Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Everybody's fool » The whole Story

Everybody's fool

5 aug 2009 - 2:24

761

1

255



The whole Story

:O een lang hoofdstuk man :P dus ik heb het wat overzichterlijker gemaakt xxx vn mell

Rustig liggend in zijn armen komt zijn gesprek met Amber weer naar boven van toen ik nog half sliep. "Wil je me vertellen wat er is gebeurt" Hij knikt
"Zonder me te sparen oke" Ik weet wel hoe hij is. Hij zou alles doen om niet de erge stukjes waar ik aan kapot zou gaan niet aan mij te vertellen. "Plies"
"Oke, maar ik zeg je het is wel anders en het zou mischien wel wreed voor je zijn"
"Kom maar op"
Hij neemt een flinke hap adem en begint te vertellen. "Het begint eigenlijk bij het begin. Ik ben niet echt wie je denk dat ik ben. Ik ben een rijk man ik heb een hele grote ervenis en ik reed niks voor niks paard."
Mijn ogen sluiten hoe kon hij mij dit niet vertellen. Woedde komt in mij op. Hij ziet het aan mij
"Alsjebliefd beoordeel me nu nog niet ik heb nog niet alles verteld. Mijn ouders deden het goed verdiennen veel geld. Daarbij komen ook verantwoordelijk heden. Mijn ouders waren zo als bij jou nooit thuis. Als ze thuis waren werdt er geen woord gewisselt. Ik werd gek thuis ik had niks te doen geen vrienden dus ik besloot weg te lopen. Ik geef en gaf niks om mijn titel. Ik kon logeren bij een paar vrienden, maar na een tijd werden zij het huis uitgezet en had ik weer geen plek om te slapen. Niemand nam me mee naar zijn huis. Dus heb ik mijn eigenhuis geboudt. In het bos. Het is een boomhut. Dat is mijn punt van het verhaal en het is nog niet alles"
Waarom heeft hij niet gezecht dat hij nergens leeft. Opeens heb ik medelijden met hem
"Ik heb ook een broer en een zusje. Mijn broer is gek geworden en hij is naar een gekkehuis gegaan. Mijn zusje was verdoemt in het huis van mijn ouders te blijven. Zij heeft hier het meest geleden het meeste meegemaakt. Ik heb zo veelmedelijden met haar gehad. MAar het het ergste is nog dat met haar het zelfde als bij jou is gebeurt. Toen in het bos... waar dus de enige plek is waar we afkunnen spreken... Heeft ze mij alles over haar punt van het verhaal verteld. Ik zal er wel neit meer over door lullen en beginnen wat er is gebeurt toen ik een paar dagen geleden weg was gegaan. Toen jij vertelde wie het was werd ik kwaad" "Jij zij al iets over niet weer.... Heeft hij het ook met.."
Hij knikt ik heb zo medelijden met haar
"Hij kikt op mensen die hij niet kan krijgen, maar ik had er genog van dus ik ging hem opzoekken. Hij was nog in de stad. Ergens aan de anderekant. Ik ging naar hem toe en het was maf maar hij kende mijn naam"
"Oeps" Dat heb ik natuurlijk gezecht
"Maar goed ik liep op hem af en ik wou weten waarom hij het deed. Hij wou niks zeggen en keek me beangstegend aan. Hij belde zo snel als hij kon de politie. Ik vloog op hem af en sloeg hem een paar keer hard. Hij had een pistool bij zich en schoot me bij mijn hart. Het is een wonder dat het er persies naast was. Nog een centimeter en ik was dood geweest" Dat woord maakte me bang. Langzaam ga ik met mijn handen over zijn hart er zat een groot verband om heen. "Hij schoot in zijn been en gaf de geweer aan mij. Vlak erna kwamen de politie agenten en troffenn mij op Albert hem slaant en met een geweer in mijn handen. Het zag er dus slecht uit voor mij. Alberto begon te schreeuwen en huilen dat watje en wat een scene schopper"
Hij werd boos op dat moment
"Ze verzochten ons om mee te werken maar door Alberto´s stomme handelingen lukte dat niet en schoten zij ook nog eens in mijn been. Uit eindelijk lukte me het om mee te werken. Toen hadden ze ons mee genomen en had ik en mijn zusje een verklaring afgelecht. Ze zagen al snel in dat ik niet de slegterik was en hadden zich verontschuldigt. Alberto had een paar kneuzingen twee gebroken ribben en een verbeiselde neus.... wat ik dus niet had gedaan" en hij keek naar mij.
Ik lachte Had die klap toch nog wat opgelevert "Hoe gaat het nu met jou??"
"Veel better, ik moch na een dag al weer uit het ziekkenhuis en jij ligt nu weer in mijn armen"
Tevreden zak ik nog vedder weg in zijn armen.


Reacties:


leeuwinx
leeuwinx zei op 5 aug 2009 - 13:20:
mooi storyy!!!

ahaha

Xx.