Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » Verloren ring

The one I will love { GEEINDIGT }

14 aug 2009 - 3:56

297

0

295



Verloren ring

Laat een berichtje achter

Ik kijk voor me en ik zie een perfect gezicht. Het is een jongen van ongeveer mijn leeftijd. Hij heeft Honing gouden ogen en een bronsig kleurig warrig haar. Ik kijk naar zijn grofe en strakke kaakslijn, Maar hij is perfect. Zijn gezicht klopt gewoon helemaal.
"Elisabeth ik heb wat voor je" Ik schud mij self uit mijn dagdroom.
"Ik kom" en ik pak mijn spullen van de tafel. Ik hoor iets vallen en ik ga op zoek om te kijken wat het is. Ik vind een ring. Ik weet zekker dat ik dat niet hoorde vallen. Ik kijk op de ring waar een zegel op zit. Het heeft een leeuw met daar boven een hand. Het is zekker een familie zegelring, want het heeft Cullen er onder staan. http://www.freewebs.com/our-twilight/photos/cullen%20crest.jpg (De ring )
Iets in de ring trekt me aan. Ik schuif de ring om mijn vinger en ik loop snel naar Antonie toe.
"Hallo" Ik stap de kamer in en gelijk trekt Antonie mij blij naar zich toe.
"Ik heb iets voor je" Ik knik en er wordt een cadeautje in mijn handen geschoven. Ik maak het open en ik zie een schiterend Armbandje liggen.
"Aww wat mooi" Hij pakt mijn arm. Hij schrikt en springt tien meter naar achter.
"Wat heb je daar... GVD het is een vloek.... Het achter volgt me!!" Ik zie de paniek in Antonies ogen. "Doe het weg.. Verbrand het" Hij staat nu voor me te proberen of hij de ring van mijn vinger kan afschuiven
"Nee het is van mij!! blijf er vanaf!!"Ik trek mijn hand terug. Al snel begrijgt hij me en maakt hij het armbandje om mijn andere pols.
"Dankje" Ik glimlach lief naar hem. Hij trekt mij nu tegen zich aan en hij zoent me. Zal ik ook wennen aan zijn ruwe manieren???


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.