Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Everybody's fool » Nightmare

Everybody's fool

5 aug 2009 - 16:09

435

2

228



Nightmare

laat een berichtje achter xx vn mell XD en ik moet nu kijken naar me broodjes ze zijn klaar XD

Ik kijk om me heen. Het is hier leeg. Het eenigste wat ik zie is een tafeltje met een krant er op. Ik loop er naar toe. Het tafeltje verschuift zich. Ik loop er achteraan. Het tafeltje gaat sneller. Ik ren sneller, maar ik kom niet voor uit. De omgeving om mij heen verandert. Verbaast kijk ik op. Om me heen zijn allemaal grote spiegels. Ik kijk rond. Tot mijn ogen mij zelf zijn. Ik zie er niet normaal uit ik heb een dikke buik. Niet dik van dik maar van zwanger. Ik schrik van die gedachte en kijk weg. Mijn ogen zien nu weer de krant. Ik pak hem op en begin de hoofdtpagina te bekijken. Het is een nieuwe krant. Hij is ongekreukelt. Ik lees de titel Future paper Wtf betekendt dat. Ik kijk over de krant heen. Groot drama Ik begin te lezen: Door de tijd heen is er veel gebeurt maar dit slaat alles. Een paar tieners leven in het huis van een rijk meisje. Een jongen en twee meisjes. Het meisje dat er woonde werd verkracht en zwanger van de jonge die haar verkracht had. De jongen die ook in het huis leveden werd agresief en toen vond er een massa moord gepleegt. Niet door de jongen wat u denkt maar door je verkrachter. Zweet breekt op mijn hoofdt. Nee dat mag niet. Van de schrik wordt ik wakker. "Wat is er" Ik knipper en kijk naar Sean "Ik had een vreselijke droom." Hij geeft me een kus "Rustig maar ik ben bij je" al snel val ik weer in slaap.
Mijn ogen wennen aan het licht dat uit de ramen schijnt. Ik wrijf met mijn hand over mijn hoofd. Ik pers mijn lichaam om op te staan. Langzaam loop ik naar de spiegel en doe ik mijn nacht hemd om hoog om naar mijn buik te kijken. Het kan toch niet dat ik..ik... en dat.. Mijn ogen gaan naar Sean. Dat hij.. Agresief word... Ik schud mijn hoofdt het was maar een droom. Ik ga naar de badkamer om me zelf te douchen ik kan het nog steeds niet verdregen dat er maar ook iets van die Alberto op mij zit. Ik pak zeep en maak me zelf grondig schoon.
De dromen gaan door. Iedere avond word ik zwetend wakker. De dromen worden heftiger en erger, Maar het kranten bericht kan ik niet vedder lezen iedere keer word ik weer wakker bij het deel van de moordende Alberto.


Kweet het is een maff hoofdstuk maar het is een soort van belangrijk ^^ maar ik hoop toch dat julie het leuk vinden.


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 5 aug 2009 - 17:46:
<3

xx.


leeuwinx
leeuwinx zei op 5 aug 2009 - 16:41:
het is wel grappig hoor !!! snel verders!!

Xx.