Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » King nothing

The one I will love { GEEINDIGT }

12 aug 2009 - 19:15

283

0

235



King nothing

laat een berichtje achter

"Ok, ken je het plan" Ik knik geirriteerd. Manschu helpt me bij het in stappen van de koets. Ik ben het allemaal zo afgeleerd. Ik zucht en ik voel de koets het hobbelige pad op volgen naar het kasteel.
Ik hoor de koest aan komen bij de kasteelmuren.
"Wie zijn jullie"
"We zijn nederige dienaars van hertogin DuBois." Pff bn ik zo laag gezakt... met naam en al. Ik kijk sagerijnig naar buiten. Mijn landen.. Ik heb zo veel maar ik wil er niks van. Ik wil Edw... Mijn hersenen houden op met denken want mijn hart voelt nu of hij uit elkaar gescheurt wordt.
Mijn koets deur wordt voor mij opengedaan en ik loop naar de deur. Naast elkaar op een rijtje staan mensen met hun hoofden naar mijn zij gedraait. Het is heel appart als ik langs loop buigen ze voor me. Ik heb dit al zo lang niet meer meegemaakt.
"Hallo koning Antonie" Ik maak een buiging en ik walg nu al van mezelf... De man die nu regeert is ergens in zijn vijftig en een vampier. Die geur is gewoon overduidelijk en goor. Was Edward hier maar. Mijn hart doet weer pijn. Ik knijp even mijn ogen dicht van de pijn in mijn hart.
"Wat is er??"
"Niks, echt" Ik haat het... vooral het idee dat ik een avond met hem moet... ik walg nu nog erger. Ik hoop dat dat enge mannetje niks voor mij in petto heeft vanavond. Rustig Johanna het is maar voor een avond. Rillingen lopen over mijn rug. Ik sluit mijn ogen nog even en vervolgens zucht ik door mijn neus en loop ik achter de bediendes aan. Om me klaar te maken voor het eten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.