Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » Sexy CD ^^

The one I will love { GEEINDIGT }

9 aug 2009 - 23:31

553

0

253



Sexy CD ^^

laat een berichtje achter

'Ik wil je nog wat laten zien' Zecht hij fronsend.
'Oke kom maar op' rustig loop ik achter hem aan. Ik schrik heel even als hij naar de slaap kamer in loopt.
'Wat is er' Hij geeft me een CD. Nieuwschierig stop ik hem in de CD speler op de kamer. Al snel hoor ik zoete klanken van een piano de kamer vullen. Vervolgens volgt Edward's stem. Geluk overspoeld mijn lichaam
'Wat mooi'
'Het is speciaal voor jou' Zecht Edward glimlachend
'Het is perfect' en voor ik het weet raken mijn lippen die van Edward. Zijn zoete geur ruikt perfect en zijn lippen zijn lief, zacht en teder. Ik sluit mijn ogen en voor het eerst overspoellen verlangens mijn lichaam.
'Edward??' vraag ik fluisterend in zijn oor
'Ja'
'Ik wil je' Edward kijkt me verbaast aan. Lanzaam bijt ik op zijn onderlip en hij opent zijn mond een beetje. Voorzichtig streelt mijn tong de zijne. Zijn handen om mijn middel worder losser en hij legt zijn handen op mijn zij. Snel trek ik mijn hempje uit. Langzaam begin ik aan Edwards knoopjes. Edward vindt het duidelijk te lang duren en met een ruk ligt zijn T-shirt in een hoekje. Mijn lippen vinden weer de zijne waneer hij begint met mijn broek uit trekken. Zachtjes legt hij mij op het bed en trekt hij zelf ook zijn broek uit. Hij komt naast me liggen en hij begint met mijn zij te strelen. Een rare tinteling gaat over mijn zij. Zijn tong komt langzaam in mijn mond. Langzaam trek ik mijn onderbroek uit en ga ik boven op Edward liggen. Lanzaam zoen ik zijn mond en ga ik langzaam naar beneden. Ik stop bij zijn Onderbroek rand en langzaam trek ik ook zijn onderbroek naar beneden en Edward schopt hem uit.
Edward is er niet mee eens dat ik boven ligt en hij draait zich weer waardoor ik onder lig. Ik begin Edward weer teder te zoennen. Langzaam ga ik met mijn bennen wijder liggen en komt Edward in me. Hij begint met langzame stoten. Pijn giert door mijn lichaam. Al snel gaat hij vedder met hardere stoten. Genot overstroom nu mijn lichaam. Bij iedere beweging kreunt hij harder net als ik. Hij gaat sneller en sneller. Al snel begint het bed mee te bewegen. Ritmisch beweeg ik met mijn heupen zodat hij diepper in me kan. Na een tijdje komt hij klaar en lecht hij zijn lichaam naast me en begin ik hem te zoennen. Stilte volgt.

'Edward' Hij knikt en ik ga met mijn handen over zijn kaak lijn die gewoon te perfect is gevormt.
'Ik ben bang' en ik sluit mijn ogen.
'Waarom?ben je bang dan?' Nu glijden zijn handen langzaam langs mijn mond.
'Ik heb de laatste tijd een dagdroom en hij herhaaldt zich steeds'
'Waar gaat de dagdroom dan over?'
'Over dat er een opstand gaat komen in mijn stad en dat de mensen mij gaan mee nemen om te regeren, want het is een vampieren stad geworden en ik ben rechtmatige eigenaar.' Angst vult mijn lichaam
'Rustig dan weiger je toch' Ik schud mijn hoofd
'Dat mag ik niet doen. Dat zijn de regels anders gebeuren er veel ergere dingen.' Edward schrikt ook
'Is het niet je verbeelding' Ik schud mijn hoofdt het voeld meer als een waarschuwing ofzo.
'Rustig maar ik ben bij je' en hij geeft me een kus op mijn kruin


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.