Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Bella

I hate myself for loving you

17 juli 2009 - 15:56

814

0

377



Bella

laat un berichtje agter.... xx vn mell

"Het was zo perfect, Jammer dat we nu al weg moeten." hij lacht zijn geniaale mooie lach.. mijn lach "We zijn er 2 weken." "Kan ik dan ooit genoeg van jou krijgen." Hij zoent me "Waarschijnlijk niet." plagerig zet hij mijn benen om zijn middel en zoent me mond.
"Uw wagen staat klaar." De chaufeur doet de portier open van de wagen en we rijden naar het vliegtuig. "Edward?" "Ja" "Waar waren we eigenlijk." Door hem ben ik mijn omgeving helemaal vergeten." "Ergers in Kansas als het goed is. Ik hoef alleen een beletje te doen en alles wordt voor me geregeld... De reis enzo" Ik klop voo op het raampje "Ja wat is er mevrouw." De man is duidelijk ook een vampier. "Weet u waar we zijn?" Hij kijkt me on door grindelijk aan. "Dat kan ik niet vertelle vrouwe. Het is strikt geheim. De heer weer het nog geen eens." Pff wat een gedoe "Toch bedankt." Hij schuift het raampje weer dicht "Wat maf." en ik kruip dicht tegen Edward aan. Als dit maar niet op houdt met bestaan. "U bent er." We stappen uit stappen weer op het vliegtuig. De tijd vliegt voor bij. Tsja ik ben ook snel afgeleid.
"Moeten we morgen weer naar school....pff" "Ja, De school begint te zeuren je bent meer dan een maand weg geweest van school tenzij je maar 2 weken vakantie had." Edward zucht ook en geeft me een zoen. Ik plof neer op het bed tot er opeens een idee in mijn hoofd op kom. "Ik wil jagen." "Goed idee" De rest van de nacht jagen we. Hij kan mij niet meer verslaan. Ik heb iedere keer de beste prooien, maar hij heeft uiteiindelijk meer bloed gedronken. zijn ogen zijn nu honging goud. Zo mooi...
"We moeten naar school." Roept Alice naar boven. Ik geef Edward een kus. "Ga jij maar met je volvo ik ga met Carilise Mercedes." Ik kan echt niet mee rijden in een Volvo... Zo'n rot wage maar ook niet met mijn Jaguar of Cadillac die vallen veel te veel op bij school. Straks kan ik echt niemand meer van me afslaan. "Ok, schat." Hij rijdt eerder naar school. Hoe maf ik ben mijn boeken vergeten. Grr ze liggen gewoon op school. "Doeiii" Roep ik naar Carilise en Esmee. Ik kom met de wagen school binnen gereden "Heej Jade!! Lang niet gezien." "Hi Jack inderdaad. Ik ben gewoon niet zo'n school fanaat." Ik ruik zijn geur weer. Het zo zoet en zo lekker. Het ruikt beterder dan bloed van de andere. Hij lacht. Ik zoek om me heen. Naar Edward "Je zoekt Edward zekker" Ik knik met mijn hoofdt "Hij is daar" en hij wijst met zijn duim achter zich. Ik zie hem daar staan met Bella. Die vieze !@#!!@ trut. Rustig Jade... Hij is gewoon beleeft dat is alles. Ik kalmeer me zelf "Moet je niet naar hem toe" Nu is hij duidelijk in de war."Nee, hoor" "Okee dan" en hij trekt me mee naar een tafeltje vol met mooie mensen. Heel maf . Het is waarschijnlijk het popu Tafeltje. Jack stelt me aan iedereen voor. Dit zijn zelfs te veel namen om te onthouden voor mij!"Het geeft niet, je leert ze van zelf wel." Bedoelt hij dat ik hier nog meer dagen komt te zitten . Nee, toch? morgen zit ik gewoon weer naast Edward. Ik kijk naar beneden. Alleen nu niet. Vrolijk volg ik alle lessen. De lessen zijn geweldig. Ik praat heel veel met Maya zij hoort ook bij het popu groepje. De les Geschiedenis. Praate ik en Edward niet tegen elkaar en ik kan het gewoon niet begiiijpen. Hij heeft samen biologie met Bella. Ik heb dat uur echt zo me zelf zitten vervelen. Ik heb heel de tijd aan Edward gedacht.
De rest heeft ook een pokke hekel aan Bella . Edward gaat zelfs aan een apart tafeltje zitten om bij haar te kunnen zijn. Rosalie haat Bella dus net zo erg als mij. Das wel te zien. Jasper probeert zo veel mogelijk afstand bij haar te houden. Nu om twee redenen. De avond dat ik thuis ben bij de Cullens praten ik en Edward ook niet tegen elkaar. Hij moet maar tegen mij praten. De dagen gaan voor bij en Edward en Bella worden steeds closer. Het is gewoon niet meer om uit te staan. Het popu groepje is heel appart en bestaat uit verschillende mensen. Van die Rapper gasten, hiphop mense , De Gotics en Scene girls, Saaie mense maar wel supper slim, huppelkutjes enz. Ik snap echt niet dat het allemaal bij elkaar pas, maar ze zijn allemaal goed bevriend. Ik ga vooral veel om me Hanna een scene girl en Karelientje (Zij heeft haar naam echt niet mee) een echte huppelkutje ze noemt haar zelf zo ook en Celine een hiphoper en Maya natuurlijk. De dagen gaan voobij en tussen mij en Edward gaat het steeds slechter.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.