Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » Bommen

The one I will love { GEEINDIGT }

12 aug 2009 - 18:11

398

0

237



Bommen

laat een bericht achter xxx vn mell

Mijn hesenen zien Edward voor zich. hij is zo mooi, zo knap. Het voelt net als of hij naast me staat. Ik strek mijn arm om zijn perfecte zachte huid nog een keertje te kunnen voellen, maar voor ik het weet is hij weg. Ik push me zelf om op te staam. Langzaam komt mijn lichaam op gang. Ik sta op en ik loop daar de gangen. Wat is het hier rustig. Ik zie allemaal kleine details van vroeger. Het patroon van de stennen, de schilderijen, de lampen. Ik kijk en ik zie de eerste kamer. Het was de slaapkamer van mijn ouders. Ik zie overal bloed en met gruwel doe ik de deur dicht. Ik zucht en ik laat mijn lichaam tegen de muur aan glijden. Kom op je moet vedder. Ik loop uren door het kasteel heen. Ik zie nog mijn eigenkamer en de bezemkasten, de slaapkamers van bedienden. Alles is onbewoond. Ik sla tegen mijn hoofdt.. Warom heb ik er niet eerder aan gedacht.. De wapen kamer. Dat lijkt me wel zo logies. Ik ren zo wat naar de wapen kamer. Mijn bennen komen tot stil stand bij een grote deur. Ik loop naar binnen en ik zie vreselijke wapens. Het is nog geen eens van de eeuw waar ze hier leven. Ik zie kernbommen en geweren... Waar is hij mee bezig. Ik hoor voet stappen achter me. Klote!! Ik gooi mijn lichaam achter een grote bom.
"We zijn bijna klaar met de wapens" Een vrouw kinkt.. Waar voor.. Zeg nou waar voor!!!
"Ok hebben jullie ook al het plan" Zecht Antonie
"Het ligt hier" Andwoordt de vrouw. Ze heeft blond haar in een strak knotje en ze heeft zo'n typise legers uitfit aan en ze is zekker weten een vampier.
"Ok, Is het hoofdwapen al klaar??"
"Bij na we moeten alleen nog persies de goede dosis regelen" De vrouw klopt op de bom waar ik naast zit.
"Wacht er is hier een vreemde geur" Ze beginnen allerbij wild te ruiken. Ik spring snel op de bom en ik spring naar de andere kant. Ze kijken waar ik net had gekenen en geven het dan op en lopen naar buiten. Als de kust veilig is spring ik op de grond en loop ik naar de kist waar het 'plan' zit. Ik zucht en ik sla het slot in een keer open. Ik kijk op het blaadje . nee.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.