Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Secret Lover » Chapter 1: I'll be the other one

Secret Lover

27 aug 2009 - 18:16

431

5

256



Chapter 1: I'll be the other one

De cursieve delen zijn flashbacks

Het moet nu al zo een half jaar al aan de gang zijn.Misschien net iets langer.
We waren eerst gewoon collega's, vrienden.Het begon allemaal heel onschuldig.

"Pff" een diepe zucht ontglipt mijn lippen. "Geraak je er niet aan uit?" "AAHH! Jeezus man je liet me schrikken straks bezorg je me een hartaanvalen nee niet bepaald." "Ow sorry, zo een mooie vrouw willen we niet missen dus zal ik in het vervolg voorzichtiger zijn." Een grijns en lichtroze wangen sierden mijn gezicht. "Je bent schattig wanneeer je bloost."


Ik had net mijn diploma communicatie- marketing aan de hogeschool van Berlijn behaald en trok een week later mijn stoute schoenen aan om een sollicitatie gesprek aan te gaan. Het ging gesprek ging redelijk vlot, naar mijn mening dan toch het was ook de eerste keer. Maar wat maakte ik mezelf nu wijs PR-manager bij een productief, bekend voor zijn talent wereldwijd etc...bedrijf, wie zou er nu een onervaren iemand willen?!

Twee weken later kreeg ik tot mijn grote verstomming toch een telefoontje, ik kreeg de job! De eerste dagen waren hard, vooral toen ik te weten kwam dat het niet mijn taak was om het bedrijf zijn reputatie hoog te houden maar 1 van hun grootste projecten.

Al die info voor niets ik mocht helemaal opniew beginnen maar ik was er zeker van dat dit nog harder zou worden!Universal was internationaal bekend en had dus maar per land kleine referenties nodig maar Tokio Hotel dat is een heel ander verhaal.

"Teyanna past het vanavond voor jou, datik je over die verhalen inlicht?" "Ja perfect, waar?" "Is het goed als we het bij jou thuis doen?" "Geen enkel probleem, ik sms je straks wel mijn adres goed?" "Klinkt perfect, tot dan." En zoals altijd gevolgd door een knipoog. Net voor hij uit het deurgat verdwijnt kijkt hij me eens aan.

Ik denk dat die paar avonden dat hij kwam zeker de oorzaak zijn van alles wat zich nu afspeelt. Hij zou ook niet zo knap, leuk, lief- zo kan ik wel uren doorgaan- moeten zijn. Hij doet iets met me en ik kan niet goed omschrijven wat precies, wat ik wel zeker weet is dat het niks te maken heeft met zijn sterrenstatus, damn geloof me als hij niet bekend zou zijn dan was dit veel makkelijker geweest. Bij deze soort situaties moet je altijd voorzichtig zijn maar nu nog meer want als iemand er ooit achterkomt dat ik Tom's secret lover ben mogen we het wel schudden.

Het zou rampzalig zijn voor mijn reputatie laat staan de zijne. Mensen zouden gekwetst raken en dan heb ik het over zijn vriendin...


Reacties:


Scaramouche
Scaramouche zei op 25 aug 2009 - 5:56:
Ik had net mijn diploma communicatie- marketing aan de hogeschool van Berlijn behaald.


Haha, die ken ik!

*gaat snel verder lezen*

XxX


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 23 aug 2009 - 19:58:
Oehhhh (a) Leuk Ikga Nu 2de deel lezen


xNadezhda zei op 23 aug 2009 - 14:18:
Die laatste zin doet het hem helemaal
Je denkt eerst, "secret lover omdat hij zo bekend is en moet doen alsof hij single is", maar dan blijkt plotseling dat hij een vriendin heeft en dat maakt het een heel stuk interessanter ^^
Ik vind dat je leuk schrijft, er zitten hier en daar wat kleine foutjes in, die ik er op zich wel voor je uit zou willen halen - maar storend is het niet ;-)
Maar ik ben zeker wel benieuwd naar meer ^^

<3


xLifeline
xLifeline zei op 23 aug 2009 - 14:13:
Wauw, je schrijft echt heel mooi ! (:
snel verder zou ik zeggen ^^


hilfxmir
hilfxmir zei op 23 aug 2009 - 13:17:
verder 0.0