Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » Dineer

The one I will love { GEEINDIGT }

11 aug 2009 - 2:14

329

0

272



Dineer

Laat een berichtje achter xxx vn mell

Ik was vergeten hoe irritant het is dat iedereen aan je zit te frumelen. Er zijn nu drie bedienens aan mij bezig een voor mijn schoennen een aan mijn jurk en een zit mijn sieraden om aan het doen. Gelukkig is mijn haar al gedaan wat was dat een hell zeg. http://www.autographdealer.com/images/KeiraKnightley13-1.jpg( Het haar en ja het is Keira Knightley )
Ik kijk naar me zelf in de spiegel mijn leve zal verdoemt zijn ik zal altijd verdoemt zijn om zo te lopen. Ik kijk naar mijn jurk en weer naar mijn gezicht.
"Johanna" roept een bediende van de andere kant van de deur. The puppet show can begin...........
"Ja ik kom" Ik til mijn jurk een beetje op en ik loop naar de deur. Het eenigste wat ik te weten moet komen is waar hij zijn wapens houdt. Ik loop de deur uit en ik loop vervolgens achter de bediende aan.
Ik kijk met grote ogen naar de eetzaal. Ik ben hier zo lang al niet meer geweest. Ik kijk naar het kleine stoeltje dat bij de grote stoelen staat. Ik glimlach hij staat er nog. Ik kijk vedder er is nog niks veranderd er zitten alleen andere mensen. -.-
"Bevalt U het" Zecht Antonie
"Ja heel erg ik vind vooral het patroon waar de kamer in verdeelt is mooi" Antonie knikt en ik buig en ik loop naar mijn plek. We zitten aan een hele lange tafel en ik zit tegenover Antonie.
"Ik heb alles zelf ingedeelt" Zecht Antonie en hij maakt er zo'n overderve beweging bij. Lieg niet lieg niet lieg niet freak... Hij zal het nog wel berouwen. Ik denk na bij mezelf en ik betrap mezelf er op dat ik verdoemt veel in mezelf praat. Ik schud mijn hoofd en ik richt me weer op de tafel. Er zitten allemaal mannen en als ik goed kijk zie ik ook Fillmore... Tss hoort zekker er bij ofzo. Het dineer gaat snel en ik zit tegen de avond op.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.