Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » The one I will love { GEEINDIGT } » Epiloog

The one I will love { GEEINDIGT }

20 aug 2009 - 0:56

383

0

251



Epiloog

"hahha Edward" Ik gooi mijn snoep uit de boom en het komt Edward achterna. Edward rent door het bos met mijn snoepjes achter zich aan. Ik laat ze vallen in het zakje van een klein meisje. Ik klim uit de boom en ik ga voor haar zitten.
"Ga snel naar je moeder toe." Ze kijkt me aan met haar licht blauwe ogen. Licht blonde haartjes vallen in haar gezicht. Een traan loopt langs haar wang.
"wat is er??" Ik haal met mijn vinger de traan van haar wang. "Edward" voor ik het weet staat hij voor me. "Kan je haar gedachten zien?" Hij knikt en kijkt terurig naar mij.
"Kom maar met ons mee" Zij legt haar kleine handje in mijn hand en de andere in die van Edward's. Ik zet haar in een auto.
"Johanna dit is wel vreselijk gevaarlijk realiseer je je dat" Ik knik
"Edward ik kan haar niet alleen laten dat is nog gevaarlijker voor haar. We stappen ook in de auto en we rijden naar de winkels om voor het meisje kleren, speelgoed en spullen te gaan kopen.

5 jaar later

"Wat is dat voor een litteken mama??" Stacy wijst naar mijn buik.
"Dat vertel ik je wel een andere keer meisje" Ik denk terug aan Antonie en rillingen lopen over mijn rug. Ik draai mijn hoofd naar Stacy wow ze is onder tussen al weer tien jaar. Ik zucht ze wil later net zo worden als Edward en ik. Ze wil een echte Cullen worden ze staat er op, maar ik en Edward hebben onze bedenkingen er over.
"Mag ik naar Jake" Ik knik. ze gaat wel erg veel met hem om. Hij lijkt net haar derde ouder. Ik weet niet maar er is iets in hun blik net een echte hechte band.
"Hi schatje" Edward trekt me naar zich toe. Wat zie je er leuk uit vandaag." Hij begint langzaam de touwtjes van mijn jurk los te maken.
"Hihih Edward houop" Langzaam zoent hij mijn nek tilt hij mij op en legt me op ons bed. Mijn gedachte dwalen af naar Stacy.
Stacy wou hie blijven wonen onder het volk. We hebben haar moeder nooit gevonden, maar ze is wel speciaal en ik hoop dat ze een mooie toekomt heeft.
Ik zoen Edward weer vol op en ik begin met het uittrekken van mijn jurk.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.