Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Fame and Pain » Choice

Fame and Pain

22 aug 2009 - 15:22

352

1

277



Choice

laat een berichtje achter ^^ xxx vn mell

Geirriteerd pak ik mijn boeken en loop ik naar huis. Het is aardig koud voor een zomerdag. Ik gooi de deur achter mij dicht en ik loop naar mijn kammer. Mijn moeder merkt dat er iets mis is. Meestal loop ik naar de tuin. Ik weet het niet maar ik heb het gevoel dat ik nu vier muren om mij heen wil hebben. Ik gooi mijn lichaam op het bed. Ik staar naar het plafond en er hangen nog allemaal sterren die ik daar vroeger had opgeplakt. Ik lach en ik maak mischien de ergste beslissing die ik ooit heb gemaakt. Ik sta op en ik loop in een rap tempo naar Jamie's huis.
"Hi, we hadden jou niet verwacht" Amy kijkt me blij aan. Jamie's ouders zijn nooit thuis. Ze hebben het erg druk met werken en dingen doen... Jamie is ook enig kind ze was een soort 'foutje'. Haar moeder probeert haar altijd te sussen met je bent onverwachts, maar wel gewild. Ouders met hun praatjes. Ik rol met mijn ogen.
"Ik weet het, maar ik kan me vrindinnen niet alleen laten" Ze is gelijk weer blij en trekt me mee naar binnen. Er komt een hele stoet woorden uit haar mond. Ze praat zo snel ik kan er niks van verstaan.
"Umhh hi" Ik voel gewoon dat ik begin met blosen. Ik kan er zo niet tegen. Ryan kijkt naar de gitaar die ik uit mijn gitaartas haal.
"Dus je bespeeld de akoestische gitaar"
"Ze kan alles Gitaar, drummen, bas mischien nog wel better dan jou" Zecht Jamie eigewijs.
"Dat zou ik nog wel eens willen zien" Ryan pakt een splinter nieuwe bas gitaar te voorschijn.
"Met splinter nieuw spul kom je er niet. Het komt van hier" Ik zie Jamie verlekkert naar Ryan kijken terwijl zij haar hand op zijn borstkas legt.
Ik zucht wat is ze nou aan het doen. Hem versieren of vertellen dat ik veel better ben dan hem. In het tweede heeft ze wel gelijk en het eerste moet ze zelf weten.
"Batle, batle, batle" Begint Amy en Jamie volgt al snel.
Ik knijp even mijn ogen dicht. Het moet dan maar.


Reacties:


leeuwinx
leeuwinx zei op 22 aug 2009 - 3:41:
omg ! so hippp snel vrdr <3

i loveit <33