Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » Cafe

The one I will love { GEEINDIGT }

8 aug 2009 - 1:31

340

0

249



Cafe

laat nog een berichtje achter ^^ xxxx vn mell

Ik zet mijn wandeling voort. Ik kijk naar de zon die hoog aan de hemelstaat. Vampieren die glinstere in het licht. Ik ben klaar met de eerste deel van mijn "test". Zuchtend loop ik een cafe binnen, Ik doe mijn handschoenen uit en ik leg ze op mijn knieen. Ik ga aan een hoge kruk zitten. De klanken van het liedje dat draai herken ik. Ik luister naar het nummer. GVD ik word hier ook overal door Edward achtervolgt.
'Wat kan ik voor U doen mevrouw?'
'Doe maar een Gold strike' (Ik weet geen drankje uit die tijd^^)
'Een gold stike voor de dame' De man voor de bar is kaal en heeft iets angst en jagends over zich. Snel kijk ik de andere kant op.
Een overweldige geur dringt mijn neus binnen. Ik laat mijn neus lijden en ik zie daar een jongeman zitten. Hij is netjes gekleed.
'Pardon' Vraag ik op een beleefde toon
'Ja' De jonge draait zich om. Mijn lichaamm verkeert in shock. Dit kan toch niet waar zijn. Ik knipper nog een keer met mijn ogen om better te kunnen kijken.
'Edward!!' Ik omhels hem heel erg stevig. 'How ik dag je nooit meer te zien' Fluister ik in zijn oor. De jonge kijkt me verbaast aan.
'Waar heeft U het over en ik eis dat je me nu los laat.' Boos staat de jonge op die verdoemt veel op Edward lijkt. Ik schud mijn hoofd. Dat is zekker zo'n stomme hallucinatie. HAP.. nog een stuk weg van mijn hart. Pijn stroomt door mijn lichaam net als mijn bloed.
'Gaat het wel mevrouw' Ik knik. Ik pak het drankje aan van de bar man en ik drink het in een keer op. Ik draai me naar de deur en ik begin als een bezetene naar het huis van Munscu.
'Het is je gelukt' Roepen ze allen blij. Geirriteerd, boos en vol met pijn ga ik op de bank zitten of wat er voor door moet gaan.
'Waneer beginnen we met de missie'
'Morgen'
'Ok ik kan bijna niet wachten'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.