Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Fame and Pain » Audition

Fame and Pain

22 aug 2009 - 0:51

488

1

293



Audition

zeg wat je er van vind, stuur ideeen of iets anders leuks alles is welkom xxxxx vn mell

Zenuwen gieren door mijn lijf.
"zijn we er al bijna mam?" Ze kijkt door de lange rij en ze schud haar hoofd. Ik kijk naar het getal op mijn zij. "Mam weet je zeker dat dit wel een goed idee is" Ze knikt nu. Verdoem al die mensen die mij hebben gedwongen tot dit. Ik kijk naar het bord boven me. Pff een auditie ik heb er zo geen zin in. Ik denk terug aan mijn vrienden die me hebben overgehaald.

Het was in een cafetje waar ze een zangeres nodig hadden.
"Kom op Amy is tien keer better dan ik" Amy schud haar hoofd. Dankje Amy en ik kijk haar zuur aan. Mensen trekken aan mijn lichaam en gooien mij op het podium. Ik voel allemaal pijnlijke plekken op mijn lichaam. Dat worden zeker weten blauwe plekken.
"zing, zing, zing, zing" Zeggen de mensen in koor. Ik voel dat ik rood word en ik kan geen letter meer uitspreken. Ik pak mijn gitaar. Ik weet het niet, maar op een of andere manier voel ik me daar door rustiger. De zaal wordt stil als ik mijn eerste akoord aansla.
"I'm lost in this crazy world and I cant find my way in here
Just a spark of A star would keep me to find my way
I spread my wings and if I can I will fly awy far away from pain or trouble
because this world is fild whit shit
and this world isn't bright enough
to let us al she tis star I'm speaking of
If you see it than it will bring u away" De zaal is stil en blijft aandachtig luisteren terwijl ik mijn nummer zing. Als ik klaar ben juigt iedereen en staan ze opeens allemaal om mij hen om me over te halen om een auditie te doen.

"Aarde aan Kaira" Ik schud mijn hoofd "Je bent aan de beurt meis" Ik voel opeens een hele erge druk om naar de wc te gaan.
"Ik durf niet mam" zeg ik terwijl ik een angstenjagende grote deur voor me ziet staan.
"Ga nou maar" en ze duwt me door de grote zwarte deur.
"Wie ben jij en wat ga jij voor ons zingen" zegt een zwart harige man met een haak neus.
"Ik ben Kaira en ik ga Beautiful van Cristina Aguilera zingen" Ik weet niet waarom iik dit nummer heb gekozen maar ik zag dat het wel een mooi nummer is
"Kaira wat??" Ik slik ik krijg de kriebels van die vent.
"Kaira Spirit"
"Stt begin nou maar we hebben niet heel de dag de tijd" Ik kijk de man zuur aan en ik begin de microfoon te overspoelen met mijn noten. Ze zijn onzuiver en ik hoor heel veel valse klanken. Niet van dat ik zenuwen opeens niet meer kan zingen, maar ik heb hier geen zin in. Ik weet wat ik wil en dit wil ik niet en voor die afgrijselijke man nog iets kan zeggen loop ik woest de deur uit.


Reacties:


KolaLollie
KolaLollie zei op 22 aug 2009 - 0:29:
ö
is het echt vals, of denkt ze dat maar?