na de eerste Lap haalt de Jaguar gast me in. In de tweede Lap word de afstand tussen ons alleen maar groter. De Jaguar staat voor maar ik ga mijn trouwe bak en vrienden niet alleen laten en ik druk het gaspendaal vol in. De motor draait op zijn hardst. Die rodblablablahh denkt zekker al dat hij gaat winnen. Mijn trouwe auto laat me niet in de steek en ik krijg meer en meer vaart. Voor de bocht rem ik dit keer maar een beetje.. waardoor mijn wagen een beetje slip. Dat betekent dus minder vaart. Ik zie de eindlijn al voor me en de Jaguar ook. Ik trap de gaspendaal vedder in en ik haal op de laaste centimeter de Jaguar in. Ik knipper met mijn ogen..... Ik ..ik heb gewonnen. Een gevoel van geluk overstroomd mijn lichaam en ik stap uit de pack komt naar me toegerent en tilt me op en zingen allemaal in koor "We are de champions my frend, and we'll keep on fighting till the end..." Als die Rodericez komt aan gelopen laten ze me gaan en geen ze weer een race houden maar dit keer om de Hodog kraam. "HI" "Hallo" "Je bent een waardige racer. Ik zou graag nog een keertje met je willen racen. Ik heb in 16 jaar al niet meer verloren en met trots en ook een beetje schaamte geef ik je graag de sleutels van mijn Jaguar. Het is mij een eer dat deze wage in het bezit is van een betere rijder dan mij" "Wauw dankje." en heel onverwachts geef ik deze man een knuffel. "Zou je nog een keer kunnen komen." Ik glimlach "Natuurlijk." Ik loop naar mijn vrienden en ik ga met hun trots naar huis met twee wagens. Ik gun Jacob wat tijd in de Cadillac aangezien hij er helemaal weg van is net als ik en ik maak mijn eerste ritje in de Jagg..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.