Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Everybody's fool » Die mother fucker Die mother fucker DIE!!!

Everybody's fool

1 aug 2009 - 23:46

608

1

245



Die mother fucker Die mother fucker DIE!!!

Laat een berichtje achter XXX vn mell Tankss

Ik open mijn ogen. Dit is niet normaal. Ik zie de maan en het is nog vreselijk donker. Iets in me zegt dat ik hier weg moet en wel nu. Eigen wijs als ik ben blijf ik zitten. Dit kan toch niet waar zijn. Het moet minstens al licht zijn. Ik wrijf in mijn ogen. Het is nog steeds donker. Ik sta op en sla de bladeren van mijn broek af. Het is stil.. Het hoort niet zo stil te zijn. Ik sta nog even om tot mezelf te komen. Ik zie de bosjes naast me ritselen. Ik schrik. Er komt vervolgens een konijntje uit rennen. Ik schiet in de lach. Ik hoor de bosjes nog een keer ritselen. Ik loop er lachend naar toe en schuif de bosjes weg. Ik kijk naar de grond en schrik nu verselijk erg. Het is wel een konijntje maar het was niet meer zo als het was. Ik loop langzaam naar achter en ik kijk langzaam met me ogen naar boven. Ik zie een grote enge wolf staan. Hij is pikzwart en heeft hongere ogen. Hij ziet er boos uit. Terwijl ik langzaam naar achter loop. Struikel ik over een takje. Ik realiseer me dat een roofdier profeit neemt van zijn prooi als de prooi op zijn zwakst is. Ik kijk na. Nu sta ik er wel erg kut voor. De wolf dat duidelijk groter is dan een normale wolf komt op me afgelopen. Ik schuif een beetje opzij. Het lijkt wel of de wolf denkt als mij en gaat zo in een positie staan dat ik alleen nog maar achter uit kan. Ik kan me niet omdraaien want dan maakt hij gebruik van mijn om beschermde rug. Ik kijk naar de afstand van mij en de Wolf. Het is ongeveer drie a vier meter. Ik gooi mijn lichaam naar voren zo dat ik op mijn voeten hurk. langzaam doe ik een stap naar achter en sta ik op. Op dat moment begint de wolf te janken.
Al snel komen er meer en meer wolven achter hem. Ok nu is het tijd om te panieken. Ik draai me om en ren voor mijn leven. De wolven naderen langzaam dichter bij. Het is net als of ze er van genieten. Ik spring over takken en gaten in de grond. Waarom moest ik nou naar het bos gedeelte rennen van het parkje. Mijn moeder heeft me hier zo voor behoed. Langzaam begint mijn conditie de minderen. Ik was niet zo'n kei in gym maar ik had wel altijd er een voldoende voor. Mijn conditie is aardig voor een kind van mijn leeftijd. Mijn kop er bij houden Hell.. Ik moet me zo in houden om niet achterom te kijken, want dan minder ik vaart en word ik gelijk gepakt. Na een paar minuten kan ik er niet meer tegen en kijk ik naar de wolven die nu gevaarlijk dicht bij zijn. Ik hoor een geluid die ik hier niet hoort te horen en ik kijk om. Voor ik het weet word ik mee gesleurt en op een paardt gezet. "Hoe.. wie wat waar" "rustig ik leg het je zo uit"Zecht de heerlijke stem van Sean" of ik zet je weer bij de wolven" Dat sust me voor even. "Wel handig dat jullie een stal hebben." Ik knik en draai me hooft me hoofd naar hem toe. Hij draait me hoofdt weer naar voren en voor ik het weet gaan we in zijn galop. (Das rennen...... hoop ik-.-)Na een aantal langzaam gaande minuten stappen we van het paard. Ik draai mijn hoofd naar hem toe"Wat is hier aan de hand en wie ben jij??"


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 2 aug 2009 - 12:04:
yeah galop is rennen *wenkbrauwwiebel* ik ben toen van mijn paard af geflikkerd omdat hij op schrikdraad trapte en kreeg een hersenschudding
anyway *heart* your story ^^
Hoeveel delen gaat ie krijgen? *angeleyes*