Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Just A little story..... (meerdere SA's) » De brief voor mijn moeder

Just A little story..... (meerdere SA's)

7 sep 2009 - 14:10

483

0

290



De brief voor mijn moeder

Deze heb ik geschreven voor mijn moeder. Ze zal hem nooit lezen maar ik wil het toch graag kwijt.

Mam, ik weet dat je dit nooit zal lezen en ik weet dat je het nooit iets zal schelen, maar ik zit er heel erg mee.

Mijn vader heeft een nieuwe vriendin. Ze is echt heel aardig. Ik wil je het nu niet verkeert brengen. Ik wil je er mee zeggen dat zij de moeder is die jij nooit voor mij ben geweest. Zij geeft om mij en ze kent me nog geen eens zo lang. Ze doet alles voor ons terwijl zij dat niet hoeft te doen. Deed jij dat ook maar.

Ik weet dat je nu blijer bent en gelukkiger bent zonder mij. Dat je het leven hebt dat je altijd al gewenst hebt.

Dat alles ondanks je dvd's die je stuurt. Ben ik dan niet meer waard dan een zelf gebrande DVD. Denk je nou echt dat ik naar je toe ga komen na alles wat je me heb aangedaan.

Al wanneer een woord wordt uitgewisseld komen de tranen spontaan. Je hebt niet alleen mijn leven kapot gemaakt wat dacht je van je andere dochter. Je ziet haar in de hele vakantie maar een keer en die ene keer ga je kleren kopen voor je zelf.

Madelon (Mijn zusje) zou alles voor je doen. Ze houdt van je, maar jij gooit dat nu ook weg. Het doet mij pijn. De pijn die jij zou moeten voelen.

Ik schrijf dit met moeite maar ik wens zo erg dat jij nooit mijn moeder was geworden. Ik weet van wie je het hebt. Jou ouders zijn net zo doortrapt. Ik vertrouwde Oma ik vertelde haar alles, maar zo te zien ben ik ook niet goed genoeg voor haar.

Ik heb veel meegemaakt in mijn nu nog zo'n korte leven. Ik weet hoe het voelt om moeder te zijn. Ik weet hoe het voelt om geen ouders te hebben. Ik weet hoe het voelt om je waardeloos, ziek, vies, lelijk, vreselijk en om je nutteloos te voelen.

Ik heb vaak gewenst dat ik dood zou gaan. Dat is er nog nooit van gekomen. Gelukkig, want ik ben nu zo gelukkig sinds ik van je af ben en bij mijn vader woon.

Ik heb nachten wakker gelegen van de tranen. Mensen zeggen dat als je het verteld het op zal luchten. Ik kan het bij niemand kwijt. Ik deed het bij me oma. Zo als je gelezen heb. Ik heb gehuild in haar armen. Ik voelde me weer gelukkig en zij zegt ook zo gedag tegen mij. Niemand is te vertrouwen. Dat heb ik wel gemerkt.

Dit is wat je bij je bij je bloed eigen moeder zij en ik doe het bij jou :
Mam ik breek met je. Ik wil je nooit meer zien. Jij bent geen blik waardig

van je dochter,
Mellanie als je me nog herinner

Ps. Dit zou moeten opluchten, maar ik herinner me alleen maar meer dat ik je haat en jij de blok op mijn hart ben.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.