Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I hate myself for loving you » Marteling

I hate myself for loving you

10 aug 2009 - 1:32

490

1

417



Marteling

Hahah XD Laat een berivhtje achter xx vn mell

"Zusje het eenigste dat ik niet wil dat je doet is dat je me alleen laat"
"Howw Jasper, tuurlijk niet" en ik omhels hem "Maar je mag hem niet zien voor het huwelijk" Alice springt in voor hem "en je mag niks bepalen" Ik zucht .... het moet dan maar hea.. "Maar ik wil wel een vrijgezellefeestje" Jasper zucht "Ok dan" Blij klappen ik en Alice in haar handen. Edward en Jasper weten er geen raad mee en lopen naar Het huis van de Cullens om hun spullen te pakken.
Edward en ik geven elkaar nog een laatste zoen voordat ik Edward een lange tijd niet meer ziet. Irritatie en verdriet vullen nu mij lichaam. Kom op het is om dat hij dan straks voor jou is... Jou en alleen jou. Ik probeer mezelf op te vrolijken, maar gescheiden worden van Edward is moeilijk. Ik gebruik alle controlle die ik in me heb om mezelf tegen te houden om niet naar hem toe te rennen. Ik wissel nog mijn laatste blik met hem voordat hij in de auto stapt en er vandoor scheurt met Emmet en Jasper.
"Kom"Alice wenkt me naar binnen. Slenterend loop ik achter haar aan. "Wat is er Alice??" "Ik wil je opvrolijken!!" Ik zucht "Ik weet nog hoe ik me voelde toen ik bij Jasper weg was... Dus ik wil je opvrolijk net als ik en rosalie" "Hoe Alice" "We gaan met z'n allen naar de schoonheids salon" Rosalie en Alice beginnen te springen... "Ahh ja Jippie" Zech ik sarcasties. Dat is ook echt iets waar je mij vrolijk mee wil maken-.-, maar voor ik het weet trekt Alice me mee aan mijn arm.
Alice Duwt me vrolijk uit de auto. Ze trekt me naar binnen toe en legt me op een masseertafel en gaat te vrolijk naast me liggen op een andere masseer tafel. Net als Rosalie. Ik haat dit... Dit ontspanende... Dit gefrummel... Het is te...te... meisjes achtig. Ik heb dit nog nooit leuk geveonden. Ik zucht en ik trek mijn T-shirt uit en mijn broek. Ik ga weer liggen op de tafel terwijl er een mens aan komt gelopen. Ik zucht. "Hallo ik ben Renaldo en ik kom U masseren" Ik kijk naar zijn Italiaanse uiterlijk kijk... Zo die jongen mag er ook wel zijn. "Hoi" zeg ik en ik ga liggen. "Sorry dat ik het zeg maar uw ondergoed mot ook uit. Ik slik en ik zie dat Rosalie en Alice die al vrolijk hebben uitgedaan. Het is nu zo handig dat ik niet kan blosen. Ik zie Renaldo met een te witte lach naar mij kijken het past zo niet bij zijn bruinne huid. Ik pak de handoek en ik sla hem om me heen en vervolgens trek ik mijn BH en onderbroek uit en ga ik weer met de handoek om mij heen geslagen op de massagetafel liggen. Hij haalt de handoek van mijn rug af en begint met me te masseren


Reacties:


leeuwinx
leeuwinx zei op 10 aug 2009 - 12:03:
snel verder !!

Xx.