Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Gazette » Sinterklaas bestaat niet!? » Hoofdstuk 1. Sinterklaas bestaat niet!?

Sinterklaas bestaat niet!?

10 okt 2009 - 2:28

515

5

243



Hoofdstuk 1. Sinterklaas bestaat niet!?

Het verhaal is bedacht door mij en Linsey (takuyaxmy) ik geef toe. in mijn eentje had ik dit hilarische geweldige sexy verhaal neit kunnen bedenken (: xx en nu lezen^^

Het is schemerig buiten, het is bijna donker. Reita is een rondje aan het wandelen, maar kijkt niet echt uit waar hij loopt. Opeens komt hij in een donkersteegje terecht en voelt iemand aan zijn arm trekken. "W..wie ben jij?" stottert Reita van angst. "3x raden" gromt een boze stem. "Uhm.. Ruki? Aoi?? Kai??? Of ehh.. Uruha????" vraagt Reita geschrokken. "Fout, Fout, Fout en Fout. Herken je mijn stem niet Reita?" zegt de stem die dichterbij komt. "s...sinterklaas?? Sorry sinterklaas! Sorry dat ik vorig jaar mij schoen vergeten ben te zetten! Echt.. het spijt mij! Alstublieft vergeef mij!" zegt Reita met tranende oogjes. "aargh jongen houd toch houd op met je gezeur en zet dit jaar je schoen wel plus extra suikerklontjes en worteltjes en voor mij en zwartepiet 5 flessen bier" zegt Sinterklaas. "D..dat zal ik doen sinterklaas! echt belooft!" zegt Reita. "Maar mag ik nu mijn arm terug alstublieft?" vraagt Reita weer. "Aah jah natuurlijk" zegt sinterklaas en laat Reita's arm los. "En nu braaf zijn" voordat Reita kan antwoorden is 'de sint' verdwenenen.. Reita maakt ook dat hij wegkomt..

Na nog een tijdje te hebben gelopen botst Reita opeens weer tegen iemand op. Als hij opkijkt en ziet dat het Kai is, is hij helemaal blij en begint hem te knuffelen. "Kai! ik ben zo blij dat ik je tegenkom! Er is iets vreselijks gebeurt!" zegt Reita als hij Kai los laat. "Reita! wat is er gebeurt?" vraagt Kai geschrokken. "I..ik kwam sinterklaas tegen en.. en.. en.. hij deed.." verder komt Reita niet want Kai schiet in de lach. Reita word nu zo boos dat hij Kai een klap in zijn gezicht geeft maar en gelijk al spijt van krijgt. "Waarom sla je me nu??" vraagt Kai verbaasd. "WAAROM LACH JIJ MIJ UIT?" vraagt Reita boos. "Omdat lieve Reita, sinterklaas niet bestaat." zegt Kai en wrijft pijnlijk over zijn wang. "Huh? maar.. wat? maar.. mijn moeder heeft dus gelogen!" zegt Reita verdrietig. "Ja, hehe sinterklaas is nep. Een verzinsel voor kinderen en nu heb jij mij geslagen!" zegt Kai met een pruillipje. "Aww moet je een kusje?" vraagt Reita. "Ow.. euhm nee hoor het gaat wel weer" zegt Kai en kijkt een beetje weg. "M..maar wat deed/doe jij hier eigenlijk nog zo laat?" vraagt Kai nieuwsgierig. Terwijl hij dat vraagt springen opeens de lantaarnpalen aan en schijnt het licht precies op Reita's schattige gezichtje met noseband, waar een traantje uit zijn ooghoek rolt.. "Maar, Reita waarom huil je nu?" vraagt Kai bezorgd en gaat wat dichter bij staan. "Kai?" vraagt Reita. "Ja Reita, wat is er?" vraagt Kai. "D..de kerstman en de paashaas bestaan zeker ook niet he?" Vraagt Reita terwijl hij betraande oogjes krijgt. "Nee Rei-kun, die bestaan niet. Het spijt me" zegt Kai bedroeft en kijkt weg terwijl hij zachtjes geruchtstellend over Reita's schouder wrijft. Reita zucht en krijgt daarna een glimlachje. "Ach het is niet erg er zijn belangrijkere mensen.." zegt hij. "Ik ben blij dat je het begrijpt Reita!" zegt Kai. Reita knikt en Kai trekt zijn hand weer weg.

-Stilte-

"Kai ik moet je iets vertellen.." Begint Reita opeens.


Reacties:


sally1999
sally1999 zei op 31 dec 2009 - 18:08:
lOLL


EverFree zei op 27 okt 2009 - 20:27:
^^ leuk

maar in Japan kennen ze Sinterklaas natuurlijk niet ^_-
egt iets nederlands.


Kyoru
Kyoru zei op 10 okt 2009 - 21:52:
whuaaaaaaaaaaaaaaaaah XD
ech Reirei.. YOU ARE CRAZY!
and ik kan nie typen
en de T doet het haas niet 0,o -.-
nwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah*rent hyper rondjes en springt ondertussen met Uruha door een 'Hole In The Wall' die met volle vaart op ons af komt geschoven 0,o*
anyway XD
Verder please!
wrooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm *TOET TOET! Ruki in de bocht!*
Kai: "Kyoru, je bent een beetje druk *O gezichtje van Nao*"
Ik: "Hoe durf je! Helemaal niet! *rent met een Ruki door de bocht mee totdat ze bij een rechte weg zijn en Ruki niet weet wat hij doen moet*"

sorry
xx>3


melmeisie
melmeisie zei op 10 okt 2009 - 16:36:
BIERRRRRRRRRR (L)


xxxxx snel vedder ^^


Juliette
Juliette zei op 10 okt 2009 - 11:18:
Hihi
dit is echt grappig
"D..de kerstman en de paashaas bestaan zeker ook niet he?"



xx