Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » what if there is no hope » losing virginity

what if there is no hope

7 aug 2009 - 18:50

420

0

162



losing virginity

langzaam maar stevig drukken zijn lippen op de mijne. Ik wil meer en verlangens overspoelen mijn lichaam. Al snel werk ik mijn tong naar binnen. Mijn handen gaan langzaam door zijn haar heen. Mijn lichaam hunkert gewoon naar meer. Ik leg mijn handen onder zijn T-shirt. Al snel heeft hij mij door en trekt hij zijn T-shirt uit. Ik druk mijn lichaam tegen het zijne en ik begin hem overal te zoenen. Op zijn mond, wang, oorlel, buik. Te veel verlangens gieren door mijn lichaam. Hij merkt waar ik naar toe wil gaan, maar eigen wijs trekt hij me naar boven en begint hij me weer te zoennen. Langzaam trekt hij mijn shirt uit. Hij tilt me op en leg me op bed. Zijn handen glijden teder langs mijn zij en hij maakt de knoop van mijn broek los. Ik doe het zelf de bij hem en ik draai me lichaam op die van hem en ik trek mijn broek uit. Niek schopt lanzaam zijn broek uit en trekt mij weer opzich. Ik begin plagend hem te zoennen in zijn hals. Langzaam ga ik wat naar boven met het puntje van mijn tong en begin ik zachtjes aan zijn oorlel te zuigen.
rustig ga ik weer over naaar het zoennen van zijn zachte lippen. Hij is het er niet mee eens dat ik boven op hem ligt en eigewijs draait hij zijn lichaam weer op de mijne. Hij maakt het sluitingkje los van mijn bh en begint mijn borsten zachtjes te strelen. Ik duw hem onder zijn kin weer naar mijn mond en we beginnen weer te tongen. Langzaam trek ik mijn onderbroek uit en hij zijn bokser.
Toen hij in me kwam gebeurde er veel dingen tegelijk. Als eerste had ik een helse pijn. Dat werd vervolgt door plezier en genot. Al snel had hij mijn lichaam door en wist hij alle gevoelige plekjes op mijn lichaam. Snelle korte stoten gaan door mijn lichaam. Hij kreunde heel zachtjes. De stoten werden harder net als het gekreun. Hij ging er helemaal in op zo als ik. Snellere stoten werden afgewiselt met zachtere. Mijn lichaam beweegt zich zo zodat hij nog diepper in me kan komen. Genot overspoelt mijn lichaam. De stoten worden ruwer en Niek weet zich geen hou vast meer te houden dus pakt mij mij in mijn middel. Er volgen nog meer harde stoten en na een lange tijd komt hij klaar in me en rolt hij naast me en ik in zijn armen. Stilte en vreugde volgen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.