Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » visoen

The one I will love { GEEINDIGT }

9 aug 2009 - 23:37

464

0

273



visoen

Langzaam komt mijn lichaam op gang. Ik begin de laaste tijd veel te veel de realiteit te verliesen. Mijn dagdromen duren langer en ik raak steeds meer onderbewust. Edward trekt in een haast zijn kleren aan.
'Wat is er aan de hand?'
'Alice heeft gebeldt' Zecht hij nog op een redelijk zelf beheerste toon
'Een visoen zekker' hij knikt
Snel trek ik ook mijn kleren aan en voor ik het weet staan we voor het huis van de Cullens.
'Hoi' Zecht Alice afwezig. We lopen naar de woonkamer. De rest is niet in het huis. Ik denk dat ze gewoon is een keer met z'n allen zijn jagen.
'Wat heb je gezien Alice??' vraagt Edward bezorgt. Alice draait zich naar mij
'Je bent van adelijk bloed he' Ik knik 'Dat brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee toch' Ik knik weer
'Ze komen me halen' Ze knik zacht. Mijn handen beginnen te beven, mijn bloed gaat sneller stromen, mijn hart harder bonsen. Angst overspoeld mijn lichaam. Ik wist het wel. Mijn dagdromen moesten wel waar zijn.
'Waneer' vraag ik zacht.
'Iedergeval niet binnen kort' Nu kan niks meer mij meer opvrolijken.Mijn hoofdt voelt zwarder aan. Voor ik het weet word alles voor mijn ogen zwart.

'Wat is er met haar Carlise' vraagt Edward bezorgt
'Te wijnig aan bloed' zecht Carilise gerustellend
Rustig ga ik rechtop zitten. Mijn hoofdt draait.
'Wij gaan nu jagen' Zecht Edward overbezorgt. Hij tilt me op en we rennen hard naar het bos. Ik draai nog een beetje om mijn as en alles waar ik aan kan denken is het visoen van Alice en mijn dagdoom. Voor ik het weet staat Edward voor me met een prooi. Misselijk zet ik mijn tanden er in. Ik zuig hem leeg en er volgen al snel meerdere. Al snel ben ik klaar. Ik ga voor Edward staan. Ik voel dat er een klein stroompje bloed langs mijn lip loopt. Edward drukt mijn lichaam tegen de zijne en hij likt met zijn tong het stroomje bloed van mijn lip. Al snel gaat hij vedder met het zoennen van mijn lippen. We lopen naar mijn hius zonder de zoen te verbreken. Rustig legt hij mij op het bed.
'Ik had gezien in Alice visoen dat er een heel leger komt' Zecht Edward onverwachts en verward.
'Standaard procedure' Dat schrikt Edward een beetje af hij komt met zijn lippen in mijn nek en begint het daar langzaam te zoennen.
'Te gevaarlijk voor mij' Ik knik, Edward weet iets. Ik weet dat het veel te gevaarlijk voor hem is. Ze zouden hem af maken. Die gedachten maken mij bang, maar ik kan ook niet weigeren om mee te gaan dat word dan mijn dood. Dus we worden gescheiden. Verdriet overspoelt mijn lichaam. Edward begint met het zoennen van mijn lippen. Ik vergeet mijn zorgen en ik begin met focusen op Edward.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.